Supervuoro Verkkolehti »

Alajärven Ankkurit 2019

Ryydman

Perjantaina kun Manse julkistaa joukkueensa, voidaan rivien välistä myös arvailla Ankkureiden vahvistuksia. Niminä Piispanen, Reinikkala ainakin olleet esille huhuissa. Ehkä Vainikainen Kuopiosta.
Kuka on Reinikkala ja miksi Vainikainen lähtisi juuri nousseesta SiiPestä minnekään?
 

Varma tieto

No onhan se selvä että Arto Rintala viuhkaan. Alkaa tapahtumaankin jotain pitkän tauon jälkeen.
 

Vähän muualta katottuna

Mihin on päästetty tulevaisuuden pelaajat Ankkureista ja kuka heidät on saanut lähtemään? Arvatkaas.
 
Viestejä
26
Valitettavasti ei ankkureissa kovin montaa tulevaisuuden pelaajaa ole viime vuosina ollut. 89—91 ikäluokissa oli loistavaa työtä ja hyviä joukkueita, ja täältä on viimeiset omat superpesistä pelaavat junnut tulleet. Sieltäkin lopulta vain pari pelaajaa, mikä onkin realismia. Superpesispelaajaksi ei ole helppo päästä. Nämä pelaajat ovat nyt uransa huipulla, ja seuraavia sukupolvia odotellaan..
 
Viestejä
486
Ankkurikansan pitkä odotus on kohta ohi. Ankkurit järjestää tulevana lauantaina mediatilaisuuden klo 13:00. Luvassa esim pelaajasopimusten julkaisu ym. Mediatilaisuus seurattavissa ankkureiden Facebookissa livelähetyksenä. Ollaan kuulolla
1f4aa.png
💪


Kun oikein mediatilaisuus järjestetään, niin kaipa sieltä ihan kohtalaisia sopimuksia on luvassa :) - toivottavasti runsain mitoin! (y)
 
Viestejä
20
Joopa. Varovaisesti laskeskellen niin kymmenkunta "uutta" kovanluokan nimeä pitäisi tulla julki, että Ankkurit olisi menestyskelpoinen seura ensikaudelle entisestään koventuneessa Superissa. Jos edelliskauden joukkueesta jo tiedossa olevat lähteneet jätetään laskuista pois, niin ei korin pohjalle jäänyt siitä porukasta ainuttakaan aidosti "superin lisenssiä" aansaitsevaa pelaajaa. Valitettavasti.

Omista luvan jatkoon (=Superin edustukseen) voisivat tietyin varauksin olla (jo kokeneita sarjassa) mahdollisia:
A Pukkinen, S Mikkolanaho, N Yli-Sissala, S Iivarinen, M Haukkala ja R Mäkinen, ei muita!

M Penninkangas ( kannattaisi ehkä miettiä lajin vaihtoa)
S Särkinen, H Heikkinen eivät omista oikein miltään osin supertason pelaajien ominaisuuksia.

Pelinjohtoon M Iivarinen voisi tulla takaisin. Ei ehkä kaikilta osin lajin Kingi, mutta yksi valtakunnan arvostetuimmista ja parhaista pelinjohtajista kuiteskin. Asuu Alajärvellä ja saa käyttöönsä nyt yhdet lajin parhaat harjoitteluolosuhteet yms.
 
Viestejä
55
Pelipallolla paljon asiaa. Pelaajat jaottelisin aika lähelle samalla tavalla. Sasun vielä siirtäisin alempaan koriin viime kauden esitysten perusteella.

Aika toivottoman tilanteen edessä ollaan ja ainoa vaihtoehto on yrittää kitkutella pari vuotta kunnes omilla junioreilla alkaa turpajouhet kasvamaan. Hyviä vuosia on kyllä tulossa, mutta nyt pitää hyväksyä että menestystä ei ole hetkeen tulossa.

Aika varmaa tietoa kuulin että Matti ei olisi tulossa takaisin. En sitten tiedä onko tämä hyvä vai huono uutinen. Ehkäpä enemmän huono. Matti on kuitenkin valtakunnan kokenein pelinjohtaja.
 

Vierailija

Ehkei kovin huono ratkaisu olisi sellainenkaan, että Matti olisi mukana valmennustiimissä antamassa tukea treeneihin mutta viuhkassa olisikin täällä pariin kertaan nimenä esiin noussut Rintala tai muu nimi jos Matti ei viuhkaan palaa? Pianhan tuo toki selviää pelaajisto ja taustatiimi, niin sen jälkeen helpompi spekuloida.
 

Taalasmaa

Ojanperä oli tänään Alajärvellä. Autokin oli Torstai-lehden pihassa parituntia Salmenaution taksin vieressä. Olisi Risto jatkamassa??
 
Viestejä
26
Eiköhän Ojanperä näy ihan jatkuvasti Alajärvellä.

Poissa siis viime vuoden vahvuudesta Atte Hakala, Severi Piispanen, (J-P Maunuksela), Jarkko Paloniemi ja Saku Suurnäkki.

Tuollaista lainattu Manse PP:n ketjusta. Piispanen voisi siis periaatteessa olla tulossa Ankkureihin, noista muista en usko vaikka Paloniemellä nyt ainakin on Ankkurit taustaa, mutta eiköhän herra lopeta kun työkuviot taisi aikoinaan viedä miehen pois Pohojammaaltakin.
 
Viestejä
55
Piispanen toisi sitä kaivattua nopeutta. Toivottavasti nimi huomenna nostetaan esiin. Hallasuon verkkarishoppailussa en näe mitään järkeä. Kaveri ei toisi joukkueeseen mitään lisäarvoa... paitsi jos tulee vielä lisääkin menetyksiä...
 
Viestejä
486
Piispanen toisi sitä kaivattua nopeutta. Toivottavasti nimi huomenna nostetaan esiin. Hallasuon verkkarishoppailussa en näe mitään järkeä. Kaveri ei toisi joukkueeseen mitään lisäarvoa... paitsi jos tulee vielä lisääkin menetyksiä...

No kyllähän Ankkurit kaipaa myös kotiutusvoimaa. Vaikka Mikkolanaho palaisi 'normaalitasolleen' , niin ei se vielä pitkälle riitä ja voiko sen varaan edes laskea, että näin tapahtuu?
 
Viestejä
174
No kyllähän Ankkurit kaipaa myös kotiutusvoimaa. Vaikka Mikkolanaho palaisi 'normaalitasolleen' , niin ei se vielä pitkälle riitä ja voiko sen varaan edes laskea, että näin tapahtuu?
Hallasuo olisi ihan hyvä valinta toiseksi kotiuttajajokeriksi Mikkolanahon kaveriksi. Ei mikään huono juttu ollenkaan.
 

Gandalf

Vainikaisen Samu nähty Hoiskon Nesteellä. Järkevä kaappaus. Hyvä pelaaja pois päävastustajalta. Voidaan välttää suora putoaminen. Ykkösen porukoista ei hätää,joten mahdollista pysyä sarjassa. Kimmo Lukkaria sen sijaan ei näkynyt.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös