Pattijoen Urheilijat 2018

#61
Vs: Pattijoen Urheilijat 2018

http://www.pattijoenurheilijat.fi/uutiset/jan-hankala-jatkaa-kaksivuotisella-sopimuksella/
Tärkeä kiinnitys, Hankala kehittyi hienosti viime kauteen, etenkin pystäri upposi hienosti väliin aiempaan verrattuna.

Huomenna lisää sopimusuutisia. Veikkaan, että kyse on Kallion paluusta ja yhden vuoden pituisesta sopimuksesta.
 
Viestejä
630
#62
Vs: Pattijoen Urheilijat 2018

Pattijoen Urheilijat julkaisi odotetun Timo Kallion sopimuksen. Sopimus on 1+1 vuotinen. https://www.raahenseutu.fi/urheilu/timo-kallion-pattu-sopimus-varmistui-200410766/
 
Viestejä
117
#63
Vs: Pattijoen Urheilijat 2018

Syyskuun loppua vedellään, pari joukkuetta vielä pelaakin ja meillä on erinomaisen kilpailukykyinen joukkue käytännössä valmis. Hienoa työtä toimisto ja yhteistyökumppanit jotka moisen on mahdollistaneet. Sisäpelin kannalta paletti on helpompi muodostaa, ulkona on linjaan tunkua, joten pientä roolimulkkausta jouduttaneen talven aikana tekeen. Jussi vielä ennen joulua tuohon mukaan, niin mitalleista pelataan.

Tsempit Lipolle ja Kempeleelle mutta kyllähän se vain näin taas on että parin harhailuvuoden jälkeen alueen ykkösseuraa ei ole kovin vaikea nimetä.. 8)
 
Viestejä
117
#66
Vs: Pattijoen Urheilijat 2018

Huomenna alkaa juhlakausi Kempelettä vastaan Ouluhallissa :-* Ulkona Salon Tapio on siirretty koppariksi ja Kallio tulee kakkoseksi Pellon eteen, Ossi lyö pinnat. Siinäpä tärkeimmät.

Lisäksi pullajonossa on oltava tarkkana, jos Kemilä huhuja olisi liikkellä..
 
Viestejä
943
#67
Vs: Pattijoen Urheilijat 2018

https://www.raahenseutu.fi/urheilu/pesiksen-hallism-kayntiin-myos-pattun-osalta-6.1.1199863.fd7546cf33

http://www.pattijoenurheilijat.fi/otteluennakot/pisteita-jaossa-ensimmaisen-kerran-seinajoella-sunnuntaina/
 
Viestejä
117
#69
Vs: Pattijoen Urheilijat 2018

PattUn juhlakausi alkaa ulkona tänään Kitrolla Alajärveä vastaan ja tiistaina pelataan jo Rännärillä Kempeleen kanssa. Mielenkiintoinen kausi tuloillaan, koska jonkunlaiset saumat olisi taas vaihteeksi pärjätäkkin näissä karkeloissa.

Sisäpelin osalta suurin kysymysmerkki on kärkietenijä. Kolehmainen siinä taas alottaa ja vaikka Hapellakin hyviä hetkiä on, niin jotain kuitenkin ehkä kertoo se, että jossain vaiheessa kautta Hape löytää itsensä kuitenkin aina lyöntijärjestyksen perältä. Markus Lehtiniemen läpimurrosta kotiutuspuolelle on kylillä huudeltu, vastuuta on ainakin alkukaudesta tarjolla.

Kopparipeli on PattUn osalta joka keväinen kysymysmerkki. Tällä kertaa arvotaan pelaako Juntusen kanssa nuori Sarkkinen vai monitoimimies Salo? Sen sijaan toinen vakiomurhe kotiutus pitäisi nyt olla paperilla paremmassa kunnossa aikoihin :p
 
#70
Vs: Pattijoen Urheilijat 2018

PATTIJOKI
PPL: 6
Elmo: 6
Veikkaus: 6

RANKING 6: Pohjoista voimaa Raahesta
Pattijoen Urheilijoiden viime vuodet eivät ole olleet kilpailullisen menestyksen juhlaa ja joukkue joutui jopa viidenteen otteluun kaudella 2016, nimittäin superpesiskarsinnassa. Nyt pelinjohtajat ennakoivat joukkueelle kokonaan toisenlaista myötätuulta ja paikkaa ylemmästä jatkosarjasta. Itä-Länsi-tason etenijä Timo Kallio ja kauden 2015 lyöjäkuningas Ossi Meriläinen vahvistavat joukkuetta. Tähtilukkari Topi Kosonen näyttää esimerkkiä niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

Pelinjohtajan kommentit (Juha Karjaluoto): Minimitavoite: Ylempi jatkosarja/pudotuspelipaikka

Vahvuudet: Sisäpelissä vahvuutemme on tasaisuus, ulkopelissä etukenttä.

Missä pitää onnistua: Kotiutuksissa pitää onnistua. Kotiyleisö antaa hyvän tuen, Rännärin kentän, markkinointinimeltään MiiluAreenan, yleisökeskiarvoksi odotetaan runkosarjassa yli 1200.

Jere Achrén on yksi sarjan läpimurtopelaajista.

ELMO: Timo Kallion ja Ossi Meriläisen hankinnat nostavat Pattijoen osaketta kertaheitolla. Ykköskärki (Harri Kolehmainen, Kallio, Paavo Pelto, Topi Kosonen) on yhtä kova kuin ykköskorin joukkueilla. Myös kotiutusvoimaa löytyy reilusti. Harjoituspelien perusteella ongelmana on repalainen ulkopeli, mutta Kosonen pystyy terästämään sitä kauden aikana.

VEIKKAUS: Pattijoen ratkaisupelaajien joukosta löytyy kokemusta ja pelikäsitystä mille tahansa menestymisen tasolle vaadittava määrä. Timo Kallion paluu Pohjois-Karjalasta takaisin Raaheen antaa keltamustille yhden tärkeän palasen kokonaisuuteen lisää ja Ossi Meriläisen kaappaaminen sarjatasoa alemmas pudonneesta Kempeleestä antaa tarvittavaa terästä kotiutusosastoon. Yhdessä Jari Törmäsen kanssa Meriläinen tulee iskemään paljon juoksuja, ja laatua Juha Karjaluodon ryhmästä löytyy myös tilanteiden rakentelusta.

Topi Kososen johdolla myös ulkopelissä on eväät pelata hyvällä tasolla, mutta materiaalin kapeus asettaa rajoitteet kärkipään sijoituksia ajatellen. Edelliskauden kaltaiseen alempaan loppusarjaan joutumiseen on sen sijaan vaikea uskoa, sillä ulkopelin kestäessä edes kelvollisesti plakkariin pitäisi ropista edelliskausina kovin harvinaisiksi jääneitä kolmen pisteen voittojakin.

PPL Vaikein vieraskenttä: 1 ääni

ELMO Seuraa häntä: Ossi Meriläinen voitti lyöjäkuninkuuden Kouvolassa, mutta Kempeleessä ruuti ei ollut yhtä kuivaa. Pattijoella Meriläisellä on kaikki saumat kääntää kurssi jälleen uuteen nousuun.

PPL Paras lukkari: Topi Kosonen (1)

ELMO Arvio: Tasaisen keskikastin vahvin joukkue, hankala vastustaja pudotuspeleissä.
 
Viestejä
117
#71
Mainio kaudenaloitus ja ansaitusti sarjakärjessä ;). Kiteellä ei ole PattU juuri koskaan juhlinut ja ylipäätänsä 3 pinnan voitot ovat olleet viime vuosina todella harvinaista herkkua, ja nyt niitä on jo kaksi. Kotiutusosasto todella vahva ilman Ossiakin kun sekä Topi, Lehtiniemi että Törmänen ovat enemmän tai vähemmän huipputikissä. Miinustakin on toki annettava, kopinnostopaloja on tullut mielestäni aika paljon ja vielä ihan perusyöttöihin.

Vimpeli on tietenkin hyvä mittari keskiviikkona, ennen kaikkea hyvin toimineelle sisäpelille ja hiukan kysymysmerkkinä olevalle kopparipelille.

Positiivista ehdottomasti myös se, että maaginen 1000 katsojaa on Rännärillä rikottu perinteisesti kerran kaudessa, nyt se tapahtui jo avauspelissä.
 
Viestejä
117
#72
Yksinpuhelua varmasti, mutta miksihän Kaisto pelasi tänään eikä siten, että Salo linjassa ja Sarkkinen takana Lehtiniemen ollessa poissa. Nyt oli sisällä, että ulkona baletti aaeevan sekaisin, vaikka Kossu löi toki hyvin kun sai pään auki. PattUn lyöjämiehet olisi kovassa tikissä, mutta tänään ei kiitos Hakomäen päässy kyllä kotijoukkue painostaan. Ja edelleen vierasjoukkuetta täytyy kehua, Jugi Latvala on erittäin sympaattisen oloinen heppu.

Kotijoukkuuesta jäi mieleen Kolehmaisen Harri, joka on nykyään oikein hyvä pesäpalloilija paitsi ulkona myös sisällä ja se että joka kotipelissä mennyt tuhannen katsojan raja puhki, enemmän kuin kahtena viime kautena yhteensä.

Kausi jatkuu parilla pahalla vieraspelillä. Nuo näyttää onko tässä tullut oltua liian optimistinen vai pystytäänkö tällä kaudella kunnolla tappeleen sijoituksista. Lehtiniemeltä on alkukaudesta otettu ulkona aika paljon pinnoja, mutta parempi sekin kun tämän päiväinen linja. Ideaali olisi Salo linjaan ja numerolle 5 ja Sarkkinen taakse.
 
#73
Oli kyllä kaikenkaikkiaan surkea esitys, hyvin paljon muutaman viime kauden kaltaista kohellusta. Positiivista lyöjäjokerien hyvä vire, enää tarvisi saada vain tilannetta päälle, niin pinnoja kyllä tulisi. Lehtiniemen poissaolo on sisäpelin kannalta harmillista, koska hän tuo ehdottomasti lyöntivoimaa joukkueeseen. Kyllähän Kossu myös löi välillä varsin hyvin. Toivottavasti seuraavassa pelissä ihan eri ilme joukkueella.
 
Viestejä
117
#74
Onko tuossa jatkuvan vapaan takomisessa mitään järkeä? Kauas on tultu Törmäsen pelinjohtovuosista, jolloin peli oli todella railakasta ja mielikuvituksellista. Karjaluoto marisee joka pressissä, että joukkue jännittää sisällä, mutta eihän peli pääse ollenkaan aukeamaan tuolla taktiikalla. Lisäksi ulkopelissä on joka peliin tavoite, että läpi ei ainakaan lyödä, niin joka saatanan pelissä joku lyö silti läpi :D Voitto silti kiva ja symppis Lipolle pisteen ilman muuta suo.

Lisätään vielä, että Meriläisen Ossilla tänään(kin) jokseenkin jäätävään heikkoa, osin varmasti johtuen tuosta kotiutustaktiikastakin. Joka kerta kaksi vapaata luokatonta kupperi yritystä ja viimeisellä täysin antautunut säilytyslyönti, jolla ei toivoakaan. Tuli mieleen, että osaako se Ossi muuta kuin tuota kupperia? Varmasti osaa, mutta kun vaan taotaan sitä vapaata..