Supervuoro Verkkolehti »

Koskenkorvan Urheilijat 2023

Viestejä
46
Kuusi tappiota nyt putkeen. Niistä pisteet 2/18. Minimitaso olisi ollut se 6/18. Kotona pisteet näistä 1/9. Kuntokäyrä alkaa olla taas huolestuttava ja karsinnat tällä menolla taas edessä. Tosin, voihan ajatella, että oikein heikommin ei voi tällä materiaalilla enää pisteiden valossa pelata. Mutta paljon pitää peli-ilme nyt muuttua, että Kossu ei olisi Alajärven kanssa karsimassa. Ankkurit ei vaikuta olevan mikään heittopussi eli tosi jännäksi tällä menolla menisi.
 
Viestejä
164
Kuusisto on hyvän tietotaidon omaava huippupelinjohtaja, joukkue on vain niin heikko että kaikki sijat yli kahden vikan on plussaa.

Uskon että tulee tekemään hyvän uran pj tehtävissä jos vain nälkää työhön riittää.
 
Viestejä
1,483
Onko tuossa Kossun pelissä selostus Ruudussa vai liittyykö taustalta selostus johonkin muuhun mediaan? Jos on selostus, niin harvinaisen pahasti on miksaus pielessä, kun selostus jää kentältä tulevien äänien alle.
 
Viestejä
46
Kossu pelasi etenkin sisällä ihan hyvin nyt. Kotiutus vain sakkasi. Peli-ilme oli ok. Pieniä parannuksia tähän sekä ulkona että sisällä, niin tulisi taas voittojakin.
 
Viestejä
29
Kyllähän kossulla näyttäisi takakenttä vuotavan pelistä toiseen. Alkaa olemaan ikävä velpe/kytömäki parivaljakkoa... :)
Tälle kaudelle käynyt katsomassa 2.peliä paikan päällä, eli molemmat viimeset jymyjussi pelit, eka vieraissa ja tämä viimeisin korvalla. Olihan molemmissa peleissä kamala sulaminen. Viimeisin korvalla 2.jakson 4T kun alkoi 7-5 tilanteessa, kaikki varmaan tajusi ettei supervuoroparia tule. Ja pelaaminenkin näytti kyllä heti sille. Itseluottamus/motivaatio juttuja?

Erikoista kyllä, manse peliin sunnuntaina pieni ryhtiliike ja pinna siitä. Tällä hetkellä näköjään kossu voi hyvänä päivänä voittaa kenet vaan (paitsi vimpelin), toki voi myös hävitä mille seuralla hyvänsä. Varsinkin alku kaudesta oli näihin pinnoihin on aina paremmat mahdollisuudet.

Nyt on tulossa tärkeät pelit, pitäisi kyllä pelipaikat ja järjestys olla jo tässä vaiheessa selvillä. Tätä numeroiden ja pelipaikkojen arvonta on minun mielestä vähän huonomerkki.

Joukkuetta kun nuorennettiin, ajattelin että vuorenmäki olisi tullut takaisin. Siinä olisi ollut ihan ok koppari, siis minun mielestä ja vielä lyöjäpuolenmies.
 
Viestejä
158
Onko Hakomäki paras mies lukkariksi? Tolppa ei nouse eikä pysy lautasella eikä muutenkaan anna kovin pahaa syöttöä. Käsi on kyllä kunnossa jo ja pieniä hakee hyvin.
 
Viestejä
444
No ei yhtään huonompia vahvistuksia tässä vaiheessa kautta. Molemmat kokeneita huippupelaajia ja pitäneet pelivirettä yllä Suomensarjassa. Ja molemmat myös Kuusistolle hyvinkin tuttuja pelaajia.
 
Viestejä
2,853
Koska Kossu julkistaa näiden pelaajien sopimukset? Huomenna peli ja mitään ei ole uutisoitu. Vai tiedotetaanko jo asiasta huomisessa kokoonpanossa. Luulis nyt ton tason pelimiesten hankintojen julkistettava ihan omalla tiedoteella. Ja viimeksi ku lönnmark pelas loppukauden ankkurit putos. Ja suomisarja on vähä eriasia ku superpesis, joten jännä nähdä pääseekö molemmat heti peliin kiinni.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös