Supervuoro Verkkolehti »

Joensuun Maila 2020

Viestejä
1,777
Siis hei :
Mestaruuden voitosta kulunut vajaa kaks viikkoa ja nytkö jo pitäis olla kokoonpanot 2020 selvillä ???
- - Juhliminen vielä kesken ja lomat ilman pesäpalloajatuksia alkamassa!

Noj joo.. varmaan jo useimmat tietävät jatkonsa, mutta joillakin pelaajilla voi tilanne olla hyvinkin auki, jopa pitkälle syksyyn.
Mutta eiköhän voitane antaa täysi työrauha miettiä ensi kesää sikäli kun he tarvitsevat!
On tässä sen verran pitkä syksy ja talvi taas edessä ettei sentään fanienkaan tarvi höntyillä näiden asioiden suhteen !
 

mietintää

On kyllä kova nippu ainakin näin paperilla. Tottakai Jussilan lähtö vaikuttaa ja tuntuu, mutta pakko on myöntää, että siirtoon on kyllä hienosti reagoitu. Ei mielestäni parempia korvaajia ihan äkkiä tule mieleen, jotka oikeasti olisi Joman saatavilla ollut. Enää puuttuu vähintään yksi lyöjäjokeri. Itse toivoisin sekä Niemen, että Allun jatkoa. Saa nähdä..

1. Konsta Kettunen

2. Topi Hurskainen

3. Antti Hartikainen

4. Juha Puhtimäki

5. Henri Litmanen

6. Konsta Piironen

7. Simo Rahunen

8. Mikko Kemppainen

9. Iiro Kuosa

10. ?

11. Samuel Tirkkonen / Matias Hänninen

12. ?

13.

+ junnut

Tuossa nopea hahmotelma. Ja yhdeksikön pystyy rakentaa monella tapaa, siihen ei kannata puuttua. Lähinnä kuvastaa, miten laaja materiaali on jo nyt. Niin ja tosiaan Kivisellä ei ole sopimusta..hän jos vielä jatkaa, niin aika positiivista ongelmaa on uudella pelinjohtajalla ja oikeasti mahdollisuus kahteen kovaan kärkeen. Toki laaja rinki on kaikkien etu, pystyy jakamaan kuormaa. Onko Jomalla muuten farmisopimusta kenenkään ykköspesiksen porukan kanssa? Olisi nimittäin erittäin tärkeää, että superissa ilman roolia jäävät junnut saisi mahdollisimman kovia pelejä hyvässä sarjassa. Suomensarja kun on mitä on..
 
Viestejä
1,250
Nerokas hankinta JoMalta ja Jonnelta.

Tuo Jussilan tilalle ulkopeliin johtajuutta ja koviin paikkoihin luonnetta. Pelatkoon vaikka joskus nrolla 3 kovilla vieraskentillä, muuten tosiaan vaikka kakkoskärjessä.

Mutta toivon ettei JoMa/Korhonen todella perusta liikaa ykköskärjen peliä Hartikaisen pompun varaan, ollaan sitten syksyn pakkasilla ns pulassa.

Tervetuloa ja marjat pois lojumasta Joensuun metsistä👍
 
Viestejä
1,497
Ottaako koville vai mikä tuli? Tottahan mie vaan puhun. Ei Härmällä oo asiaa Joman top 5 numerolle jos Late jatkaa numerolla

Saisinko samaa satasella?

Superpesiksen selkeästi tehokkain sisäpelaaja ei mahdu JoMan top-viitoseen!? Salli mun nauraa!

Härmä osaa muitakin lyöntejä kuin pompun erittäin hyvin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös