Supervuoro Verkkolehti »

Halli-SM 2023, naiset

Viestejä
429
Lapuan pj painotti ennen 2. j 4. tasoittavaa hapekkaita ratkaisuja. Siitä tasoittavasta muodostui sitten fiasko, kun etenijät yrittivät kentälle liian varmoilla lyönneillä ja peli tukehtui palon pelkoon. Mutta onpa Iina Lehtinen hurjassa ja varmassa välilyöntivireessä. Tällä hetkellä hän on Lapuan ykköstykki ohi Lepistön. Ulkopelissä Riina Kerola näytti välillä olevan pinteessä, kun Manse löi useasti kakkospuolelta läpi.

Manse on laajan materiaalinsa turvin kesän mestarisuosikki. Raudasojan ollessa kolmosella on juoksu melko varma, jos lyöjä ei täysin töpeksi lyöntiään.
 
Viestejä
287
Kuten kuuluukin, finaali oli turnauksen kovatasoisin peli. Oli ns. finaalin arvoinen.
Molemmilla ulkopelissä edelleen aika paljon virheitä, johtuen varmaan olosuhteistakin.
Sisällä molemmilla rullasi parhaimmillaan varsin vakuuttavasti ajankohta huomioiden.

Virkiän kärki ei Saukkoa lukuunottamatta ihan parhaalla mahdollisella tasolla päässyt kentälle, mutta kun pelaajia kolmoselle asti saatiin, niin kotiutukset taas kovaa luokkaa.
Mansella taas kärki pääsi kentälle hyvin, mutta kotiutuksissa annettiin tasoitusta.
Molempien lukkarit hyviä.
 
Viestejä
287
Mestaruuden jälkeen ei pitäisi kritisoida, mutta jo kahdesti on sama käynyt huippuvuoron jälkeen ja odotellaan kaveri mukaan, mutta vielä sieltä se voittojuoksu kaivettiin. Viimeisen aloittavalla Raudasoja haki hieman ylimielisesti lehtiotsikoita ylitysnäpillä, mutta tuloksena kenttä tyhjäksi ja palo. Noissa vain nöyrästi pallo sellaiseen paikkaan, että siellä kolmosella on etenijä.
Tuo Raudasojan näppi pisti myös silmään ja heti perään Hukka haki jotain varsilyöntiä.
Pitäisi olla ns. tappamassa peliä, ja vähän vaikutti että haettiin pääsyä highlight-koosteeseen.

Tanhua vei Lapuan kaarta ja vielä enemmän syöttötuomaria.
Tuli myös kuittaustuuletus kaaren suuntaan, mutta mielestäni nyt varsin tyylikkäästi.
 
Viestejä
9
Mielenkiintoinen kausi tulossa naisten Superpesis! Pokela jo kahden ottelun jälkeen huili tuli! Kauanko menee kun Vihtkari liityy joukkon? Viimekesänä oli ainakin esillä!
 
Viestejä
66
Tuli katsottua pelit jälkikäteen tässä alkuviikon aikana. Taisi olla tämä selostaja viime kauden JoMan fanikamera ääni, jäi jo silloin mieleen. Saadaankohan kesäksi uusi ääni päälähetystuotantoon?
 
Viestejä
619
Naiset ovat sijoituksensa ratkaisseet, mutta kuinka käy tulevana viikonloppuna miehissä. Oma veikkaus mitalien suhteen on:
1. Vimpeli
2. Sotkamo
3. Joensuu
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös