Supervuoro Verkkolehti »

IPV 2021

Viestejä
1,392
Nyt ois jo saatava pinnoja, jos meinaa mukaan ehtiä. Mut kärkeä vaan kopitellaan, ja lyöjät alkaakin taas loppua.
 
Viestejä
44
Vaikka selitellä ei pitäisikään, niin näkee kyllä, että aamulla on lähdetty ja koko päivä vietetty bussissa. Kun ajatuskin on jäänyt matkalle!
 
Viestejä
2,661
KaMa on onnistunut sössimään tällä kaudella melkein kaiken mahdollisen, mutta näköjään IPV oli tänään yksinkertaisesti liian paska sisällä. Itselläni ei niin asiantuntemus riitä, mutta hienosti täällä tiedettiin jo toisen jakson alussa, että tänään KaMa ei sössi.

Ei tätä porukkaa kyllä pudotuspeleissä kukaan oikeasti halua nähdä.
 
Viestejä
76
Kun numerolla ei ole yhtään kotiuttajaksi pystyvää, eikä ole kentälle menevää kärkeä ja vaihtolyönnit ovat mitä sattuu ja Toivolaa joudutaan käyttämään tilanteiden tekijänä ja ja ja ja ja ja niin homma on juuri niin kauheaa kuin se tänään oli.
Asennevammaa ei varmaan ollut pelinjohtajalla, mutta aika monella pelurilla oli. Miten ihmeessä voidaan huutaa noin usea oikea syöttö vääräksi ja viedä samalla etenemiseväät kentälle pyrkivältä kärjeltä tai kärkietenijältä/vaihtajalta.
Tiistaisella pelillä ois ehkä pärjätty ykköspesiksen keskikastia vastaan, ehkä.
 
Viestejä
113
Voi voi.. Miten voi taso vaihdella pelistä toiseen noin paljon tässä vaiheessa kautta? Eikö hoksata sitä, että jokainen piste merkkaa kun taistellaan välieräpaikasta. Surkea esitys.
 
Viestejä
2,661
8 peliä jäljellä. 10 pisteellä voi jo pleijari paikka irrota ja 12 pisteellä alkaisi olla aika varma? Joka tapauksessa karsinnat voidaan unohtaa tai sitten pitäisi sakata huolella.

Nollat lopuista peleistä, niin ollaan keskiarvossa 0,91. KaMalta vaatii kahdeksan pistettä seitsemään peliin mennä tuon ohi, ja sillä on vielä Hamina kahdesti vastassa, joten kaipa tästä voidaan vielä divariinkin päätyä.
 
Viestejä
44
Eihän ne tahallaan pelaa huonosti! Totta kai äijät tajuaa jokaisen pisteen merkityksen! Mutta miksi sitten pelattiin noin huonosti? Kyllä siinä pelinjohtajankin pitää ottaa jotain omaan piikkiin. Kun lähes koko joukkue on noin puuduksissa? Mistähän muuten johtuu vielä tässä vaiheessa kautta valtava määrä merkkivirheitä!?
 
Viestejä
44
Nollat lopuista peleistä, niin ollaan keskiarvossa 0,91. KaMalta vaatii kahdeksan pistettä seitsemään peliin mennä tuon ohi, ja sillä on vielä Hamina kahdesti vastassa, joten kaipa tästä voidaan vielä divariinkin päätyä
Saahan vaikka KaMa mennäkin ohi, kunhan ei liian moni mene!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös