Supervuoro Verkkolehti »

JoMa 2016

Viestejä
643
Vs: JoMa 2016

Hyvä kevätkauden lopetus. Joma vei kokoajan peliä, Lukkarina Väiski selkeästi parempi Topia. Yllättävää oli miten palottomassa ajossa Topia peluutettiin . Odotin 2 kotiutusyritystä, mutta Topilla kaksi vaisua yritystä ilman merkkiä ja samoin kolmaskin. Onko Topilla joku loukkaantuminen ? Niemi loistava ja samoin Tume. Aivan hirveä on miehellä käsi. Paloja solkenaan

Eikka ei lähtenyt ollenkaan keskustelemaan yleisön kanssa. Ennen antoi kuittia kaikille. Mies on taantunut. Pattu on niin huono joukkue tällä hetkellä, että ihme on tuo pistemäärä.

Päivän paras poseeraus oli viimeisen vuoron tilanne, jossa Niemi löi kakkosrajasta läpi. Pallo pomppasi selvästi ennen Kolehmaista ja mies reagoi lyöntiin , mutta ei sinnepäinkään räpylä. Oli niin hirvittävän kova lyönti. Mies katseli lyönnin jälkeen räpyläänsä oliko siellä reikä. Jomalla menee hyvin nyt. Palautui tuo perusjärjestys.

Ja onnea Mikko Kemppainen tyttövauvasta. Mikko kerkesi kertoa sen kakkosterasssille.
 

vieras

Vs: JoMa 2016

Mahtavaa peliä!Syksyllä saamme Jomaa onnitella kaivatusta pronssimitalista.
 
Viestejä
1,250
Vs: JoMa 2016

Mukavasti on JoMa noussut tasoaan kohti, kiitos Ison Jiin vireen ja Allun paluun ja ei vähimpänä Kallion kärkeen tulon.

Pennanen sai kuin saikin homman perustoimimaan, tottakai nuo Vimpeli ja Sotkamo pelit ovat vasta edessä (p.l. eka matsi Vimpeliä vastaan josta tappio kotona)

Joku jo lohkaisikin pronssista ja ilman irvailuakin se on JoMan maksimisuoritus tälläkin kaudella. Katsotaan sitten ensi kesänä taas jos yksi tai kaksi kovaa K:ta Sotkamosta lopettaisi...
 
Viestejä
62
Vs: JoMa 2016

Se on vaan fakta että joman pitäisin voittaa runkosarja, että finaalipaikka tulisi. Ja tänä(kään) kesänä sitä ei näyttäisi tulevan, joten välierissä taas vastaan sotkamo ja sitten pronssipeli kutsuu.
 
Viestejä
4,775
Vs: JoMa 2016

Mikko Kemppainen on tehnyt Joensuun Mailan kanssa yhden vuoden jatkosopimuksen. http://www.joensuunmaila.fi/mikko-kemppainen-jatkaa-joman-paidassa
 
Viestejä
643
Vs: JoMa 2016

Peruspelillä voitto Kouvolassa. Ei kuitenkaan helposti. Kouvojen kärki on todella vahva ja sitä auttaa vahva jokeri Matti Saukko_Olisin antanut miehelle ykköspalkinnon, niin vahvaa oli miehen peli. Toki kunnari tuli hiukan helposti, kun Jonne Kemppainen oli myöhässä välilyönnin syöksykopissa. Jonne kuitenkin paikkasi virheensä ratkaisevalla vuorolla hienolla ratkaisevalla läpilyönnillä kakkospuolelta.

Erikoista oli Hacklinin palkitseminen ykköspalkinnolla. Mies pelaa todella lähellä ja poltteli hienosti kotiin kovilla heitoilla. Lähellä pelaaminen kuitenkin kostautui Niemen lyötyä kolmosjatkeelta läpi. Ei muistanut että kun pelaa ihan takarajalla Niemen lyödessä ei millään tule niin paljon juoksuja. Nyt ei jäänyt aikaa reagoida ja taaskaan Niemi ei saanut kunnaria ahtaan kentän takia. Lisäksi pomputteli yhden ilmaisen juoksun Jomalle.

KPL oli käynyt maanantai-iltana Kiteellä Kievarissa, mutta vain syömässä. Näin MattiL kertoi ennen eka vuoroa kakkosterassille. Se näkyi. Niin terävästi joukkue pelasi. Harmi vain ,että joukkue on vain kärjen varassa. Joni Rytkönen oli poissa ja asiasta lehdistötilaisuudessa kysyttäessä, Eero oli todella vaisu. Ei vastannut muuta, kuin ettei ole nyt joukkueessa. Kyllä Rytkösen tilanne haittaa varmaan jo joukkueen henkeä. Ei vain olla niin, että mies on paikalla silloin, kun haluaa. No varmaan poissaololle oli hyvä selitys.

Luoma pelasi varmasti huolimatta kakkosterassin kovasta painostuksesta. Mies vain naureskeli huudoille. Eipä Joma uskaltanut kakkospuolta lyhyillä hirveästi painostakkaan. No yksi Niemen juoksu tuli sieltä lyhyellä. Jesse palkittiin ykköspalkinolla, mutta olisin antanut sen Saukolle. Varmaa peliä kuitenkin. Väiski oli kuitenkin selvästi parempi. Sekoitti pahasti KPLn peliä.
 
Viestejä
643
Vs: JoMa 2016

Joma päästää Samu-Kallen irti. Väiski jokerina. Muutenkin kärki uudessa uskossa, kun Litmanen numerolla 3. Hieno että kokeillaan uusia yhdistelmiä. Piste saattaa tänään kyllä mennä. Kiri on kyllä niin huono joukkue, että eiköhän voitto kuitenkin tule.
 
Viestejä
643
Vs: JoMa 2016

Huomenna paikallisderby nro II Kiteetä vastaan. Ihmeellistä, että Kitee on pelannut noinkin hyvin, vaikka joukkue on taitotasoltaan varsin vaatimaton. Pekkinen ylivoimaisesti joukkueen paras pelaaja. Edellisellä kerralla Joma vei sen ainoankin pisteen Kiteeltä Juha Niemen kakkosrajapuhkaisulla, vaikka Kitee olisi sen ehkä ansainnutkin yhden pisteen. No mukavahan se oli Kiteetä kyykyttää, kun terassillakin Kiteen kannattajat meuhkasivat jo jaksovoitosta. Häntä koipien välissä piti terassilta poistua. Saa nähdä ottaako Eko jälleen repun ja poistuu kesken pelin paikalta.

Niemi epäonnistui Alajärvellä tänään eikä voittanut pituuslyöntikilpailua vaikka vastus oli heikko. Huomenna sitten lyönnit alussa reilusti yli, että Posti saadaan pysymään takarajalla. Vieläkin on monta kopparia, jotka eivät ole oppineet tätä. Viimeksi Hyvinkään Hacklin.
 
Viestejä
643
Vs: JoMa 2016

Olipa todella tiukka kisa, mutta jälleen Joma kairasi väkisin voiton. Eka jakso Joman hallintaa vaikka näennäisesti Kipa pääsi lähelle. Toisella jaksolla näytti jo pahalta 0-3 tilnateen jälkeen, mutta niin vain noustiin niukkaan voittoon. Viimeisessä vuorossa Niemi taas rallatteli. Hiukan kävi jo sääliksi Kiteetäkin, joka jäi hienosta taistelusta huolimatta ilman pisteitä.

Kentän hahmo oli Juha niemi, joka teki mitä tahtoi. Ei vieläkään koppari Posti oppinut, että kannattaa odotella takarajalla Niemen tullessa lyömään. Niemi kuritti ankarasti kolmospuolta ja yllättäen kakkospuolelle ei tullut lyöntejä. Kiteen kolmospuoli kyllä antoi pari luvattoman helppoa juoksua. Tervo samoin 2 ilmaista juoksua, kun ei saanut polttoheittoa kiinni. No Väiski antoi myös yhden.

Illan puheenaihe oli kyllä aidat Joensuun kaukalossa. Jos aitoja ei olisi ollut, juoksuja olisi tullut valtavasti. Kiteen löi 3 kertaa pallon läpi ja aita pelasti Joman. Jomalla Niemi löi yhden läpilyönnin, joka pysähtyi aitaan. Jonne Kemppaisella oli pesisjumalat puolellaan. Täytyy ihailla Ekoa. Tosi hienosti vaihtoi. Kiteen kärki oli muuten heikko. Ei Kiteellä ole mitään mahdollisuutta , jos kärki ei pelaa paremmin. No tänään paremmilla kotiutuksilla voitto olisi ollut mahdollinen. Joukainen löi 3 , mutta prosentit jäi heikoksi . Huotari ei syyttänyt kärkeä tappiosta, vaan heikkoa ulkopeliä. No noinkin voi sanoa. Miestä kyllä vi---tti ankarasti lehdistöhaastattelussa.

Tiistaina sitten kohdataan uudelleen. Toivotaan että samanlainen keli, niin juoksuja tulee paljon.
 

Arwwi

Vs: JoMa 2016

Tulostaulu oli uusittu tähän peliin. Miks ei samalla tehty reikää aitaan taulun taakse. Kitee löi kahesti keskeltä aitaan ja Nisu kerran.
 

10. Ulkopelaaja

Vs: JoMa 2016

Arwwi sanoi:
Tulostaulu oli uusittu tähän peliin. Miks ei samalla tehty reikää aitaan taulun taakse. Kitee löi kahesti keskeltä aitaan ja Nisu kerran.

Vastasit juuri itse omaan kysymykseesi. Se on joman 10. ulkopelaaja :)
 
Viestejä
11,863
Vs: JoMa 2016

Veikko1 sanoi:
Ei vieläkään koppari Posti oppinut, että kannattaa odotella takarajalla Niemen tullessa lyömään.

Ilmeisesti Ville oli tänään ottanut vinkistä vaarin?
 
Viestejä
643
Vs: JoMa 2016

Posti pelasi todella hyvin sekä sisällä ja ulkona. Oppi oli mennyt hyvin perille ja otti yhden huikean kopin selkä menosuuntaan päin takarajalta. Hurskaisen laittaminen kärkeen oli hyvä ratkaisu. Joma oli umpisurkea. Heikommin pelasi vain Jyväskylän Kiriä vastaan Kuopiossa. Heti alku näytti mitä tulossa oli. Helppoja paloja kärjestä. No nyt meni poikki voittoputki, joten voidaan taas aloittaa taas alusta Onneksi hävittiin Kiteelle, joka tarvitsi todella paljon näitä pisteitä.
 
Viestejä
1,250
Vs: JoMa 2016

JoMalta on kyllä varmaan fiksua lepuuttaa miehiä ja vaihdella vetäviä hevosia.

Ei ole väliä onko runkosarjan toinen vai kolmas, viime kausi sen osoitti. Ja peliä pitänee kehittää, treenata kovaa heinäkuussa ja ei tuhlata kaikkia paukkuja runkosarjaan niinkun taisi viime kaudellakin käydä.

Enkä usko että on väliä vaikka Iso Jii löisi kaikki juoksut, en kyllä pistäisi hanttiin vaikka Allu vähän avittas. Ei siellä Jymyssäkään muut kuin Roope niitä isoja juoksuja lyö syksyllä... Jani välillä peesaa.

Kitee tappio olisi voinut tulla jo aiemmin, JoMa on ollut aika ongelmissa KiPan kanssa joka pelissä ja tuurillakin on sillasta noussut. KiPa voi olla todellinen syksyn jokerikortti,,sanonpahan vaan.
 
Viestejä
4,372
Vs: JoMa 2016

Loukkaantuiko Jussila eilen Oulussa. Ainakin kokoonpano vaihtui toiselle jaksolle.
 
Viestejä
32
Vs: JoMa 2016

jjjjussi sanoi:
Loukkaantuiko Jussila eilen Oulussa. Ainakin kokoonpano vaihtui toiselle jaksolle.

Ei nähdäkseni eilen, mutta välillä oli pientä nilkutusta havaittavissa ja tuntui jalkakipu olevan tiedossa Lipollakin. Eteni kyllä ihan ok. Eikö tuo jo Itä-Lännessä nilkkansa pyöräyttänyt (?), niin liekö sitä vai jotain muuta...
 
Viestejä
1,250
Vs: JoMa 2016

Mehtimäellä mukava peli tiedossa kun JoMa ja Jymy ratkovat runkosarjan kakkostilaa?

JoMa on alun hankaluuksien jälkeen pelannut odotuksiin nähden hienoa kautta ja vaikka moni muuta veikkasi, niin siellä kolmen sakissa keikutaan taas.

Montaa porukkaa on hehkutettu eli Seinäjokea, Kouvolaa, Oulua, Tahkoa. JoMaa on muistettu hutkia olan takaa ja edestäkin mm. pesis alakoulun professori Arffmanin toimesta mutta siellähän sitä ollaan taas mukana touhussa.

Eniten on kurmutettu Itä Suomalaisia eli Jojensuuta ja Kitteetä. Veikkaanpa että nämä porukat ratkovat pronssimitalit syksyllä,keskenään jos kaavio sallii.

Myös Kempele on ollut paljon parempi kuin parjauskampanjat ovat antaneet olettaa.

Mika Väisäselle erityiset plussat, on kova kaveri ja mitä tekisikään jos edessä pelaisi esim.Jymyn veroinen ulkokenttä. Onhan se Kohonen silti omaa luokkaansa mutta se onkn Kiteeltä.
 
Viestejä
643
Vs: JoMa 2016

Kylläpä oli tänään isoveli vastaan pikkuveli eikä tässä ole puhe Rautiaisista. Jymy kuritti oikein kunnolla Jomaa ja laittoi järjestyksen kohdalleen. Todella surkea esitys Niemeltä. Heti alkuun näkyi, että nyt on puristusta liikaa. Lyönnit 20 metriä takarajan yli järjestään. Selityskin löytyi, sillä Niemi oli päässyt komean naisen kylkeen Ilosaarirokissa. Mies oli ihan sekaisin.

Toinen asia jonka voisi poistaa on tuo edellisen kotipelin parhaalle jaettava Fabrikin kypärä. Ei ole kovinkaan miehiset värit kypärässä, joten ei ihme että lannistaa pelaajan. Latella sen takia surkea päivä.

No nyt järjestys on selvä eli 1. Vimpeli 2. Sotkamo 3. Joma. Pelottaa kyllä tuo Sotkamon esitys. Ja kannattaa Vimpelinkin sitä kavahtaa. No siellä on muutenkin ollut löysät housuissa, kun syksy koittaa. Toivotaan että Kitee saataisiin pronssiotteluun. Toivottavasti ei ainakaan Hyvinkää.
 
Viestejä
1,734
Vs: JoMa 2016

Veikko1 sanoi:
Kylläpä oli tänään isoveli vastaan pikkuveli eikä tässä ole puhe Rautiaisista. Jymy kuritti oikein kunnolla Jomaa ja laittoi järjestyksen kohdalleen. Todella surkea esitys Niemeltä. Heti alkuun näkyi, että nyt on puristusta liikaa. Lyönnit 20 metriä takarajan yli järjestään. Selityskin löytyi, sillä Niemi oli päässyt komean naisen kylkeen Ilosaarirokissa. Mies oli ihan sekaisin.

Toinen asia jonka voisi poistaa on tuo edellisen kotipelin parhaalle jaettava Fabrikin kypärä. Ei ole kovinkaan miehiset värit kypärässä, joten ei ihme että lannistaa pelaajan. Latella sen takia surkea päivä.

No nyt järjestys on selvä eli 1. Vimpeli 2. Sotkamo 3. Joma. Pelottaa kyllä tuo Sotkamon esitys. Ja kannattaa Vimpelinkin sitä kavahtaa. No siellä on muutenkin ollut löysät housuissa, kun syksy koittaa. Toivotaan että Kitee saataisiin pronssiotteluun. Toivottavasti ei ainakaan Hyvinkää.

Itärajalla saattaa jymyn esitys pelottaa, muttei pohjanmaalla tuosta nyt olla moksiskaan. Ihan koko kuvaa jymyn esitys ei muutenkaan kerro, sillä ei joma ole aivan viime vuosien tasolla ollut tänä vuonna. Mistä lie sitten johtuu? vaikuttiko Vuorisen lähtö noin paljon tekemiseen? Melkein sanoisin että heti kun jomalla on vähänkään tiukempi peli, kannattaa kotiuttamaan laittaa aivan joku muu kuin Niemi. "Nisu" jäätyy vuodesta toiseen kovemmissa peleissä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös