Supervuoro Verkkolehti »

Koskenkorvan Urheilijat 2022

Viestejä
2,864
Mitähän mahtaa tarkoittaa Hakomäen osalta (ensi kausi) kun Vuollon kanssa sopimus loppukaudesta ja ensi kaudesta
Hyvä kysymys. Haastattelussa latvala kun kysyttiin hakomäestä nii aika lakonisia vastauksia. Ja Hakomäen sopimus loppuu tähän kauteen, mutta jos jatkaa nii jokerina tai ulkokentällä mutta siinä ei ole mitään järkeä. Hyvä kysymys.
 
Viestejä
4,794
Oli joo. Vuollo pelaa Kossussa tän ja ensi kauden.
Nyt on Kossu julkaissut myös omassa Facebook-sivullaan ja Instagramissa Vuollon sopimuksen.

Edit: Nyt myös kotisivulla.

 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
102
Jahas, Tuittupäälle kalossin kuva hanuriin. Superiin tuskin pääsee luonteensa takia, mutta Ykkösessä varmasti löytyy ottajia jalattomista mm. Alavus, Kannus jne.
 
Viestejä
46
Jotain pitääs nyt keksiä

Todellakin. 11 peliä ilman pisteitä putkeen on tilanne, joka kertoo joukkueen johtamisesta jotakin hyvin kriittistä. Itse en ymmärrä, minkä takia aika hyvin pelanneen urheilullisen Suvisalmen ei annettu syötellä, vaan koko ajan tuotu lautasen ääreen uutta lukkaria muka pelastamaan porukkaa. Tällä touhulla oikein alleviivattiin porukalle psykologisesti, että teistä ei ole mihinkään, ellei nyt heti saada lautasen ääreen jotain ihmemiestä teitä pelastamaan. Ja tulos on ollut todellakin sen mukaista. Kova lento saatu ohjattua syöksykierteeseen. Nyt on sitten löydetty muka joku käänteentekevä lopullinen ratkaisu tähän. Toivottavasti, mutta ei nyt kyllä ainakaan omaan silmään miltään eliittilukkarilta kaveri vaikuta ja mailan varressa ei mikään tykkilyöjä. Kossun porukassa oli alkukauden perusteella todella hyvä meno ja potentiaalia kahdeksan joukkoon. Lyöntikovuutta ja rohkeutta löytyi, ja potentiaalia on paljon, mutta kyllä hyvänkin alun saa sössittyä kun jatkuvasti tehdään ratkaisuja, joilla iskostuu porukkaan ajatus "me ei olla tarpeeksi hyviä". Oikein sääliksi käy monia pelaajia, jotka nostaneet urhrilullista tasoaan, mutta joukkueen tulos pisteiden osalta jäänyt tulematta. Sitten ihmetellään, ettei pelit vedä yleisöä. 11 peliä ilman pisteitä loistavan alkukauden jälkeen. Tämä rimpuilu on aika tyypillistä kossua valitettavasti. Jotakin kossulassa tehdään isosti väärin, että näin tapahtuu aika kesästä toiseen. Tämän kesän osalta homma on nyt sitten taputeltu eli pleijareihin ei asiaa. Ens kautta odotellessa siis.
 
Viestejä
14
Joo harmin paikka jotta hyvä alku loppui näin , ja tämä kausi on todellakin jatkon kannalta taputeltu . Ja samaa oon ihmetellyt mihin se raikas alkukauden lyöntipeli loppui
 
Viestejä
141
Onhan tässä kautta vielä jäljellä. En heittäisi kirvestä kaivoon vielä. Osaamista löytyy ja kaikki on pienestä kiinni
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös