Supervuoro Verkkolehti »

HP 2019

Viestejä
1,483
Jokeriosastolle Mahlamäki kannattaa mielestäni kiinnittää, mikäli pelaajalla vielä kiinnostusta on. Vikin kuvittelisi lopettavan tähän kauteen, kun jo viimevuonna oli alun perin lopettamassa. Eiköhän parissa viikossa saada muutama sopimus vahvistettua.
 
Viestejä
11,812
Hovihan sanoi mielestäni Kymen SanomissaIemmin, että tavoite on että syyskuun puolessavälissä olisi runko kasassa.

Kuopiossa nuoremman Mäkelän reisivamma uusinut, Vuorela saanut osittaisen puujalan ja Tuovisellakin sanotaan olleen nivusvaivainen. kymen Sanomien jutun mukaan Kotkan matsissa loukkaantui kolme pelaajaa joten kukahan se kolmas oli?

Toisaalta tuossa väläytellään, että Toikka jatkaa HP:ssa.

Niin tai näin niin talven kotiläksyksi pitäisi ottaa kundien ehjänä pito ja sitten se kuuluisa henkinen kantti muun treenaamisen lisäksi.
 
Viestejä
209
Eiköhän me oteta Lantiainen joukkueeseen😉, pelimies kuitenkin. Jos saadaan Ahonen siihen tueksi, niin hyvä tulee,👍

Ja jatkoksi Vuorela ja Toikka. Numerolla 5 sitten Ode.💪
Ei ole Hovilla helppo työ. Imua ei varmasti ole. Sopimukset kannattaakin tehdä nopeasti nykyisten pelaajien kanssa jos vain pystyy. Hovilla on taas kova kiire kolmessa viikossa tehdä sopimukset tähtäimenä superi. Nyt kannattaisi ensin vakiinnuttaa ykkösen sijoitus viiden parhaan joukkoon.Kyllä se superi sieltä tulee jos on tullakseen
 
Viestejä
11,812
. Heme ja Jore olisi omina poikina ja hyvinä pelaajina kiva pitää mukana, mutta onko järkevää hakata päätä seinään vanhojen(?) vammojen vaivatessa kaudesta toiseen.

Onhan Heme kova luu ykkösen etenijäsisäpeliin, toki siellä oli Lantiainen ja Ahonen menossa eli jalatkin kovay. Ongelma vain saada pysymään ehjänä. Jokeripooliin Tauraman kanssa?
 
Viestejä
11,812
Perusjokerikolmikko Mahlamäki - Vuorela - Heme Heikkilä ja siihen rotaatiota Jere Heikkilällä ja Verneri Tauramalla. joona Mäkelä vuokralle mieluummin ykköseen ja tarvittaessa kutsu kotiin. jere Heikkilä ja Verneri Taurama kaksoisedustuksella suomariin.

Ja linjaan sitten Hemen ja Joren tilalle asialliset pelurit.

Tosin nythän niitä sopimuksia ei ole kuin muutama ja ei yhtään kopparia.

Kyllä hommaa riittää vaikka luulenkin, että HP:n vetovoima on parantunut koska seura lienee sitoumuksensa hoitavassa maineessa ja pelejä käydään katsomassakin. Voin toki olla ihan väärässä.
 

1976

Jotenkin tuntuu,että nyt on viimeinen hetki hommata hyvä joukkue jolla nousu superpesikseen tapahtuu. Itse kovana pesisfanina en ole enää vuosiin jaksanut innostua ykkösen peleistä. Onneksi haminalaiset ovat jaksaneet käydä katsomassa matseja. Sekin voi muuttua tällä menolla.
 
Viestejä
1,029
Linjaan pitäisi saada kovemman luokan pelimies, kuten taakse yksi kova luu, pitäs olla melkein SuPerin kokemusta, toki voi niitä löytyä ykkösestäkin.🤔 Tarkoitan siis Toikan lisäksi. Takakentälle voisi olla Ahonen ja Posti. Sieppariksi S.Toikka!💪

Olen samaa mieltä, että nyt on oikea aika panostaa joukkueeseen. Haminalaiset ansaitsevat ylimmän sarjatason pelit. Yleisömäärät ovat jo nyt paremmat kuin Superin keskikastin joukkueilla.
 
Viestejä
3,509
Haminalaiset ansaitsevat ylimmän sarjatason pelit. Yleisömäärät ovat jo nyt paremmat kuin Superin keskikastin joukkueilla.

Haminan katsojamäärä runkosarjassa oli 990. Superpesiksen luvut alla:

Kouvola 1936
Sotkamo 1815
Vimpeli 1734
Joensuu 1636
Seinäjoki 1444
Hyvinkää 1331
Imatra 1288
Kankaanpää 1177
Kitee 1110
Kempele 1105
Koskenkorva 1083
Alajärvi 1059
Raahe 926
Siilinjärvi 890

Superpesis 1324
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös