Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2023

Viestejä
116
En katsonut peliä. Tahko sai ilmeisesti patun ykköskärjen ja Stillin kuriin. Ansaittu voitto.
Nurmio pelasi erittäin hyvin ja muutenkin Tahko löi paremmin kuin Pattu. Mäkelällä huono päivä ja ulkona ja muutenkin kova määrä virheitä räpylässä koko joukkueella, kiiskinen loukkaantui heti 1vuoron lopussa, eikä käytännössä enään pelannut. Ihan ansaitusti pisteet matkasi teille 🙂
 
Viestejä
906
Eerolla kramppasi taas paikat, ilmeisesti. Ottelun loppu meni jokeripaidassa.

Harmittaa, ettei pääse kuntouttamaan kunnolla, kun ei ole ketään laittaa tilalle.

Tiukkahan se peli oli, hyvää viihdettä. Ei Tahko silti missään vaiheessa kunnolla vaikeuksissa ollut. Enkä mä kyllä lähtökohtaisesti ymmärtänyt, mistä tuo yksikin piste olisi hyvä -tyyppinen puhe tänne oikeastaan tuli, mutta sen sanoinkin jo.

Uutta matoa huomenna. Onhan Kuitti mukana, onhan?
 
Viestejä
1,218
Nurmio pelasi erittäin hyvin ja muutenkin Tahko löi paremmin kuin Pattu. Mäkelällä huono päivä ja ulkona ja muutenkin kova määrä virheitä räpylässä koko joukkueella, kiiskinen loukkaantui heti 1vuoron lopussa, eikä käytännössä enään pelannut. Ihan ansaitusti pisteet matkasi teille 🙂
Periaatteessa Tahko neljän joukossa, harmittaa sanoa, Bragge taas oikealla raidalla. Kuka tulee vastaan puolivälierissä? Ps En ole Tahkolainen
 
Viestejä
449
Jos Kuitti on huomenna mukana, suosiolla numero 9 hihaan ja lopetetaan tuo turhanpäiväinen juoksuttaminen. KeKiä vastaan voisi kyllä ihan hyvin antaa myös ihan vain lepopäivän. Olosuhteet huomiselle muutenkin todella vaikeat. Vieraspeli tulikuumaa KeKiä vastaan, tänään kuumassa pelattu ottelu ja vastustaja lepäsi. Mitäs sitten, jos Kuitusella huomenna jotain revähtää, venähtää tai muuten vain muljahtaa? Helpompi olisi antaa nyt viikko täyttä lepoa ja ensi viikolla uudessa iskussa.

Toki jos Kuitti vielä putoaa pois, niin kuudella kenttäpelaajalla ei kahta kärkeä rakenneta. Kona, Luka ja Tanttu eivät ole riittäviä uskottavaan rakenteluun.

Jos Kuitunen ei ole huomenna pelikunnossa (tai vaikka pystyisikin pelaamaan ulkona), rakentaisin lyöntijärjestyksen seuraavasti:

1. Nurmio
2. Alanen
3. Eskelinen
4. Patova
5. Ikonen
6. Kyhyräinen
789 ynnämuut
 

Elk

Viestejä
891
En tiedä onko ongelma. Mutta perinteinen suomalainen negatiivisuus kyllä loistaa läsnäolollaan. Hyvin usein ollaan peli hävitty ennen kun pelaajat on edes kentällä.

Negtiivisuutta ei ole kyllä Tahkon ketjusta toden totta puuttunut viimeisimmän reilun puolen vuoden aikana, mutta @ TimoR tavoin ihmettelen, että se viesti, jossa kunnioitettiin vastustajienkin hyvyyttä ja arvioitiin realistisesti hellepäivien pitkän matkan tuplavieraspelien vaikeutta ei kyllä sitä mielestäni edustanut. Pattijoki on ollut kauden ehkä positiviisin ylisuorittaja ja Kempelettä on pidetty aika yleisesti lähtökohtaisesti Tahkoa todennäköisempänä välieräjoukkueena. Mutta erinomaista tietenkin, että tämänkin päivän pelissä kävi kuten kävi.

Toiseen keskusteltuun asiaan, eli kokoonpanon ohuuteen, kyselisin samaa kuin @Esso no, eli että mitä mahtaa kuulua Hokkaselle. Joutui luovuttamaan paikkansa viime kaudella Manseen kesken kauden hankitun Aku Kettusen tieltä. Onkohan vielä Mansen pelaaja muodollisesti ja/vai onko kokonaan lopettanut?
 
Viestejä
48
Noh noh. Annetaan ihmisten spekuloida spekulointipalstalla ja antaa purkaa tuntoja, negatiivisia tai positiivisia. Todella iso voitto tänään. Huomenna otetaan jakso ja katsotaan kumpi ottaa lisäpisteen.
 
Viestejä
482
Eilinen viestini ei todellakaan ollut mitään negaa vaan omasta mielestäni realistista pohdintaa, en todellakaan odottanut että kolme pistettä olisi saatu raavittua. Erittäin iso voitto Pattijoesta ja iso peukku joukkueelle siitä. Tänäänkin hankala peli tiedossa varsinkin jos Kuitusen pelikunto on mitä on, mutta jos ulkopeli pitää niin pisteet on Kekiltäkin otettavissa, mutta lepoetu on ehdottomasti kotijoukkueen puolella.
Rosteri on kapea ja sehän oli tiedossa. Reserviä ei oikein ole. Tuohon omien junnujen pitämiseen ja reserviin auttaisi tosi paljon se että Tahko saisi nostettua suomariporukan ykköseen Kouvolan tavoin. Nyt näyttää sen suhteen ihan hyvältä mutta sitten tullaan seuraavaan kysymykseen; riittäisikö seuralla/oy:llä paukut (rahallisesti lähinnä) pitää kakkosjoukkuetta ykkösessä jos sinne onnistuisivat nousemaan? Junnumylly jauhaa kyllä ihan hyviä pelimiehiä ja varmaan ykköseen noustessa saataisiin Haminasta ja Loimaalta kotiutettua näitä Peltosia, Kalmareita yms. Mutta se iso kysymys on varmastikin raha.
Ja mitä Hokkaseen tulee niin varmasti olisi ihan kelpo reservipelaaja, mutta uskoisin miehen lopettaneen tai ainakin pitävän välivuoden kun taisi toukokuussa saada perheenlisäystäkin.
 
Viestejä
524
Peltonen itselleni tuntematon kortti enkä oikein tiedä mitä odottaa. Joten tutustuin ihan vain tämän kauden tilastoihin:
  • Pelannut 6/11 Haminan otteluista, mikälie syynä ettei kaikissa?
  • Ollut joka toisessa pelissään kärkietenijänä numerolla 1, joka toisessa pelissään numerolla 5 tai 6.
  • 1-2 juoksua per peli, kokonaisjuoksumäärä 7, millä Haminan tilastoissa jaetulla seitsemännellä sijalla. Tässä kuitenkin otettava huomioon Peltosen pelaamien pelien määrä, sillä 1,2 juoksua/ottelu -keskiarvolla hän on Haminan toiseksi eniten juoksuja per ottelu tuonut (parhaalla 2,3 ja kolmannella 1,1)
  • Kärkilyöntiprosentti 64,29 % (ottelukohtaiset 50 % - 80 %), jolla Haminan tilastojen kahdeksannella sijalla.
 
Viestejä
11,863
Peltonen oli 15.6. asti armeijassa eli ei ole päässyt lomille aina. Osassa peleissä Justus Niemeläinen (Joman koppari) oli mukana ja pelasi kärkenä.
 
Viestejä
129
Jäi kyllä hieman jossiteltavaa tuosta Koren kotiutusyrityksestä, joka paloksi tuomittiin. Aika paljon purnausta siitä tuli ja livenä katsottuna näytti juoksulta ja edelleen näytti juoksulta, kun sitä kelaili.
 
Viestejä
524
Ei oikein kakkosjaksolla ole enää Tahkolla kulkenut. Kolmannen tasoittavalla pitää koittaa saada vaihdetta silmään, jotta tästä vielä voisi päästä takaisin peliin. Jotenkin pahalta näyttää…
 
Viestejä
524
Facebookin puolella huhutaan, että Österlund olisi Tahkon kakkospelinjohtaja seuraavat kaksi kautta. Ei paha huhu. Jos pitää paikkansa, niin voisi kuvitella, että sopimukseen sisältyy myös jotain hallinnollisia johtotehtäviä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös