Supervuoro Verkkolehti »

Häirintä pesäpallossa

Viestejä
11,818
Pitääpä käydä antamassa Ylelle palautetta; otsikon pitää olla "Häirintä". Se, että ko. henkilö toimii pesiksen piirissä, on ikävä trendi-ilmiö

YLE näyttää tuossa noudattavan samaa linjaa kuin muidenkin urheiluun tai viihteeseen yms liittyvien tapausten kohdalla. Viitekehys lisännee kiinnostavuutta.
 
Viestejä
895
Ikävä juttu, että Ylen sivuilla Rytkösen häirintätapaus on otsikon "Pesäpallo" alla. Ikään kuin häirintä olisi pesäpallon kovaa ydintä... Pesis profiloidaan häiritsijöitä vilisevänä muurahaispesänä.
Yksi valtakunnan tunnetuimmista pesäpalloilijoista epäiltynä karmeasta rikoksesta, joten totta kai se on pesäpallouutinen. Koripallon alla on tänään esim. "Lauri Markkasen entistä joukkuekaveria syytetään murhasta" uutinen.

Pitääpä käydä antamassa Ylelle palautetta; otsikon pitää olla "Häirintä". Se, että ko. henkilö toimii pesiksen piirissä, on ikävä trendi-ilmiö. Kuin revityt farkut...
Mitä helvettiä? Lasten seksuaalinen hyväksikäyttö on kuin revityt farkut?!?

Eikä seksuaalinen häirintä ole mikään trendi-ilmiö. Sitä on nykyään ehkä vähiten ihmislajin historiassa. Se mikä on muuttunut, on etteivät tytöt ja naiset enää suostu suvaitsemaan ja vain nöyrästi kärsimään kohtalonsa näiden pyllylle taputtelijoiden, seksin vonkaajien ja kullikuvien lähettelijöiden armoilla. Minkä myötä näistä tapauksista kuullaan, eikä vain vaieta.

Sosiaalinen media ja älypuhelimet ovat toki tuoneet mukanaan uudenlaista häirintää. Kyllä se perinteinenkin häirintä on silti yhä vahvasti olemassa, kuten esimerkiksi Ulvilan häirintätapauksen teonkuvaus osoitti.

Suuntaus on erinomainen, kun näitä tuodaan julki, tehdään valituksia ja rikosilmoituksia. Pikkuhiljaa häiriköiden toiminta muuttuu mahdottomaksi.
 
Viestejä
748
Suuntaus on erinomainen, kun näitä tuodaan julki, tehdään valituksia ja rikosilmoituksia. Pikkuhiljaa häiriköiden toiminta muuttuu mahdottomaksi.
Olen ehdottomasti samaa mieltä.
Käyttämäni ilmaisu trendi-ilmiö ei tietenkään tarkoita että hyväksyisin pyllylle taputtelun, viestittelyn alaikäisten kanssa ja tuhmat ehdotukset.
Mutta tämä riittänee tästä aiheesta.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös