Supervuoro Verkkolehti »

Siilinjärven Pesis 2023

Viestejä
581
Perhana kun en pääse katsomoon huomenna. Hengessä mukana etänä. Katson striimiä jos joudan ja maksan e-passista pääsylipun.
 
Viestejä
854
Huomisen ottelun kaava on yksinkertainen. Voittaja nousee ykköspesikseen. Siipettärien 2-1 voitolla joukkueet ovat tasapisteissä, jolloin SiiPe on parempi. Voitetut ottelut ja 3 pisteen voitot ovat tasan, mutta kilpailumääräysten 37.1 mukaan kaikkien otteluiden jaksoero voitetut-hävityt olisivat Siipen eduksi (Siilinjärvi 5-2 ja Haapajärvi 5-3). Jännäksi menee.
Onhan tuossa vielä sekin mahdollisuus että Ikaalinen pelaa itsensä ulos kahden joukosta. On nyt kolmantena, eli pinnoja pitää saada kasaan sielläkin ja edes 2 ei välttämättä riitä.
 
Viestejä
581
Porukka ei taida uskoa Oulunsalon yllätysvalmiuteen Tarmoa vastaan. Tarmo lie selvä ennakkosuosikki siinä pelissä, mutta yksittäisessä pelissä kaikki on mahdollista.
 
Viestejä
328
Ikaalinen selviää varmasti, ellei Oulunsalo saa jaksoakaan. Jos peli päättyy 2-1, samoin kuin Siipettärien peli, aletaan katsella juoksuja, jotka ovat tällä hetkellä Ikaalisilla +11 ja Haapajärvellä +6. Lasketaankohan noihin juoksuihin muuten supervuoro mukaan, koska se vääristää tilannetta. Supervuoron aloittajalla kun on mahdollisuus takoa vaikka 18 juoksua, kuten alkukesällä nuorten pelissä nähtiin, mutta tasoittajalla ei...
 
Viestejä
40
Loistavaa! Siipettäret pelasi hyvin koko ottelun eikä HP-K pystynyt pysäyttämään liikkeelle lähtenyttä junaa. Ensi kaudelle ykkösessä sitten
 
Viestejä
328
Pitkä kausi sai arvoisensa lopun. Vanha totuus päti edelleen, eli kauden viimeisen pelin kun voittaa, kaikki on hyvin! Katsojiakin oli Mantulla mukavat 458. Nyt on hyvät askelmerkit ykköseen. Jännitettävä asia on syksyllä vielä se, käykö kutsu ykkösen etelä- vai pohjoislohkoon. Ja tietty saattaa olla pelaajaliikettäkin seurasta toiseen?
 
Viestejä
328
Onnittelut SiiPelle noususta ykköseen! Hienoa että 458 katsojaa tuli paikalle Mantulle.
Pelaajarintamalla taitaa ikävä kyllä tulla menetys tai menetyksiä, mutta ehkä jotain tulopuolellekin.
Olisiko peräti paluumuuttaja Etelä-Suomesta?
 
Viestejä
432
Vuosi sitten, kun itseäni vielä viime kauden loppu potutti, oli mukava jutella muutamien pelaajien kanssa. He eivät enää olleet siitä harmissaan vaan katse oli jo eteenpäin. Yhtenäinen joukkue omilla pelaajilla (no, Kettus Essi on PuPen kasvatti, mutta kyllä myö hänet Siipeläiseksi lasketaan) sitoutui yhteiseen tavoitteeseen. Vielä kun saatiin porukkaan sopivat omat pelurit Roosa ja Emmi joukkueeseen niin tarina saattoi alkaa.

Nyt on juhlan paikka! Ensi kautta ihmetellään joskus myöhemmin.
 
Viestejä
269
Ansiokas nousu ykköseen vaa harmi ettei seurajohto saanut pidettyä Luostarista enää tulevan kauden pelinjohtajana. Toivotaan että ensi kaudella sarjapaikka pysyy vanhojen jarrujenkin avulla. Toivotaan myös et pelaajavahvistukset ei jää kitisevän Väistölän varaan.
 
Viestejä
328
Mihin tässä jotain "vahvistuksia" kaivataan, kun pelipaikoista on omillakin kasvateilla melkoinen kisa? Ensi kaudella pelaajia voi osin kierrättääkin ykkös- ja kakkosjoukkueen välillä, kun sarjataso ei ole sama. Jos Tommi haluaa kokeilla uusia haasteita pelinjohtajana, korvaajia hänelle löytynee ihan omista riveistä! Marraskuussa lienemme jo viisaampia.
 
Viestejä
11,930
Kaksoisedustusta lukuunottamatta se sarjatasojen välillä kierrättäminen ei ole kovin helppoa koska karanteenit. Ylösnostaminen toki helppoa.
 
Viestejä
42
Kaksoisedustusta lukuunottamatta se sarjatasojen välillä kierrättäminen ei ole kovin helppoa koska karanteenit. Ylösnostaminen toki helppoa.

B-ikäiset ja nuoremmat voivat liikkua vapaasti ylemmän sarjatason runkosarjan loppuun asti. Aikuispelaajien osalta toki hankalampaa karenssien vuoksi.
 
Viestejä
328
B-ikäiset ja nuoremmat voivat liikkua vapaasti ylemmän sarjatason runkosarjan loppuun asti. Aikuispelaajien osalta toki hankalampaa karenssien vuoksi.
Sepä se. Näitä "yli-ikäisiä' kun taisi tänä kesänä olla kokonaista viisi. Ensi kesänä lienee hiukka enemmän, mutta nuo nuoremmat kehittyvät kesän aikana niin huimasti, että käyttöä saattaa olla edustusjoukkuetta myöten, varsinkin kun ykkösessä on peliruuhkaa suomensarjaan verrattuna.
 
Viestejä
23
Ja olihan tuo mainittu "seurajohto" myös sitä mieltä, että Ykköseen mennään, ts. sarjapaikka otetaan vastaan? Nääs kun tuo johtoporras on päässyt joskus pelaajat yllättämään...
 
Viestejä
328
Jos seuran strateginen tavoite on naisten superpesis vuonna 2027, niin tuskinpa sarjapaikkaa näin laadukkaalla joukkueella jätetään vastaanottamatta!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös