Kippari Emilia Linnan ainoa huoli: vanhemmille liput ratkaisufinaaliin

Kuva: Julia Johanna Saarinen / Emilia Linna pelaa upeaa loppuottelusarjaa Pesäkarhujen kenties tärkeimpänä pelaajana.

Porin Pesäkarhujen kapteeni Emilia Linna on kantanut todella suurta vastuuta joukkueensa kotiuttamisesta ja pelannut erinomaiset pudotuspelit – ja jos mahdollista, vielä paremmin loppuotteluissa Mansea vastaan. Ainoa huolestumisen aihe Linnalla on ollut lippujen varmistaminen omille vanhemmille Kaupin loppuunmyytyyn lauantain taistoon.

Sitkeään ryhmäänsä tyytyväinen Pokela ihmettelee vastustajaansa: ”Heille ei riitä se voittaminen, vaan heidän pitää osoittaa olevansa ylivertaisia”

Kuva: Antti Haapasalo / Porissa oli sunnuntaina juhlatunnelmaa, kun kotiyleisö kiitteli pelinjohtaja Pokelaa.

Porin Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela on tyytyväinen oman sitkeän ja kovapäisen joukkueensa suoritukseen kahdessa ensimmäisessä loppuottelussa ja pitää tasavoittoja oikeutettuna. Sen sijaan Pokela ihmettelee vastustajansa Mansen sisäpelin lähestymistä.

Emilia Itävalon finaalihaave toteutui – ”Ollaan ajoitettu meidän ulkopelin kunto tänne syksyyn”

Kuva: Topi-Aleksi Lohiranta / Emilia Itävalo sai uransa päätöshuipennukseksi Pesäkarhujen finaalipaikan.

Porin Pesäkarhujen menestysvuosien pitkäaikainen kantava voima Emilia Itävalo päättää pelaajauransa, kun porilaiset kohtaavat Superpesiksen finaalisarjassa Manse PP:n. 29-vuotiaan Itävalon haaveena oli vielä kerran päästä loppuotteluihin, ja nyt Pesäkarhujen ykkösvahti luottaa joukkueensa ulkopelin voimaan.