Kippari Emilia Linnan ainoa huoli: vanhemmille liput ratkaisufinaaliin

Kuva: Julia Johanna Saarinen / Emilia Linna pelaa upeaa loppuottelusarjaa Pesäkarhujen kenties tärkeimpänä pelaajana.

Porin Pesäkarhujen kapteeni Emilia Linna on kantanut todella suurta vastuuta joukkueensa kotiuttamisesta ja pelannut erinomaiset pudotuspelit – ja jos mahdollista, vielä paremmin loppuotteluissa Mansea vastaan. Ainoa huolestumisen aihe Linnalla on ollut lippujen varmistaminen omille vanhemmille Kaupin loppuunmyytyyn lauantain taistoon.

Sitkeään ryhmäänsä tyytyväinen Pokela ihmettelee vastustajaansa: ”Heille ei riitä se voittaminen, vaan heidän pitää osoittaa olevansa ylivertaisia”

Kuva: Antti Haapasalo / Porissa oli sunnuntaina juhlatunnelmaa, kun kotiyleisö kiitteli pelinjohtaja Pokelaa.

Porin Pesäkarhujen pelinjohtaja Jarkko Pokela on tyytyväinen oman sitkeän ja kovapäisen joukkueensa suoritukseen kahdessa ensimmäisessä loppuottelussa ja pitää tasavoittoja oikeutettuna. Sen sijaan Pokela ihmettelee vastustajansa Mansen sisäpelin lähestymistä.

Huimassa iskussa oleva Hukka Mansen pelistä: ”Homma rokkaa”

Kuva: Kiia Salminen / Virpi Hukan kauteen on viimein mahtunut pelkkiä hymyn ja ilon aiheita.

Manse PP:n supertähti Virpi Hukka on viimein saanut pelata ehjän kauden, kun mikään jänne ei ole katkennut pahimmalla mahdollisella hetkellä tai kukaan ole heittänyt häntä pallolla silmään. 32-vuotias huippupelaaja onkin noussut jälleen kenties maailman parhaaksi naispesäpalloilijaksi, ja Hukka johdattaakin Mansea omilla suorituksillaan kohti himoittua mestaruutta.