Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2023

Viestejä
14
Kieltämättä harmittaa synnyinkaupungin puolesta. Joukkueella menee pelillisesti hyvin ja nyt olisi mahdollisuus vahvistaa seuran brändiä etelän pesispääkaupunkina, mutta päättäjiltä puuttuu uskallus. Hyvinkäällä ei ole liikaa keinoja erottautua muista kehyskunnista.
 
Viestejä
1,310
Jep, vaikka kuinka yrittää positiivisesti ajatella, niin kyllähän tuo enemmän hävettämään pistää. Muualla halutaan panostaa ja rakennetaan kerralla kunnon stadioneita, niin Hyvinkäällä lasketaan senttejä ja karsitaan sen minkä keretään. Kerralla kun olisivat tehneet kunnollisen, niin ei muutamaan kymmeneen vuoteen olisi tarvinnut uhrata ajatustakaan koko hommaan enää. Nyt saavatkin sitten toistuvasti jahkailla tätä hamaan tappiin saakka milloin tehdään valmiiksi.

Jos näitä ruvetaan rakentamaan, niin tehtäisiin sitten kerralla kunnolla tai oltaisiin sitten tekemättä kokonaan.
Samaa mieltä. Kerralla kunnolla niin ei tarvii miettiä pitkään aikaan. Kuitenkin Hyvinkäällä käy tosi paljon ihmisiä katsomassa pelejä. Toki hyvä että rakennetaan uusi stadion, on sekin parempi kun ei mitään.
 
Viestejä
484
Pohjoisen vierastupla edessä. Helppoja pisteitä ei kyllä ole tulossa. Tänään aina paha Rännäri ja Pattu on pelannut viime aikoina hyvin. Huomenna tämän päivän helteen ryydyttämänä sitten Sarkkirantaan levänneen KeKin vieraaksi. Nolla pistettä reissulta ei olisi yllätys, mutta pettymys toki ja vaikeuttaisi kuuden sakissa pysymistä huomattavasti. Viime peleissä on kyllä näkynyt hyvää ilmettä mutta ollaan maltillisia ja sanotaan että kaikki yhdestä pisteestä ylöspäin tuolta reissulta on ihan ok suoritus.
 
  • Tykkää
Reaktiot: Elk
Viestejä
484
Disagree! Ei ole helppo reissu todellakaan tiedossa, mutta ei me nyt voida lähteä Raaheen ottamaan yhtä pistettä ja olemaan tyytyväisiä reissuun. Nyt mitataan sitä luonnetta ja suoritustasoa vaikeassa paikassa, kaukana glooriasta. 4p minimi.
Totta tuokin, nyt punnitaan kieltämättä se että onko Tahkosta tällä kaudella välieräjoukkueeksi vai ei.
 
Viestejä
539
Molemmat joukkueet voitettavissa, mutta kummaltakaan eivät pisteet irtoa helpolla. Kuutta pistettä siis luonnollisesti lähdettävä hakemaan ja ne ovat aivan otettavissa.
 
Viestejä
916
Täysi höökä päälle vaan, ja kuusi pinnaa mielessä. Bussimatka on pitkä ja kuuma, mutta ei sen taakse saa mennä etukäteen tai jälkiselittelyissä. Molemmat nämä joukkueet on etukäteen voitettavissa, ja selkeä epäonnistuminen se ainakin on, jos ottelu PattUlle hävitään.

Tahko tähtää top vitoseen ja näillä viimeaikaisilla (ulko-)peliesityksillä se alkaa olla jo realismia.

Mutta se edellyttää sitä, että mentaliteetti on voittava, eikä näihin reissuihin lähdetä anteeksi pyytelemään.
 
Viestejä
452
Edelleen huolettaa tuo pelaajista. Tanttu ei kyllä superissa vielä pysty pelaamaan tasaveroisesti.
Eikö oikeasti esim. Peltosta, Kalmaria tai Rämetiä saada hankittua?
 
Viestejä
539
Juu, ei mitään pois näiltä junnuilta, mutta kyllähän Tahkon pitäisi 1-2 kokeneempaa pelaajaa saada lisää rosteriinsa, jos halutaan tosissaan pudotuspelit vetää. Ihan jo rosterin leveyden kannaltakin, mutta myös sitä syventämään. Toki kesken kauden vähän harvinaisempaa, että superitason miehiä liikkuu varsinkaan sarjan sisällä, mutta kaikki on mahdollista ja katsetta hyvä kääntää ykkösen suuntaan.
 
Viestejä
807
Eipä taida onnistua.rämet kaiketi haminan miehiä.peltonen ja kalmari yksipuolisella vuokrasopimuksella haminassa.jollain tarkempaa tietoa?
 
Viestejä
452
Eipä taida onnistua.rämet kaiketi haminan miehiä.peltonen ja kalmari yksipuolisella vuokrasopimuksella haminassa.jollain tarkempaa tietoa?
Kyllä sitä rahalla on ennenkin sopimuksia tehty uusiksi. En tunne yhtään yKkösen pelaajaa, joka ei olisi kiinnostunut superin sopparista, jos peliaikaa on tarjolla. Kyllähän kaikilla pelimiehillä sopimus johonkin on, mutta silti pelaajia liikkuu
 
Viestejä
129
Samaa mieltä, että Tahko kyllä tosiaan tarvisi nyt lisää pelaajia rosteriin, ainakin sille etenijäjokerille olisi käyttöä.

Pesäpallossa on se haastavaa muihin palloilulajeihin nähden, että kun pelit pelataan kokonaan samalla kokoonpanolla eikä ole vaihtopelaajia tai kentällisiä tms. niin on hankala pitää pelaajia reservissä tai varalla, jos ei pysty peliaikaa tarjoamaan. Pelipaikatkin kun on lähtökohtaisesti sementoitu kullekin pelaajalle, eikä niihin juuri muutoksia tehdä, kuin pakosta, niin "ylimääräisiksi" jääneet pelaajat ymmärrettävästi lähtevät hakemaan sitä peliaikaa muualta.

Joillakin joukkueilla, kuten koplalla on siinä mielessä erittäin hyvä tilanne, että heillä on oma farmi joukkue ykkösessä, niin siellä hyvä peluuttaa omia kasvatteja ja pikku hiljaa nostaa superiin, kun ovat valmiita siihen. Ei ole tarvetta lähteä hakemaan peliaikaa muilta paikkakunnilta sen takia.

Ja itse pelistä, niin hyvältä näyttää meno, nyt samalla tavalla loppuun asti ja kolmen pisteen kera huomenna Kempeleeseen!
 
Viestejä
270
Mites se meni? "Nolla pistettä reissulta ei olisi yllätys". Palstalaisille "vuoden fanit" -palkinto.
Mikä ongelma?
Kukaan ei väittänyt, ettei pisteitä voisi tulla, mutta kommentoija myönsi, että vastus on kova.
Mitä vikaa siinä, on jos tunnustaa vastustajan ansiot ja ottaa huomioon pitkän matkan?
Tahko onneksi taisteli puhtaan voiton, mutta ei se ensimmäinen jakso niin selkeä ollut.
 
Viestejä
107
Mikä ongelma?
Kukaan ei väittänyt, ettei pisteitä voisi tulla, mutta kommentoija myönsi, että vastus on kova.
Mitä vikaa siinä, on jos tunnustaa vastustajan ansiot ja ottaa huomioon pitkän matkan?
Tahko onneksi taisteli puhtaan voiton, mutta ei se ensimmäinen jakso niin selkeä ollut.
En tiedä onko ongelma. Mutta perinteinen suomalainen negatiivisuus kyllä loistaa läsnäolollaan. Hyvin usein ollaan peli hävitty ennen kun pelaajat on edes kentällä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös