Vuosi yksinäistä puurtamista ja tunteikas paluu kehiin – Mari Mantsinen ei tingi kultatavoitteesta

Kuva: Antti Haapasalo / Mantsinen on tullut takaisin. Arkistokuva.

Neljä Suomen mestaruutta Kirittärissä voittanut lukkari Mari Mantsinen palasi pitkän tauon jälkeen tositoimiin reilu viikko sitten. Suomen parhaisiin lukkareihin lukeutuva Mantsinen kertoo kuntoutuneensa nyt täysin – ja kehuu heittokätensä olevan kuntoutuksen jäljiltä parempi kuin koskaan.

Täytt faartti! – Fera kasvaa vauhdilla

Kuva: Antti Haapasalo / Feran kasvutarina jatkuu iloisissa merkeissä.

Naispesäpallon buumin yksi tämän hetken menestystarinoista löytyy Raumalta. Feralla kulkee niin kentällä kuin sen ulkopuolella, ja seuraa eteenpäin viemässä on Lukon Liiga-mestaruuden takanakin ollut Timo Rajala. Rauman Fera seilaa friskissä myötätuulessa. Viidentenä viilettävä ryhmä on paitsi onnistunut kentällä, myös saanut raumalaiset sankoin joukoin taakseen. Tällä kaudella raumalaisten yleisökeskiarvo on koko naisten Superpesiksen paras: 955 katsojaa.

Joensuun Maila on alkukauden superyllättäjä Naisten Superissa – ”Voimme voittaa kenet vaan”

Kuva: Saimi Airaksinen / Joensuun Maila on saanut juhlia jo 84:ää juoksua ja kuutta voittoa.

Joensuun Mailan kausi naisten Superpesiksessä on alkanut upeasti. Joukkue on voittanut kahdeksasta pelaamastaan ottelusta kuusi ja sarjataulukossa sijoitus näyttää neljättä sijaa. Matkaa kärkipaikalle on vain yksi piste. Yksilötasolla onnistujia löytyy lähes koko joukkueen laajuudelta ja ainoa puuttuva palanen näyttäisi olevan joensuulaisyleisö.