Supervuoro

Miesten Itä-Länsi-ottelu, Pori 7.8.2021

Viestejä
623
Itä-Länsi tuntuu olevan aikamoinen kuuma peruna joko koronan, kuormituksen tai sitten muiden syiden vuoksi. Nyt Janne Mäkelä on vetäytynyt ja Elmeri Lieto tilalle.

Kyllä. Ja Aapo Komulainen jättää poikien itä lännen välistä. Parempi perua koko tapahtuma. Toittovast liitto lukee tätä foorumia.
 
Viestejä
204
Tapahtuma lässähtää. Netissä ihmiset kaupittelee ostettuja lippuja eikä pelaajia ymmärrettävästi kiinnosta. Miehillä on torstaina kuuden pelin kierros, sitten Itä-Länsi viikonloppu, jonka jälkeen pelit jatkuu heti. Otteluruuhka on järjetön tämmöiselle puoliammattilaissarjalle.
 
Viestejä
69
Olen koko ikäni ollut Lännen puolella mutta nyt kun Manse on jostain syystä arvottu Itään niin täytyy jättää varmaan kokonaan katsomatta kun Itää ei vaan pysty kannattamaan. Tästä tulikin mieleen, että tämä on varmaan syy miksi pesäpallossa tämä on arvo-ottelu ja kaikkien muiden lajien Itä-Länsi tapahtumat ovat olleet haaleita all stars höntsiä. Ottelun merkitys kasvaa, kun jompaan kumpaan joukkueeseen pystyy kiintymään vaikka sinänsä tämä on ihan samanlainen all stars-ottelu kuin mikä muukin.
 
Viestejä
1,968
Viestejä
623
Juuso Myllyniemi tulee Idän joukkueeseen Joni Rytkösen tilalle.
Ei tämä ollut yllätys. Aika odotettavissa oli. Ja pelinjohtaja Komulainen puhui eilen lehdistötilaisuudessa juuri niin kuin jollain palstalla täällä, et ainoa joka sinne lähtee on Rönkkö. Taitaa olla kriisi jymyssä. Oli sen verran vihaisen näköne, Komu et ei tainu pelaajielle eilen pelin jälkeen sanoa, että oot hyvä jätkä.
 
Viestejä
156
Mahtaisikohan ihan yleisesti eri tavalla kiinnostaa, jos voittajajoukkueen joukkueille tulisi yksi sarjapiste. Eikö näin ole joskus ollutkin?
 
Viestejä
623
Mahtaisikohan ihan yleisesti eri tavalla kiinnostaa, jos voittajajoukkueen joukkueille tulisi yksi sarjapiste. Eikö näin ole joskus ollutkin?
Siis jos idän joukkue voittaisi, nii kaikkien joukkueiden pelaajien seuroille tulisi yksi piste, jos ymmärsin oikein. Siinä ei olisi järkeä. Kuten ei tuossa jätetään kotarit pelaamatta ja jaetaan pisteet. Jos pisteet tasattaisiin se olisi kun jättäisi hyvän pelin kesken. Pelit täytyy pelata loppuun.
 

LBC

Viestejä
2,060
Toni Kohosen 23. Itä-Länsi alkaa just. Numerolla. Räpylässä.

Ollaan tämän vuoden valinnasta ja valitsijavalinnasta mitä mieltä tahansa, niin hattu päästä koko pesiskansa.
 
Viestejä
423
Muutamia ensiluokkaisia ulkopelisuorituksia ja Haimilta aluksi hienoja ottoja, mutta muuten oli aika hengetöntä läpsyttelyä koko peli. Osasyynä läpsyttelyyn saattoi olla "kaukalomainen" kenttä, jonka vuoksi läpilyönnit olivat mahdollisia vain takakentästä sekä myöntätuuli, joka vei välilyöntiyrityksiä kopiksi/takalaittomaksi. Jotain bonusta pelaajille pitäisi selkeästikin keksiä, jotta voitosta kamppailtaisiin edes puolitosissaan. Mitään erityisen hyvää mainosta pesikselle tälläiset läpsyttelyt eivät mielestäni ole.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös