Supervuoro Verkkolehti »

Joensuun Maila 2024

Viestejä
167
JoMa2024.png
 
Viestejä
700
Naisten JoMa-Fera pelissä kyseinen selostaja ylisti toistuvasti Feraa ja toivoi lopulta Feran voittoa. Se tuntui typerältä JoMan fanikamerassa. Tosin ärsyttää hältä myös moni muu ilmaisutapa kuten Konsta-Konsta, superpesistason suoritus jne. Toisaalta on tuo parempi kuin pelkkä hiljaisuus.

Ja lisätäänpä myös muut vi***uksen aiheet. Huuskon kunnari ja kotiutuskisan pyöreä nolla nostattivat verenpainetta. Tämän päivän peli oli otettavissa ja JoMa osoitti hyviä otteita monin paikoin, mutta erityisesti sisäpelissä tuntui tulevan sähläykset. Turhautumista näkyi useamman elkeissä. Yleensä niin varma Piirokin mokasi useampaan otteeseen. Miksi ei voisi enemmän vaihdella Rätön ja Toivolan marssijärjestystä.

Positiivista: Virkkala, Litti, Välläri. Yksi piste.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
510
Montako kotiutusyritystä tarvitaan yhden juoksun tekemiseen? Nyt taitaa olla jo ainakin 13 putkeen takana ilman yhtäkään onnistumista.

Noin se taitaa olla, kotarisaldo 0/13 lähentelee jo varmaan ennätyksiä. Lisäksi peli kaatui kultakypärä Piiron harvinaisen heikkoon sisäpeliin. Mutta eikun eteenpäin ja uutta matoa koukkuun.
 
Viestejä
387
1) Eikös kaikki fanikameraselostukset ole kallellaan kotiin päin? Näin olen kokenut.
2) En tiedä johtuuko selostajan raskaus mielestäsi kotiin päin vetämisestä vai tyylistä yleensä vai molemmista. Mutta kyllä mä siedän. LttumenLiikaa selostaa ja spekuleeraa, eleettömämpi sisältö olisi parempi. Ei taida missään olla huippuselostajia, mutta ei myöskään sellaisia jotka laittaisin äänettömälle.
Kiteellä on.Otto Halttunen fanikamerassa ja Iiro Monto selostaa paikalle tulleelle yleisölle.Ihan ykköstä molemmat.
Ja kyllä Kempeleelläkin on hienot ja.ammattitaitoiset mikin käyttäjät.
 
Viestejä
27
Voiko harhaheiton heittää kotipesään ja 2 välillä kaljakatsomoon🫣 ei tuo onneksi siihen ratkennut, mutta tuskaa lisäsi kaiken muun keskellä. Kotareissa Hämäläinen olisi kerennyt parillakin eri lyönnillä kotiin ,jos mailamies ei olisi nukkunut. Yleisesti ottaen paljon merkkisakkausta ja hengetöntä tekemistä. Piirosella heikko peli etenkin sisällä, pari hienoa koppia kyllä ulkona teki. Fanikamera selostajalle sensijaan 6/5 pisteet👍
 
Viestejä
510
Muistinpas vielä jotain positiivista sanottavaa! Lehikoinen on hyvin täyttänyt Kuosan paikan, eikä ole tullut Ipiä niin ikävä, mitä uumoilin. Lehi kuitenkin on osoittanut arvonsa myös kakkoskärjessä.
Totta. Lehikoinen on korvannut ulkona hienosti Suomen parhaan etumiehen Ipin ja on mailassa Ipiä parempi.
 
Viestejä
1,771
Piiro paikkasi vaisua sisäpeliään monilla ulkopelionnistumisillaan ja pelasti syöksykopeillaan Jomalle jopa sarjapisteen (?)
Pienin marginaalein pelattiin; esimerkkinä jossitellen vaikkapa ilman Mansen kotarijuoksun ekaa räpylästä tippumista harmitellen.
Olihan Manse lievästi hallitseva osapuoli, kolmostilanteet 19-15 heille. Perttu oli hyvässä vireessä, ehkä se tärkein voitonavain vieraille. Pisteet pelinkuvaan nähden menivät siis mielestäni oikein, jos kohta Joma saa olla hyvillään jaksovoitosta!
Jomalla on kohennettavaa, on monella osa-alueella ( samoin kuin monilla muillakin joukkueilla ) . Alkuvaiheita vasta pelaillaan.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
167
Elmeri Lonkainen paukuttaa ykkösessä hurjalla teholla. Eiköhän ois aika antaa jo lauantaina superin peli Nokkalan tilalla
Elmeri lunastanee Nokkalan pelipaikan itselleen ensi kaudella, mutta toivottavasti tosiaan saisi tällä kaudella muutaman superin pelin lisää.
 
Viestejä
135
Nokkala on ollut hyvä alkukaudella, mutta joo, kyllähän tuossa paikalla voisi Lonkaiselle pelin tai kaksi antaa Alajärveä, Pattijokea tai Haminaa vastaan. Veikkaisin, että myös Schroderus saa jonkun noista lukkarina pelata.
 
Viestejä
45
En tiedä mitä muut ootte mieltä, mutta ruudun selostaja on aivan todella raskas.
Vetää todella paljon kotiinpäin.. moni joman hyvä suoritus on "itä-länsi tason suoritus". Kaipa joku tästäkin tykkää, mutta neutraalina katsojana en oikein välitä. Tsemppiä Joma!
Aivan jäätävän huono, satusetä.. Puolet tarinasta mitä suusta tulee on aivan turhaa spekulointia, ennakointia, haaveilua ja fantasiontia. Plää Plää plää
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös