Supervuoro Verkkolehti »

Pesiksen ulkopelaajien tilastoinnit?

Viestejä
1,477
Seuraavaksi toiveena älypallo, joka kertoo lyönnin nopeuden (vrt jääkiekossa älykiekko). Ei taida resurssit riittää moisen kehittämiseen.
 

aku

Viestejä
2
Toivottavasti toimii ja laajenee myös naisten sarjaan.
Naisten super hyvin luultavasti mukana jo 2025 :)

...Lasketaanko myös onnistuneet up-suoritukset jollain lailla eli saadaanko laskettua virheprosentteja?
Kyllä! Ideana juurikin saada jokin prosenttiluku, jota verrata pelaajittain. Toki eri pelipaikoilla "hyvä" prosentti lienee eri, vaikka luku onkin objektiivisempi kuin palojen määrä. Jos itselläni on huonot prosentit niin up-tilastot poistetaan PesisNetistä (y)

Hienoa eteenpäinmenemistä. Olisi huippua jos otteluyleisö pääsisi nauttimaan näistä reaaliaikaisista tilastoista, mutta taitaa näyttöpinnat olla tapahtumissa vajaavaiset? Jokatapauksessa tällainen kehitys nostaa uusia sankareita esiin tulevalla kaudella.
ePesiksen data louhitaan pelin jälkeen (1-2 päivää) mikä on kustannustehokkaampaa ja tarkempaa. PesisNettiin saa lisämaustetta live-seurantaan, kun näkyy esimerkiksi kärkietenijän paras ja ka. etenemisaika kyseisellä pesänvälillä.
 
Viestejä
3,245
Seuraavaksi toiveena älypallo, joka kertoo lyönnin nopeuden (vrt jääkiekossa älykiekko). Ei taida resurssit riittää moisen kehittämiseen.
Ikiaikaisena toiveena olis saada pallo, joka kestää lyömistä 5-10 -kertaisen määrän nykyiseen verrattuna, mutta ei taida resurssit riittää edes siihen. Katellaan sitten vaikka myöhemmin tuota älypallohommelia. Yhtäkkiä tuntuis, ettei älyä kannata rahallisesti asentaa semmosen välineen sisään, joka kestää pahimmillaan vain muutamia kymmeniä lyöntejä.
 
Viestejä
4,144
Seuraavaksi toiveena älypallo, joka kertoo lyönnin nopeuden (vrt jääkiekossa älykiekko). Ei taida resurssit riittää moisen kehittämiseen.

Nykyään kun on kaikkea tekoälypohjaista kuvaprosessointia ja modernit näytönohjaimet pureskelevat dataa reaaliajassa tehokkaasti, niin joku kamerapohjainen tekniikka voisi olla parempi kun palloja kuluu, rikkoutuu ja häviää valtava määrä peleissä pitkin kesää.

Mutta resursseihin sekin kiteytyy, Superpesis ja Ruutu tarvitsisivat ensinnäkin jonkinlaisen teknologisen R&D tiimin kehittämään lähetyksiä yhteistyönä.

Siellä olisi varmasti paljon hienoja asioita mitä pystyisi tekemään, mutta pitää olla joku aloitteellinen taho jolla on motivaatiota ja aikaa sekä tutkia että implementoida sitä tekniikkaa.
 
Viestejä
164
Tosi hyvä, että ulkopelitilastoja tulee.

Tämä on ketjun ohi, mutta minusta olisi tosi hyvä jos löydettäisiin malli, jossa saataisiin ePesiksen data laajempaan käyttöön.

En tunne bisnesmallia kovinkaan hyvin, mutta jos nyt on niin, että ePesis myy datansa yksittäisille seuroille, ei heillä ole intresseissään jakaa dataa muille, ainakaan seuroille, jotka eivät dataa osta. Silti täasä mallissa markkina on aika pieni ja käyttö vähäistä. Olisiko parempi, että superpesis oy seurojen yhteenliittymänä ostaisi datan ja jakaisin sen myös seurojen ulkpuolelle? ePesikselle tulo olisi sama, mutta käyttäjämäärä kasvaisi.

Tällöin tilastoniilot ja muut voisivat keksiä datalle uutta käyttöä. Minun ajatus on, että enemmän käyttäjiä tuottaisi enemmn uusia ideoita.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös