Supervuoro Verkkolehti »

HP (Haminan Palloilijat) 2020

Viestejä
11,907
Melko vaikeaa on taas eka jakso tasan. Jaksopeli kaiken muuttaa voi, suuntaan tai toiseen.
 
Viestejä
1,047
Ihmettelen pelinjohtajan peluutusta. Miksi Joonan jälkeen laitetaan Heme, kun seuraavana ei ole Roni W!?. Uuteen uskoon kärjen peluutus. Veittikoski sotkee pahasti peliä, siirto isommalle numerolle. Viimeisessä vuorossa annettiin 1/2 tilanteessa Aitalan yrittää, kun Julli olisi ollut käytettävissä ja palohan siitä tuli😰
 
Viestejä
11,907
Kovin on vaikeaa kotiuttaminen. 2/12 varsinaisilla jaksoilla. Saa nähdä pitääkö räpylä tasoittavan.
 
Viestejä
11,907
Ei sitten pitänyt ihan täysin loppuun mutta sen verta kuitenkin, että ainoat pisteet jaetaan superissa tai kotareissa. APV oli kotiutuksissa varsinaisilla jaksoilla lähes tuplasti tehokkaampi 2/7 ja ei sitäkään voi mairittelevana tehona pitää.

Jos pisteitä saadaan kotiinvietäväksi niin uskaltaakohan niitä kutsua ansaituiksi? Tai ainahan ne taitavat olla.
 

LBC

Viestejä
3,710
Jos pisteitä saadaan kotiinvietäväksi niin uskaltaakohan niitä kutsua ansaituiksi?

Kai jomman kumman pitää pisteet saada, ei tää niin huonoa kai ole, että voisi evätä pisteet saamattomasta pelistä.

Mutta kumpi ne saa, se onkin toinen juttu. Suhteessa tapahtumiin APV taisi mennä saavuttamattomaan johtoon.
 
Viestejä
24
§ 36 Pisteet ja järjestys sarjassa Joukkueen sijoituksen sarjassa määrää sen saavuttamien sarjapisteiden määrä. 2-0 voitosta saa 3 pistettä, 1- 0 voitosta 2 pistettä, 2-1 voitosta pisteet jaetaan 2-1. Jos ottelun molemmat jaksot ovat päättyneet tasan, saavat molemmat joukkueet yhden pisteen. Supervuoroparin tai kotiutuskilpailun voittanut joukkue saa lisäksi yhden pisteen. Jos ottelu joudutaan keskeyttämään kotiutuskilpailun aikana, sitä ei pelata uudestaan, vaan tasatulos jää voimaan.
 
Viestejä
11,907
Piste on jo molemmilla kun molemmat jaksot tasan

Ach totta, onneksi ei ole ollut tuomarikorttia enää aikoihin. APV:lle vilpittömät onnittelut paremmuudesta. hP:lla pohdittavien asioiden määrä vain lisääntyy.
 
Viestejä
1,047
Takkiin tuli ennakkoveikkailuissa sarjan tyveen sijoitetulle joukkueelle. Kaikki kunnia Alavudelle. Haminan kotiutustilasto surkea 2/17. Ei sillä voi voittaa. Vastustaja teki vain kolme, ennätys sekin voittajalle. Tuntui, että pelinjohdolla ei ole selkeää käsitystä sisäpelin peluuttamisesta, siksi kummallista peluutusta oli. Veittikoski paha pettymys, oli ehkä ratkaisu jo pelin alussa, jolloin HP olisi voinut vapauttaa pelin. Kotoitusrintamalla Julli ja O.Mäkelä vaikeuksissa. Olikohan Hangasmaalla jokin vaiva? Katse seuraavaan peliin. Itse en oikein usko, että HP taistelee noususta tällä joukkueella. Ihmeitä täytyy tapahtua, jos tilanne paranee. Ei kovin mairittele pelinjohtoakaan, viimeiset 15-20 sarjaottelua ovat olleet todella synkkiä ja hengettömiä.
 
Viestejä
11,907
Sitten vaan spekuloimaan mitä tehdään lauantain SiKi matsiin. Kärkeen Joona, Nino, Tuisku? Lese jokeriksi ja Julli räpylään? Vai Lese jokeriksi ja Jere räpylään?

Vai jotain ihan muuta. Kauhean montaa peliä ei kannata enää hävitä. Tai oikeammin, kolmen pisteen voittoja pitäisi saada.
 
Viestejä
1,047
Tietenkin on hyvin vaikea arvioida joukkuetta vain Pesiliven perusteella, kun se ei oikein kerro tilastoja ulkopelistä. Mutta jotenkin näytti siltä, että pelinjohto tunki kärkeen liikaa väkeä ja Roni Wahlin taitoja vaihtajana 2-3 - tilanteissa ei tarvittu. Liekö haluttu juoksijoita kenttä täyteen ja uskottu kotoitusvoimaan keskipalkissa. No siellä niitä oli, mutta kotiin heitä ei saatu. Ehkä Haminan rosterissa on liikaakin kärkietenijöitä/ vaihtajia, yhden voisi vaihtaa kotiuttajaan. Runsauden pula näyttäisi olevan linjassakin. Pelinjohdolla lienee vaikeaa löytää oikea kokoonpano, joka toimii myös sisäpelissä. Nyt pitäisi löytyy sellainen selkeä vakiokärkijoukko, jolla jyrätään kotipesään asti. Vain kolmen pisteen voitot kelpaavat,jos mielitään pudotuspeleihin yltää.
 
Viestejä
11,907
Kausi kesken. Ensin neljän joukkoon (miinus jaguaarit) ja sitten pitäs olla pelin ns kuosissa. Mutta ensin pitäs päästä neljän joukkoon. Tilastojen perusteella en arvuuttele peluuttamista, viime vuonna näkemästäni pidin vaikkakin kunnianhimoista ykköspesikseen onkin
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
36
Alavutta ei ilmeisesti otettu tosissaan. Jos painostuksen paikat tiedostettaisiin 17 tilanteesta tulee enemmän kuin kaksi juoksua, niistä juoksuista monesti ajot jatkuu ja tilannemäärä kasvaa.
Rauhoittuisikohan tilanne jos Lese saisi manttelinsa takaisin pääkotiuttajana. Toki hyviä kotiuttajia on mutta tärkeiden yksittäisjuoksujen napsijana Lese on kokenein.
Siki matsiin haaste joukkueelle; voitolla yöhön tappiolla sunnuntai reenit 😆 varma voitto
 
Viestejä
1,047
Jos Hamina haluaa pelata yhdellä kärjellä, silloin voisi otta jokerikotiuttajan, Lese sitten varmaankin. Sellainen näppituntuma on, että Lese on samantyyppinen lyöjä kuin Mahla eli kovaa kutia ja liian kauan ilmassa. Niillä kyllä yksittäisiä saadaan, mutta.... Yllätyksellisyyttä tarvittaisiin. Mahlan onnistumiset olivat 0%, sitä parempaa kyllä pääsee Lesekin 👍
 
Viestejä
11,907
Vanhan muisti on hatara mutta mielestäni Lese osasi kyllä saumalyönnit, varret ja näpytkin aika hyvin. Paljon toki riippuu millainen liikkuvuus kundilla nykyään 9n mutta käsittääkseni paljon parempi kuin vuosi sitten.
 
Viestejä
11,907
Tänään vihdoin kotiotteluavaus kun Vallikentällä pelataan tämänpäivän kierroksen jumbofinaali kun Simon Kiri saapuu ilmisem sateiselle Vallikentälle HP:n vieraaksi. Meri-Lappilaisilla on matkaamista koska ennne kotimatkaa pelaavat huomonna vielä Loimaalla.

SiKi on pelannut kaksiottelua joista puhdas tappio Lipolle ja piste APV:ltä joten viimeisimmänpelin perusteella pitäisi olla tasainen ottelu tulossa, toivottavasti totuus on HP:n kannalta valoisampi. Toistaiseksi SiKin kotiutuksista ovat huolehtineet Joonat Nousiainen ja Suni, jotka ovat lyöneet yhteensä yhdeksän juoksua.

Täyden kierroksen eteneminen On ollut kolmikon Hautala - Heikkinen - Koivisto harteilla. SiKi on pelannut kärjellä ja tolpat hihassa pelaavan Tommi Koiviston kärkkäriprosentti on kärkietenijällä hyvä 70,59%

SiKi on Kempeleen Kirin farmi joten jää nähtäväksi millä kokoonpanolla tänään pelaavat. Kuriositeettina mainittakoon, että SiKi on HP:n Ville Veittikosken kasvattajaseura ja hänen pikkuveli Julius pelaa SiKissä.

HP:sta ja HP:n tämänhetekn tuskasta on edeltävissä viesteissä sanottu koko lailla kaikki joten ei siitä sen enempää. Ottelu alkaa klo 16 ja sääennuste ei mairittele. Toivottavasti kuitenkin väki löytää Vallikentälle vaikka niitä katettuja katsomoja ei vieläkään ole. Ruutu+:ssahan on trajollafanikamera. oma seuraaminen menee valitettavasti etänä, täällä luimistellaan saarelta suojassa tuulelta jemmassa ja matkaa on vain liian monta päivää Vallikentälle.

Tsemppiä HP!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös