Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2022

Viestejä
482
Eiköhän Rätöllä joku yhteys Tahkon suuntaan säily😅

Kyllähän Rättö on heti seuraavana jonossa kun Kore lopettaa. Mutta jos huhut pitävät paikkansa niin Kore haluaisi kaiketi ensi kauden vielä pelata ja mielestäni hänelle se todellakin suotakoon. Rättö voidaan esim pitää edelleen lainalla Haminassa niin saisi täyden kauden superia lyöjäjokerina ennen kuin hyppäisi sitten Koren saappaisiin ja Nisun aisapariksi.
Voihan se toki olla että jos sattuisi käymään hassusti ja Tahko kairaisi mestaruuden niin Korekin saattaisi malttaa lopettaa jo tähän kauteen.
 
Viestejä
524
Paljon jäi parannettavaa, mutta ekan jakson lopussa ja toisella jaksolla oli ihan lupaavankin oloista peliä. En usko että Viksrömiltä ja Nisulta tulee toista ohipeliä. Nurmiokin totesi juuri kenttähaastattelussa, että muistutti hieman ekaa Kopla-peliä ja Tahko vaikuttaa hieman hitaasti lämpiävältä koneelta.

Eli kaikki joukolla Pihkalaan sarja uudestaan ja sen jälkeen 1-1 -tilanteessa Kauppiin ryöstöretkelle. 💪
 

Elk

Viestejä
892
Ensinnäkin kannattaa huomioida, että 12.7. lähtien Tahko oli voittanut ennen tätä iltaa 14:stä pelistä 12. En olisi itse ikinä uskonut, jos joku olisi kauden alla väittänyt Tahkon tuollaiseen pystyvän. Odotukset ovat varmaan nousseet tuollaisen saldon mukana, mutta tosiasia on, että altavastaajana tai vähintään haastajana Tahko lähti niin Koplaa kuin Manseakin vastaan.

Voisi tietysti myös sanoa, että tänään hävittiin vain jaksoin 3-2 ja 3-1 - jos unohdetaan ne ekan jakson täysin lahjoina annetut juoksut. Peliinhän nekin tietysti kuuluvat, mutta hyvin harvoin tulee peräjälkeen kenellekään noin monta noin helppoa virhettä. Joskus näyttää vaan tulevan. Mutta selvästi huonompia totta kai joka tapauksessa tänään oltiin.

Peluuttamiseen liittyen täällä on ihmetelty Patovan väliin jättämistä. Patovan ominaisuuksista ja peliroolista näyttää olevan osalla Tahkon faneista ja pelinjohdolla aika lailla erilainen käsitys. Oma käsitykseni on, että nollatilanteessa Patova jätetään yleensä väliin silloin, kun on kaksi paloa alla ja lyöntijärjestys halutaan viedä seuraavaa vuoroa varten mahdollisimman pitkälle lyöntijärjestyksen loppupäähän. Ainahan häntä ei väliin jätetä, kaikki riippuu tilanteesta.

Enemmän olisin itse odottanut tänään sitä, että kun Niemen lyönnit osoittautuivat olevan koko lailla hukassa tai Mansen lukukirjassa auki kirjoitettuina, Patova olisi laitettu kotiuttamaan ennen Niemeä. Ainakin kerran oli toisella jaksolla tilanne, jossa hänen lyöntivuorolle tultaessa oli paloton ajolähtö, jolloin tuo olisi ehdottomasti kannattanut tehdä.
 
Viestejä
145
Tahkon osalta kaikki lähtee ulkopelistä, se on saatava huipputasolle jos meinataan haastaa tosissaan Mansea. Torstaina täytyy lyödä kaikki peliin ja etenkin se peli-ilme pitää nostaa aivan toiselle tasolle. Nyt vaan kaikki torstaina Pihkalaan kannustamaan Tahko voittoon.
 
Viestejä
524
Sain live kommentin kaupista.kaikki vaisua.paikkalla olleet kommentia

Todella heikosti oli Tahkon kannattajia paikalla, harmillista kyllä. Syksyisen arkipäivän aikainen aloitusaika tietysti selittää jonkin verran, koska ihan hetkessä Tampereelle ei kuitenkaan liikahda. Mutta hieman vähälukuisempaa ja selvästi hiljaisempaa Tahko-kannatusta kuin viikko sitten tiistaina Kouvolassa (jolloin peli alkoi puoli tuntia myöhemmin). Tässä siis kyllä paljon petrattavaa, jos halutaan tukea joukkuetta Kaupin ryöstöretkessä.

Katsojia oli vajaa 1600, mikä hieman vähemmän kuin Kouvolassa viime tiistaina, mutta kotijoukkueen kannatus oli ainakin omaan korvaani äänekkäämpää ja olin kyllä ihan vaikuttunut siitä kuinka hyvää ääntä noinkin pienehköstä yleisöstä lähti. Tietysti kalpeni Pihkalan kahden viime pelin äänestä ja tunnelmasta ja katsojamäärästä.

Noin muuten ihan jees ottelu tunnelmaltaan, vaikkei miksikään pleijaripeliksi vielä oikein fiilis noussut. Itselleni ensimmäinen visiitti Kaupissa ja olipa kyllä vaikuttava tuo uusi stadion, ei sitä ole turhaa kehuttu. Tuollainen saisi puolestani uusi Pihkalakin olla sitten 2024(?): Katsomo oli moderni, hyvännäköinen, loistavasti katettu ja riittävän jyrkkä sekä ennen kaikkea se kovasti kehuttu kotipesän läheisyys toi pelin hienosti lähemmäksi ja fiilis oli siksi aidosti hieman eri . Lisää tällaisia stadioneita! Pihkalaan sitten vain vähän isompana niin että jatkeillakin katsomoja, jää muuten Tahkon peleissä liian pieneksi 😉
 
Viestejä
803
Kiitos vähä tota rataa kommentin.kopla pelit oli hienoa katseltavaa livenä.varmaan kaupassakin.työt vaan haittaa.kaikkeen ei ehdi.tortaina Pihkala täyteen.tahko paras.sielä nähdään.toivottavasti kaikki fanit paikalla
 
Viestejä
221
Samaa mieltä edelleen. Patova on kuuma pelaaja ja kun Nisulla ei tänään ollut The päivä, niin olisi enemmän annettu vastuuta esim. Santulle. Ja ihan pelikohtaisia juttuja mielestäni, missä AYS pitäisi olla hereillä.
 
Viestejä
449
Toistan itseäni. Tämä joukkue on henkisesti kyllä kova. Hienosti nollattu edellinen peli ja mahtavasti painettu peli loppuun asti, vaikka välillä oli Manse pahasti edellä.

Maksella on kyllä tili vahva jengi, mutta näköjään sieltäkin heikot kohdat löytyy.

Aivan loistavaa!
 

olihansepalo

Ylimielisyys lajia kohtaan oli Mansen heikkous tänään. Hyvä että Tahko voitti, saattaa lauantaina Kauppiin tulla yleisöäkin. Kiinnostus olisi lopahtanut ennenkuin edes alkanut jos Manse olisi tänään voittanut. Onnittelut Tahkolle.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös