Supervuoro Verkkolehti »

Koskenkorvan Urheilijat 2019

Viestejä
4,370
Lähinnä ihmettelen sitä, että jos tuosta oli keväällä sovittu, niin miksi nyt vasta huomaan, ettei sitä tapahtumaa ole. Parempi tiedotus asiasta olisi voinut olla paikallaan

1561886167468.png
 
Viestejä
11,833
Eikös sen ollut alunperin tarkoitus olla leiripeli mutta sitten se ei käynytkään kun olisi varannut kentän kohtuuttoman pitkäksi aikaa tms?
 

lape

Monelle sivulle jäänyt virheellinen tieto, jo toukokuus oli jossain, ettei pelata Espoossa.
 
Viestejä
69
Onneksi edes oli Toivolan Antti heittää lukkariksi. Toki toiselle jaksolle saa sotkia vähän enempi kokoonpanoa, jos vähän herääsivät. Huuskolla monta asennotonta syöttöä, miksi kaari ei vetoa väärää?
 
Viestejä
4,370
Missä Juho Toivola on?

Karseeta oli kyllä tuo ensimmäinen vuoro katsoa. Sen minkä lukkari yritti korjata edellisestä syötöstä niin aina just toiselle puolelle lautasta tippui väärä.
 
Viestejä
1,249
Nyt KoU on ahtaalla. Jaksaako kevyttä treeniä tehnyt A Toivola lukkaroida kiivaan heinäkuun tahtiin? Vai onko T Korhonen jo tulossa?
 
Viestejä
250
Ei hyvältä näytä. Seuraavat pelitkin kärkipään joukkeita vastaan.

Pitää toivoa että siellä jokunen raaputtamaton arpa vielä Latvalalla takataskussa. Kytömäki vahvistamaan kakkospuolta? Manun lähtö näkyy tuossa joukkueessa vääjäämättä myös osaltaan. Ehkä aika suurestikin.
 

hoidkolainen

Ei hyvältä näytä. Seuraavat pelitkin kärkipään joukkeita vastaan.

Pitää toivoa että siellä jokunen raaputtamaton arpa vielä Latvalalla takataskussa. Kytömäki vahvistamaan kakkospuolta? Manun lähtö näkyy tuossa joukkueessa vääjäämättä myös osaltaan. Ehkä aika suurestikin.

Otettiinko Hakomäen siepparin tontilta ensimmäisessä vuorossa kaksi juoksua ku pallo ei pysyny käessä ja sitten loppuvuorossa karkeasti kakkospesältä ohi. Kannattais maksaa vaajittava summa ja ostaa Kohonen Oulusta lukkariks. Kyllä se tulloo het sitte ku vaan saa euroja.
 

Ruutukatsoja

Nojoo,ei jaksanut nimimerkkikään enää loppuun asti peliä enää katsoa.Mikähän on
Alhon jälkeinen tulevaisuus Kossun pesäpallolle parin kolmen vuoden sisällä,vähän
arveluttaa.Pitäisi edes pysyä sarjassa tänä kesänä,tiukkaa tekee.Yritin etsiä superpesiksen
sivuilta Kossun A ja B poikien peleistä tilastoja,en löytänyt kummastakaan sarjasta joukkuetta.
Onko Ilmajoella enää edes junioreilla kiinnosta lajiin.
 

Team ketjupolttajat

Pitäisi olla kovalyöntisempi porukka. Fyysisyyttä ei löydy tarpeeksi olemassa olevasta materiaalista.

Tilannetta ei yhtään helpota Sähkökoje Areenalla tulevana syksynä uusittava tekonurmi. Olisi sarjataso ensi vuonna mikä tahansa.
 
Viestejä
1,520
Näinköhän Latvala on tänään itse syöttämässä, kun ei tunnu Koskenkorvalta löytyvän syöttäjää joka saa nostettua suoraa syöttöä..
 
Viestejä
24
Seuraava yrittäjä on Atte Brandt. Toivottavasti alkaa syöttö pysyä lautasella ja muutenkin ulkopeli toimia kun ratakisupelit lähestyy. Kun Latvala vaan malttaisi lyödä kiinni jonkin ulkopeliasetelman, tuntuu olevan vaikeata löytää pelaajien paikkaansa kun ruletti pyörii. Kunhan paras kokoonpano jalkeilla niin eiköhän sieltä tarvittavat pisteet kerätä.
Kossuhan on pienentänyt budjettiaan parin viime kauden aikana kymmenillä tuhansilla, joten olisihan se kumma ellei se näkyisi menestyksessä. Tarkoituksena on ollut sopeuttaa seuran tulot ja menot keskenään ja se on ilmeisesti onnistunutkin melko hyvin. Monet seurat elää tälläkin seudulla yli varojensa ja alkaa näkyä muutaman vuoden kuluttua kun se sopeuttaminen pitää tehdä kuitenkin jossain vaiheessa,
 
Viestejä
902
Nyt kun näki tuon uutisen, niin sehän käy järkeen mitä parhaiten. Attekin saa nyt vihdoin haluamaansa aikaa lautasella, mistä Tahko hyötyy myös, jos syksyn peleissä sattuisi tulemaan ikäviä loukkaantumisia. Saatte Korvalle kohtuullisen lyöjän ja hyvänä päivänä kohtuullisen lukkarin, taatusti ainakin paremman kuin muutoin olisi käytettävissä. Win-win.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös