Supervuoro Verkkolehti »

HP 2018

Viestejä
3,531
Olisi mukava tietää, mitä mieltä pelinjohtajat ovat Titaniasta. Esim. paljonko sen käyttö vie aikaa ja mikä on ollut hyöty? Voi joskus olla, että huomio on liikaa analysoinnissa ja pelin "liikahienosäädössä" sen mukaan, ei niinkään omien vahvuuksien yksinkertaisessa hyödyntämisessä. Ajatus on koko pelin ajan siinä, mitä pelaajat lyövät jne. Mikään ei varmaan korvaa henkilökohtaista kokemusta pelaajista. HP on joukkueena uusi ja sen mahdolliset taktiikat vielä muille joukkueille vieraita, ehkä hakusessa jopa HP:lle itselleenkin.
 
Viestejä
11,878
Kausi alkaa sarjanousijalla vauhdikkaasti. Ekaan kymmeneen päivään pelataan viisi ottelua. Isossa maailmassa kaikki on suurempaa ja nopeampaa.

Edessä matkapeliviikonloppu Pohjois-Pohjanmaalle. Lauantaina vastassa Lippo Pesis ja sunnuntaina PattU. Sitten kotona keskiviikkona SoJy ja perjantaina Tahko niinikään kotona.

En ole virallisia ilmoituksia huomannut enkä HTT:n juttuja kuullut - pitäs varmaan alkaa käymään aamukahvilla Haminan torilla - joten oletus lienee, että koko jengi on terveenä, ketkä pelaavat jää nähtäväksi.

Avausvoiton superivuorossa Ankkureista ottanut Lippo on yksi HP:n päävastustajista kauden aikana ainakin ennakkoasetelmien mukaan. Puhtaan kolmenpisteen voiton KiPasta ottanutta PattUa kait pidetään liian pahana HP:lle tyyliin ”Kosonen voittaa yksinään pelejä”. Jää nähtäväksi miten käy.

Kaikki yli kolmen pisteen olisi loistava uutinen, kolme olisi hyvä ja kaksi mukiinmenevä. Yksi tai nolla pistettä viikonlopusta olisi pettymys.

Taidan silti mennä veneelle enkä sorru mihinkään fanikameraan:rolleyes:
 
Viestejä
351
Jaa no, minulla kun ei ole venhoa niin tyydyn siihen fanikameraan... On liian suuri järkytys nähdä lopputulos kylymiltään
 
Viestejä
11,878
Jaa no, minulla kun ei ole venhoa niin tyydyn siihen fanikameraan... On liian suuri järkytys nähdä lopputulos kylymiltään

Oikeastaan kyse on siitä, että in ikumaailmassa voisi kuvitella katsovani pesäpalloa kotipesän takaa, se ei vain luonnistu. Pelissä kaarella, syöttätuomarina ihan helposti mutta katsojana ei niin millään. Ja eihän tällainen 50++ näekkään pädinnäytöltä kunnolla ja ei viitsi viritellä läppäriä ja kaapelia töllöön.

Eli aikuisten oikeasti olen vain muutosvastarintainen ja tiirailen siis pesisliveä vahauksen/maalauksen lomassa. Ja jos sillä veneellä haluaa purjehtia tänä kesänä niin se pitäisi saada vesillelaskukuntoon ...
 
Viestejä
11,878
Matkatuplapeliviikonloppuna ilmeisesti kierrätetään rosteria. Keskiviikosta sivussa Kaartokallio ja Aalto ja tilalla jokereina Jyri Toikka ja Nalle Vanhala.

Pesisforumin ennakkokoonpanossa Toikan Jullilla todellinen multirooli kun on sekä linjassa että jokerina :cool: Toki korjattu jo.
 
Viestejä
11,878
Jysyhän on hurjassa iskussa. Kolmosetenijäjokeri ja jo kaksi kotiutusta. Millasia lyöntejä kun on pesisliven varassa?

Tosin Jyrillähän taitaa olla joukkueen kovin lyönti ja vielä lähes viistopystärillä.
 
Viestejä
208
Ensimmäinen kakkostilanteessa kakkosrajapompulla, vahti pupelsi jaLehikoinen suoraan kotiin. Toinen pelkässä kolmostilanteessa kentällemenolyönti, jolla Heikkilä karkasi kotiin.
 
Viestejä
11,878
Kaikki lasketaan ja kolmen pisteen voitto - ei voi ollakuin tyytyväinen vaikka en pesisveikkauksessa ihan tuohon uskonutkaan.
 
Viestejä
2
Hieno alku, tälle aliarvostetulle joukkueelle. Huomenna eteenpäin ilman ennakkoluuloja. Tämänpäiväinen peli nollataan.
Keskitytään huomenna ottamaan tarkasti varsinkin ne tilanteet, jotka olivat yhden palon tilanteessa, joiden tuloksena oli kopin seurauksena tyhjä kenttä. Tälläisia virheitä ei vaivalla saatu etenijöiden kentällemeno ja heidän kopilla pois ottaminen kestä.
Onnea porukalle ja huomenna vielä jaksovoitto, niin keskiviikkona on Vallikenttä pullollaan katsojista!
 
Viestejä
11,878
Juh - melkoisen upeaa jätkät. Varmaan hyvä lähteä huomenna Rännärille joka on melko vieras kenttä joukkueelle. Sieltä hyvä peli ja keskiviikkona mökki täyteen Vallikentällä. Just nyt ennustetaan sadetta keskiviikolle, mutta eiköhän tuo vielä ehdi väistyä.

HP ei näytä oululaisia kiinnstavan, 728 katsojaa on vähän ykköspesislukuja, mutta ehkä keli on vähän turhankin hyvä ja jengi vain nauttii kelistä.
 
Viestejä
14
Maukkaat pinnat Oulusta. Erityisesti ilahduttaa Jyri Toikan onnistuminen. Luotsari Pulliaisella taitaa ole useampia käyttökelpoisia kortteja kuin ennen sarjan alkua uskottiin.
Huomenna on paha vastustaja ja outo kenttä muille kuin Kaartokalliolle, Rajalalle, Leppälälle ja ehkä Heikkilälle ja Vanhalalle. Rännäriltä ei ole paljon pinnoja vuosien mittaan Haminalle irronnut. Kentällä on muistini mukaan aika kylmäkin, koska Perämeri on niin lähellä.
Pattijoen nousu pääsarjaan ratkesi aikoinaan juuri HP:tä vastaan Rännärilleä Silloisia oranssipaitoja näkee Vallikentän nykyään asiantuntijakatsomossa tai seisomassa kuuluttamon kulmalla.
Mutta allekirjoittanut, joka kuittasi hupirivillä äsken mukavan ravivoiton, veikkaa HP:lle yhtä pinnaa Raahesta.
 
Viestejä
11,878
Pesisliven ennakkokokoonpanojn mukaan HP jatkaa tänään PattUa vastaaan eilisellä kokoonpanolla.
 
Viestejä
11,878
Rännärillä kyyti ollut kylmää. Ollaan oltu kokolailla kaikessa selvästi huonompia kuin PattU ainakin tulosten varassa. Viikonlopun saldo oli kolme pistettä kota voi minusta pitää hyvänä suorituksena tuloksellisesti, mutta kyllähän noi Pattijoen luvut pistävät miettimään.

Ko keskiviikkona kotona SoJy ja perjantaina niinikään kotona Tahko.
 
Viestejä
11,878
Tänään ennusteen mukaan aurinkoiselle ja helteiselle Vallikentälle saapuu vieraaksi pitkästä aikaa Sotkamon Jymy. Hesari ei kerro kelpaako kenttä Kohoselle. Töölöhän ei ymmärrettävistä syistä olosuhteiltaan tyydyttänyt Tonia ennen peliä.

Uskoakseni pelilliset olosuhteet kelpaavat eilisestä ehkä ärsyyntynyttä Sotkamoa. Ruuhkaa sitävastoin on toivottavasti katsomopalvelujen puolella kun väki saapuu sankoin joukoin. Yli 2200 katsojaa olisi kiva määrä arkipeliin.

Kokoonpanoista ei taida kummankaan osalta olla vielä tietoa mutta eiköhän nuokin avausvihellykseen mennessä selviä.

Kaikki vaan lauteille, herkkua luvassa.

Edit: laitoin linkkitekstiin alleviivauksen et ne erottuvat paremmin. Kokeilin eri väriä muten saanut toimimaan :unsure:
 
Viestejä
11,878
Tänään lopputulos oli odotettu mutta toki harmillinen. Jos ennakkoon selvästi parempi joukkue antaa mahdollisuuden jaksovoittoon niin jengissä pitää olla munaa ottaa se tarjottu piste - etenkin kotona. Viikko sitten tehtiin niin tänään ei uskallettu ja se SoJy teki ekalla jaksolla minimisuorituksen ja vei koko pelin puhtaasti.

Eka jakso oli tasainenja molempien ulkopeli oli hyvää tai ainakin tarkkaa. HP yritti jopa useammin kotiutusta mutta SoJy teki sen jaksovoittoon tarvittavan juoksun - sekin vielä räpylästä kun välilyönnin haku keskeltä ei pysynyt Rajalan syöksykopissa mukana. HP:n kotiutusyritykset eivät olleet kovin lähellä.

Toisela jalsolla SoJy oli sitten selkeästi parwmpi etenkin ulkona mutta myös sisällä. Viidestä juoksusta tuli kyllä edelleen räpylästä kaksi tai kolme mutta tilannetta SoJy teki enemmin ja ne kolme tai kaksi lyötyä olivat sitten hyvin tehtyjä. Samalla kun HP:n sisäpeli hyytyi niintoisen jakson voittajasta ei tarvinnut jossitella.

Yleisöä oli mukavasti, oltiin näemmä ihan omalla tuhatluvulla.kelithän ei tästäpaljoa parane joten on sääli etpesisei vedä noilla ”perinteisillä ja oikeilla” superpesispaikkakunnilla. Saa nähdä kauan HP:n imu riittää kauden aikana. Toivottavasti perjantainen sateenuhka väistyy niin Vallikentällä on taas yli 2000 katsojaa katsomassa kun Tahkosta otetaan mittaan.

Koko pelin murhe oli sisäpeli. Tilannetta ei saada aikaiseksi ja palikoita tuossa on aika vähän. Kaartokallio oli taas mukana ja meni kentällä hyvin mutta se ykkös-kakkosvaihto oli tänään hakusessa. Etenkin Hemellä mutta myös muilla. Jos siitä vaihdosta on pakko ottaa palo niin sen pitäisi olla takapalo ei kärkipalo. Jotain tarvitaan tuohon lisää. Ulkona ei Sotkamontasoista vastaan ei pitäisi antaa räpylästä tasoitusta, ei ne sitä tarvitse.

Perjantaina sitten Tahko. Sellasta siis tänään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös