Supervuoro Verkkolehti »

Pattijoen Urheilijat 2023

Viestejä
183
Kyllä puskista pamahti tämäkin sopimus! On kyllä hyvä haku ja onko Pertun maine kiirinyt nuorten pelaajien kehittäjänä kiirinyt ? Nuorekas keltamustat näyttää hyvältä ensikautta ajatellen !
Kieltämättä. Kun kuului huhua, että Pattuun olisi tulossa nuori ja nopea pelaaja idästä, niin kuvittelin hänen olevan Haminan hyvästelemä Saarilehto. Erkka oli täysi yllätys, positiivisessa mielessä.

Toinen uusi sopimuspelaaja on siis Kempeleen kasvatti Ilmari Kustula, joka on itselleni tuntematon pelaaja. Lukkari siis, ensi kausi mennee Kannuksessa?

Pelaajia tulee vielä 0-1 kpl eli onkohan kiikarissa Pellon vaihtoehtona joku muu? Numerolla kotiuttavaa pelaajaa rosteri edelleen huutaa.
 
Viestejä
4
Edelliseen viitaten; sen verran tiedän taustaa,että Saarilehto hyvästeli Haminan jo hyvissä ajoin ennen kauden loppua.
 
Viestejä
183
Edelliseen viitaten; sen verran tiedän taustaa,että Saarilehto hyvästeli Haminan jo hyvissä ajoin ennen kauden loppua.
Pointtinani oli enemmänkin huhujen ja ilmoitusten aikajanaan sopivasti osuminen enneminkin kuin kuka on hyvästellyt kenet ekana.

Eli, kuului huhua että Pattijoelle on tulossa nuori ja nopea pelaaja idästä ja pian sen jälkeen HP omassa somessaan kertoi, ettei Saarilehto jatka Haminassa, kiitteli ajasta ja toivotti onnea matkaan.

Nämä asiat kun osuivat yksiin ajallisesti, niin mieleen tuli että olisiko Saarilehto Pattijoelle tulossa. Eli en yrittänyt sanoa, että Hamina olisi ollut se, joka Saarilehdosta päästi irti.
 
Viestejä
95
Ei ollut kumpikaan minkäänlainen yllätys itselleni, mutta ne kaksi aiempaa pelaajaa olivat. Gröhnillä kuitenkin tuttuja täällä päin, joiden luona on käynytkin.
 
Viestejä
1,396
Viestejä
4,769

Linkin juttu maksumuurin takana, mutta jonkin verran tuosta näkyy.

”Pesäpalloliitto pyysi seuralta vielä lisäselvityksiä, jotka piti toimittaa viime lauantaihin mennessä.

Nyt seuran puheenjohtaja Jari Suonvieri kertoo, että PattUssa ollaan odottavalla kannalla.
– Tarkennuksia piti tehdä 15.10. mennessä, kuitteja piti toimittaa, että tietyt maksut on hoidettu. Sen puolesta kaikki on tehty, maksut on hoidettu ja kuitit toimitettu. Sinänsä asian pitäisi olla selvä, mutta ei ole tullut vielä vahvistusta, Suonvieri toteaa.”
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,055

Pattijoen Urheilijat saa superpesislisenssin myös ensi kaudelle. Tämän vahvistaa Raahen Seudulle PattUn puheenjohtaja Jari Suonvieri.

Asia varmistui, kun seura läpäisi Pesäpalloliiton seulan lisenssiehdoista.

Suonvieren tietojen mukaan myös kaikkien muiden seurojen lisenssit hyväksyttiin, joten sarja viedään läpi normaalisti.
 
Viestejä
375
Raahen Seudun mukaan Paavo Pelto ei saanut jatkoa PattUun vaikka hinkua hänelle itsellään olisi jatkoon ollut, joukkue on nyt siis tässä. Tosi harmillinen uutinen, yksi lempparipelaajistani, huippupersoona ja jollain tasolla jopa seuralegenda. Toisaalta pakko ajatella, että talous on nyt niin hilkulla, että pelaajabudjetti ei vaan veny Peltoon, joten seuraaakin tässä ymmärrettävä.
 
Viestejä
33
Linjakas päätös Patulta! Asenne alkoi olla jo hieman läpsyttelevä peleissä ja aika paljon pelejä ratkesi Pellon paikalta. Kiitokset pitkästä peliurasta mutta joskus väistämätöntä ei voi väistää.
 
Viestejä
18
Tomi Kaisto 2. pelinjohtajaksi. Yllättävä uutinen, koska olin siinä luulossa, että Törrö jatkaa 2. PJ:nä. Vieläkö Törrö jatkaa joukkueen valmennuksessa ja missä roolissa?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös