Supervuoro Verkkolehti »

Porin Pesäkarhut 2024

Viestejä
184
Mitähän virkaa niillä pelinjohtajilla - ainakaan talvikaudella - joukkueissaan on, kun täällä "asiantuntijat" roolittavat joukkueet valmiiksi, ja nimeltä mainiten luokittelevat pelaajat ja heidät, joista koskaan ei edes sellaista "tule"? Hukkaan näyttäisi monen pelaajalupauksen alkaneen harjoituskauden treenaus menevän???
Ei niin motivoivaa uudelle pelinjohdollekaan istua valmiiseen pitopöytään syömään edeltäjän lautaselle jättämää puuroa.
 
Viestejä
787
Hyvä nippu ensi kesäksi kasassa, vähän tuo 1V jännittää jos tosiaan Lähde jatkaa linjassa ja Huhtala siihen sitten "täyspäiväisenä" pitäisi sijoittaa. Ensi kausi tulisi kuitenkin olemaan se ensimmäinen kokonainen sitten Superissa. Ei sillä, etteikö olisi erinomainen pelaaja, saappaat on vaan aika isot.

Lämsä oli taas paras mahdollinen korvaaja, joka Syrjälän tilalle pystyttiin saamaan. Ja hyvä että saatiin. Pirskanen tietysti myös erinomainen hankinta, kuten Suominen, tuovat molemmat juuri niitä asioita mitä kaivataan viime kaudenkin jäljiltä, eli jalkoja ja lyöntivoimaa jokeripaitaan.

Ja täytyy jälleen ihmetellä kun taas niin kovin hämmästellään, että täällä KESKUSTELUPALSTALLA joku kehtaakin sommittella joukkueita ennakkoon ja suorastaan vie kaikki työt pelinjohtajilta. Vai voisiko olla, että keskustelupalstalla tämä on ihan sallittua ja jopa suotavaa? Vai mistä täällä sitten saa puhua, oman joukkueen tulevan kauden ketjussa?
 
Viestejä
500
Toivottavasti naisetkin jossain vaiheessa alkaisivat jotain tienaamaan, niin ei nähtäisi näitä lopettamisia, kun periaatteessa olisi parhaat pelivuodet vielä edessä. Tyttöjen pesis on kuitenkin erikseen ja tämän pitäisi olla naisten sarja.
 
Viestejä
516
Pesäkarhut järjestää 14.1.2024 Tammi Cupin. Mukana kotijoukkueen lisäksi ovat Manse PP, SMJ ja Pöytyä.
Turnaus pelataan yhden päivän aikana niin että kaikille joukkueille tulee kolme matsia. Pelit on 2+2 vuoroparia + mahd. kotarit. Satakunnan Kansa lähettänee jonkinlaista streamia. Ainakin edellisestä tuli muistaakseni lähetys.

Kiinnostavaa nähdä Pesäkarhujen lyöntijärjestys Pirskasen jälkeen jos vaan harjoitusturnaukseen ykköskokoonpanolla lähdetään. Toivottavasti nähdään myös Pesäkarhut vs Manse jossain vaiheessa turneeta.

 
Viestejä
461
Jeeps, kyllä SK on näistä ruukannu liveä lähetellä. Eikö kesäl näkyny sarjapelejäkin? Samoin kuin LS näytti Feran...

Toki vaan tilaajille, joihin en itte kuulu, mutta ohan se parasta juurikin paikan päällä, joten täytyypä piipahtaa Karhuhalliin!
Näkee SMJ:n, joka ei lohkojaon takia esiinny talvisuperissa täällä... 👉

Mutta väijytäänpä ensin linnan juhlat! 🙂

Hyvää Suomen 106-v syntymäpäivää! 🇫🇮
 
Viestejä
255
Hyvää some joulukalenterointia Porin Pesäkarhuilta✌️ saa muut pesisseurat ottaa mallia.

Johanna Pirskaselle saisi vaan joku kaivaa videoille hymyn ja kiinnostuksen mukaan vai eikö savolaisilla ole kivaa satakuntalaisten kanssa.
 
Viestejä
461
Juu, Pori on melkosen uniikki, kuten niitten oma sloganikin sanoo... 🙂 Ihan kuten Raumookin, ja Satakunta ylimalkaa. Ei helpoimpia ulkopuolelt tulevalle.

Sisäänpäin lämpiää, vähä saattaa porilaisen puhe ja käytös alkuu kuulostaa töykeeltä, vaikkei ne läheskää aina tarkota.

San ny asias! No kai ny ja men ny menee! 😁😂

Mutta toisaalta, eikös Karhuillakin ole enemmistö jo muualta tulleita? 🤔

Kyl se siit, sillai kai... 😁

Mitä joulukalenteriin tulee, soon ollu mainio jo useita vuosia! Muistan ekan jo 2010-luvun alus, faces. 👍
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,054

Hutunkeittäjien piinapenkissä tässä jaksossa on Jussi Haapakoski. Haapakoski on vuosien varrella vuollut kakkospelinjohtajana kultaa Vimpelissä, sekä viime syksynä Sotkamossa.

Nyt hän on uuden edessä siirtyessään naisten superpesiksen hallitsevan mestarin, Porin Pesäkarhujen pelinjohtajaksi.

Jaksossa käydään läpi Sotkamon taivalta viime kauden miesten mestariksi ja Haapakosken uraa laajemminkin. Samalla pohditaan merkittävimpiä eroja hänen uuden ja vanhan roolinsa välillä. Unohtamatta eroja miesten ja naisten huippupesäpallon välillä.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,054

Pesäkarhujen lukkari Minttu Vettenranta on sivussa talvikauden otteluista ja lukkarintontilla nähdään viime vuonna Pesäkarhuihin pelaamaan siirtynyt Sara Koivikko. Mikäli kuntoutuminen etenee odotettua nopeammin, saattaa Pesäkarhujen vakiolukkari pelata jo talvikauden aikana, mutta päävastuu kotipesästä seuraavien kuukausien ajan on Koivikolla.

– Mintun vaiva estää täysipainoisen harjoittelun ja pelaamisen ja haluamme varmistaa, että hän on kesällä täydessä pelikunnossa. Olemme lääkärin ja fysioterapeutin kanssa keskustelleet kuntoutuksesta ja arvio sille on 2-3kk. Henkisesti tämä on kova paikka, erityisesti Mintulle itselleen, jonka pelihalut ovat kovat, kertoo pelinjohtaja Jussi Haapakoski.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös