Supervuoro

Äänijänteet viritetty huippuiskuun – Anssi Ritari odottaa malttamattomana perjantain superpesisavausta

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
785

Kolme yötä jouluun on! Pesisfanille suotakoon mahdollisuus lauleskella joululauluja keskellä kesää, sillä niin pitkään ja hartaasti on superpesiskauden avausta odotettu. Tunnetilaan samaistuu suosikkiselostaja Anssi Ritari, joka valmistautuu tulkitsemaan ensimmäisen Ruudun päälähetyksen tapahtumia Jyväskylästä perjantaina.

Ensimmäisenä vuoron saavat maailman parhaat naispesäpalloilijat. Superpesiskausi käynnistyy Porissa, Seinäjoella ja Tampereella sekä Jyväskylässä, jossa hallitseva Suomen mestari saa vastaansa sarjanousijan Joensuun Mailan. Ruudun päälähetyksessä jatketaan sieltä, mihin naisten Superpesiksessä viime syksynä jäätiin eli Jyväskylän Hippokselta.

– Onhan tätä pitkään odotettu. Kovalla innolla lähdetään avaamaan kautta niin kuin varmasti kaikki muutkin. Pesiksessä muutenkin pre-season on kahdeksan kuukautta ja neljä kuukautta pelataan, Ritari hymähtää.

Ruudun tiimissä on mukana tuttuja nimiä alkavalla kaudella, Ritarin lisäksi Olli Eronen ja Aleksis Ärje. Pääasiantuntijoina peliä avaavat Antti Tokkari ja Risto Ojanperä.

– Pesäpallossa on aina ollut huippuluokan asiantuntijoita, jotka osaavat keskittyä katsojan kannalta olennaisiin asioihin ja lisäksi heidän ulosantinsa on selkeä. Heillä on paljon tietoa ja erityisen paljon pesistietoa, useiden lajien parissa ansioitunut Ritari kehuu.

Pesisfanin pitkä odotus palkitaan. Mikäs sen makoisampaa kuin Ruudun alkavan kauden jopa aiempaa herkullisempi kattaus!

– Alkuun lähdetään naisten matseilla, seitsemän kierroksen aikana nähdään kaikki 12 joukkuetta. Sitten alkaa miesten kausi. Ensimmäisten kolmen viikon aikana saadaan kaikki 14 joukkuetta Ruutuun. Tasaisesti on saatu ohjelmaan eri paikkakuntia, Ritari fiilistelee.

– Kovalla tahdilla mennään tiivis kausi läpi, kova rypistys se on meille tuotantoporukallekin runsaine matkustuskilometreineen. Pitkän tauon jälkeen superpesisotteluita odottaa silti kovalla innolla. Toivottavasti katsomorajoitukset hellittävät, mutta kävi kuinka tahansa, Ruudussa Superpesistä on ihan päälähetyksinäkin tarjolla keskimäärin useammin kuin joka toinen ilta läpi kesän, Ritari hehkuttaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös