Supervuoro Verkkolehti »

Hyvinkään Tahko 2019

Ennustaja

Voiko enää olla paskempi kenttä? Puolentoista tunnin ja 19 juoksun vuoro, kun kukaan ulkokentällä ei näe mitään. Ei sitten ole osattu yhtään miettiä mistä suunnasta illalla paistaa aurinko...?

Ihan sama kumpi tuommoisen pelin voittaa. Pelkkää arpapeliä ja todella surkeaa pesistä.
 
Viestejä
483
Eikös Alajärven voitolle ollut melkein 10 kerroin? Mietin vain kun tääll Kitrolla katselin Tahkon ulkopeliä ja peli-ilmettä.
 
Viestejä
5
Oisko auringon häikäisyllä mitään osuutta asiaan, kun ulkopeli vaikuttaa todella virhealttiilta... Toki sama ulkokenttä se on AA-kerhollakin.
 
Viestejä
483
Oisko auringon häikäisyllä mitään osuutta asiaan, kun ulkopeli vaikuttaa todella virhealttiilta... Toki sama ulkokenttä se on AA-kerhollakin.
Jostain syystä matalienkin lyöntien kohdalla vispataan räpylää suotta. Huuskokin pudotti jolähdön selkä aurinkoon päin
 
Viestejä
929
Ei nyt mennä minkään auringon taakse tässä. Pää oli jäänyt bussiin ja se siitä. Paska on paskaa. Mutta 2pt jaossa vielä.
 

hoidkolainen

On täällä Hetjärvellä het sitte typeriä pellaajia kun ei osata lyyä kakkoskopparille. Hallasuo löi viimeisessä ja selevän kopin joutu koppari puottaa auringon takiaja siitä vielä tilanne ja seuraavaksi het sitte kenttä tyhjäksi.
 
Viestejä
97
Näinhän siitä tappio onnistuttiin suhmuroimaan. Noh ei kai tuolla pelillä paljon enempää ansaittukkaan. Ankkurit takoi 26 tilannetta meitä vastaan joten tuo kertonee kaiken ulkopelistä.. Heikkoa
 
Viestejä
997
Tais olla ensimmäiset menetetyt pisteet huonommalle joukkueelle. Tästäkö se alamäki alkaa?
 
Viestejä
845
Tais olla ensimmäiset menetetyt pisteet huonommalle joukkueelle. Tästäkö se alamäki alkaa?
Empä usko että tää hetkauttaa Tahkoa mihinkään suuntaan. Paljon on täällä puhuttu että totaalinen epäonnistuminen ja pisteiden menettäminen heikommalle joukkueelle tekee hyvää ja siitä sisuuntuu. Miksi tämä olisi eri asia Tahkon kohdalla? Sisäpeli kuitenkin pyöri mallikkaasti ja ulkopeli tyssähti lähinnä aurinkoon kun kukaan ulkopelaaja ei tuntunut kentällä näkevän palloa.
 
Viestejä
929
Palaisin täällä aiemmin kirjoittamani, että Tahkon ainoa kohtalainen vieraspeli pelattiin Tallinnassa. Toinen ihan hyvä yritys oli Vimpelissä, vastus oli vain kovempi. Kaikki muut vieraspelit on vedetty ihan vihkoon, vaikka KaMa onnistuikin olemaan Tahkoa vielä kehnompi.

Matkustusta sisältyy kuitenkin puoleen kauden otteluista, ja jotenkin pitäisi pystyä myös bussissa pitämään pää kasassa. Hyvinhän Ankkurit ottelun loppupuolen pelasi, mutta tuota ensimmäisen jakson tötöilyä ei selitä mikään muu, kuin että joukkue ei ollut valmis peliin. Lähdet kolmen edeltä viimeisen tasoittavaa puolustamaan ajolähtö, niin sulla on yksi duuni. Ei läpi. Sinne lurahti. Lukkarikin vapaataipalen jälkeen aivan pihalla.
 
Viestejä
845
Parempaan suuntaan, täällä vain tunnuttiin ottavan vain helppoja täysiä potteja seuraavista ja nannannaa.
Tahkolla 8 pistettä enemmän kuin JymyJusseilla ja 1 peli vähemmän pelattuna. JymyJusseilla tuntuu aina olevan se että uhotaan olevan mitaleilla mutta koskaan ei riitä, eikä riitä kyllä tälläkään kaudella.
 
Viestejä
1,291
Meneppä nyt helvettiin, JymyJussien pelihän kun on pyörinyt niin hyvin alkukaudesta?
Tältä foorumilta voisi lähteä kokonaan helvettiin joidenkin käyttäjien harrastama tapa käydä kusaisemassa joku muka terävä sutkaus itseä ärsyttävien joukkueiden ketjuihin silloin kun ne häviävät. Joillakin nimimerkeillä merkittävä osa kirjallisesta tuotannosta on tätä täysin turhaa räkimistä. Hyödytöntä ja asiallista keskustelua pilaavaa kylätappelua.
 

hoidkolainen

No jos tulet tänne vittuilemaan niin samalla mitalla saat takaisin, varsinkin kun ladot noin älyvapaita juttuja...

No No, koittakaas pojat rauhottua. Kumpikaan joukkue ei taida yltää mitaleille ja kaikille tulee huonoja pelejä sekään kauden aikana. Sanotaan että tämä tais olla Tahkolle ns. tilastotappio tai muuten vaan vähän huonosti valmistauduttu, mutta ei ne JymäJusienkaan pelit kaikki oo niin putkeen menneet. Het sitte ei parane mennä rinta rottingilla vaan nöyrällä asenteella, het sitte. Niin ja terveisiä aurinkoiselta Kitrolta, varsinkin kakkospuolelta.
 
Viestejä
198
Jaha. Tällainen peli tänään. Lyhyesti sanottuna ulkopeli oli aikalailla surkeaa. Jos ei yhdeksän juoksua riitä kitrolla jaksovoittoon niin kyllä on kenttä vuotanut. Toinen jakso oli sitten selvästi vähäjuoksuisempi eikä se voitto superissa kovin kaukana ollut. Metun läpäri kun olisi karannut vähän kuaemmas tai koren vikalla tultu lennolla niin ehkä... mutta turha jossitella juoksuja päästettiin aivan liikaa ja se siitä. Sit vaan ylihuomenna kotona KeKi nurin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös