Supervuoro Verkkolehti »

HP (Haminan Palloilijat)

Viestejä
11,849
Tältäkös se nyt tällä hetkellä sitten näyttää:
1603954135363.png


12 nimeä, lisää varmaankin tulee tai sitten mennää enemmin junnuilla kuin nuo listatut

 
Viestejä
11,849
Mitähän MieVaan tarkoittaa että enemmin junnuilla kuin nuo listatut? Tossohan on potentiaalista porukkaa vaikka jopa nousta!HP (Haminan Palloilijat)

Tarkoitan sitä, että nyt listalla on 12 nimeä ja se ei tule riittämään kauden läpivientiin. Jos ei tehdä muita rekrytointeja seuran ulkopuolelta kokoonpanoa niin täydennetään niistä B/C- tytöistä joita ei vielä ole ilmoitettu kuuluvan joukkueeseen.

Jos näin tehdään niin ne nimet ovat oletettavasti nuorempia tai ainakin kokemattomapia (junior) kun tuossakin kokoonpanossa on jo aika paljon B-tyttöjä. Esimerkiksi nyt vaikka Taurama, joka ei viime vuonna pelannut naisten ykkösjoukkueessa peliäkään. Edit: huono esimerkki kun eihän Taurama pelannut viime kesänä suomarissakaan, mutta vaikka sitten esimerkiksi Sini Satama.

En mielestäni millään lailla arvioinut joukkueen potentiaalia menestyä.

Mihinköhän hän on menossa?

Kuka?
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
11,849
No varmasti näin, koska kuitenkin kyseessä urheilija, joka on varmasti lahjakas, mutta kuitenkin urheilija, joka vasta harjoittelee harjoittelemista. En oikein usko, että muut sopimuspykälät tässä näyttelevät suurta roolia. Toivotaan kuitenkin, että reissu sujuu suotuisten tähtien alla.

Pöytyälle, tuollahan se on jo aiemmin kerrottu

Toikka tehnyt sopimuksen Pöytyälle (1+1) instagram-tiedotteen mukaan (@ poytyanyp)

 
Viestejä
11,849
Nora Linden palaa HP:hen välivuoden jälkeen, joukkueeseen tulee ehkä vielä yksi peluri tai sitten ei

 
Viestejä
4
Aika kapealta näyttää naisten rosteri... Juoksuvoimaa oli valmentajilla hakusessa eikä selviä etenijöitä ole joukkueessa juurikaan yhtäkään (jotka olisivat samaa luokkaa muiden ykköspesisjoukkueiden kärkietenijöiden kanssa). Joukkueen hitaus tulee varmasti näkymään kesän peleissä valitettavasti :unsure:
 
Viestejä
1,490


HP:n naisilla näkyy olevan kuun lopulla tuplaottelut Pesä-Ysejä vastaan (24.4. Hamina 15.00, 25.4 Lappeenranta 12.00). Taitaa joukkueissa olla puolin ja toisin paljon tuttuja pelinaisia, joten hyvät ottelut saadaan noista aikaiseksi.
Jos vain pääsisi paikalle.
 
Viestejä
609
Naisten Ykköspesiksen harjoitusottelut
18.4. Hyvinkään Tahko - Haminan Pallolijat
24.4. Haminan Palloilijat - Pesäysit, Lappeenranta
25.4. Pesäysit, Lappeenranta - Haminan Palloilijat
29.4. Haminan Pallolijat - Espoon Pesis
15.5. Roihu, Helsinki - Haminan Palloilijat
 
Viestejä
11,849
Aika puhtaasti jäätiin Tahkolle jalkoihin. No viikon päästä jatkuu tason miattukset superin jengejä vastaan.

 
Viestejä
11,849
Pesä Ysien twitter seuraa taajempaan. Eka jakso Vallikentällä tasan 5-5. HP ollut jo 4-0 karussa. Kaipa se toisenkin jakson tulos sinne tulee. Huominen peli Vanhaskilla siirrettu puoleenväliin toukokuuta kun enneuste lupaa huomiseksi Lappeenrantaan +2 ˚C tms.
 
Viimeksi muokattu:
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös