Supervuoro Verkkolehti »

Vimpelin Veto 2022

Viestejä
4,123
Kommentoidaan nyt Artsille vielä Vimpelin ketjussa, vaikka tämä ei todellakaan tänne kuulu. Mutta kun Artsi nyt tuota ikärasismia alkoi harrastaa, ja miettiä Mansen senioriosastoa. Tosiasiassa Kopla on aivan yhtä vanha porukka (28,4/28,1). Se Artsista vaan tuntuu siltä, kun se Kopla on ikuinen haastaja ilman mestaruuksia. Kannattaakin pitää kiirettä jo Toukokuussa.

Sanaa "keski-ikä" ei minun viestissäni esiintynyt, kyse on ihan spesifeistä riskitekijöistä mitkä on hyvä ottaa huippu-urheilussa huomioon ilman mitään ikärasismihöpötystä. Koplassa noi riskit tunnetaan varsin hyvin ja niihin on tällä kaudella lääkkeet olemassa.

Mutta ei näistä kannata keskustella jos menee liian henkilökohtaiseksi asiaksi ja alkaa perinteinen "meillä roikkuu kultamitaleita palkintokaapissa teillä ei" egoilu. Pitää eri kokoonpanojen vahvuuksista ja heikkouksista pystyä puhumaan ilman historiaan takertumista.
 
Viestejä
28
Kaniksen mahdollisen kopparipelaamisen kannalta iso ?-merkki on tämä tuore kyynerpäävamma. Linjassa / pesävahtina voisi Kanista tarvittaessa jopa hieman piilotella, mutta takakentältä tarvitsee 100-varmasti tehdä räjähtäviä heittoja etenkin kotiin polttaessa. Toki todennäköisesti linjasta myös. Iso harmi tämä loukki, niin kovassa heittokunnossakin Kaniksen käsi oli ennen tuota.

Voi muuten olla niinkin, että kopparina pelaaminen sopisi linjassa pelaamisen sijaan paremmin käsivaivaiselle. Nääs kun linjassa heitot pitää lähteä välillä hyvinkin huonosta heittoasennosta milloin mihinkin suuntaan. Kopparin heitot ovat ”suoraviivaisempia”.

Ainakin tänään Kanis aloittaa vielä jokeripaidassa.
 
Viestejä
995
Kiitos korjauksesta! Katsoin kyllä tuon Hyvinkää pelin silloin, mutta unohdin Takalan pelaavan siellä. Muistin vain, että Alavudella pelannut pari peliä.
Ei tainnut enää mahtua APV:n kokoonpanoon. Onneksi Vetoon taso riittää. 😁
 
Viestejä
116
Toivottavasti Olli alkaa päästä ykköselle.
Sitä kun ei kaikkien pelaajien taustoja/harjoituskauden sujumista tiedä niin turha lähteä arvostelemaan.

Jälleen kerran Vedolta pirteää peliä. Ja kakkoskärjelläkin luodaan tilanteita. Erityisesti M.Vihriälä pelaa loistavaa alkukautta niin sisä- kuin ulkopelissä.
 
Viestejä
792
Sitä kun ei kaikkien pelaajien taustoja/harjoituskauden sujumista tiedä niin turha lähteä arvostelemaan.

Jälleen kerran Vedolta pirteää peliä. Ja kakkoskärjelläkin luodaan tilanteita. Erityisesti M.Vihriälä pelaa loistavaa alkukautta niin sisä- kuin ulkopelissä.
Olli Heikkala on nopea etenijä ja kelpo ulkopelaaja. Tänä keväänä ei pesälle pääsy ole ollut tasoa kuin ennen. Toivotaan, että hän saavuttaa vanhan tasonsa. Mistään ivallisesta mollaamisesta ei kommentissani ollut kyse.
Kuka muuten on kevään tilastojen valossa paras numerolla lyövä kotiuttaja? No hän on yksi näitä Korhosia, mutta kuka on kakkosena?
 
Viestejä
995
No nyt on alkukauden harjoituspelit takana. Vajaa viikon tauko ja aletaan pelaamaan kunnon pelejä.
 
Viestejä
792
En oo katsonu tilastoja, mutta heitän arvauksena Severi Lassila.
Bingo!
Severi tuskin pysyy kymmenen parhaan joukossa (nyt tosiaan kymmenes) ja mm. kaikkien manselaisten edellä lyöjätilastossa, mutta ei se nyt ihan sattumaakaan liene, että hän teki takavaihdon ja pamautti seuraavaksi pallon kahden juoksun arvoisesti jokeen. Ei se kovin tuttua Severiä ollut.
Aleksi L. tekee niin vakuuttavaa työtä, että on perusteltua uskoa,että ”näpy putoaa ruutuun” myös vastuksen kovetessa. Mukava oli katsoa myös Kanalan peli-iloa uhkuvaa rautaista tekemistä.
 
Viestejä
259
Aleksi L. tekee niin vakuuttavaa työtä, että on perusteltua uskoa,että ”näpy putoaa ruutuun” myös vastuksen kovetessa.

Aleksi ollut kieltämättä jäätävä. 1-2 -pesänvälin vaihdot 23/26 ja onkohan yhtään takapaloa näitä onnistumisia himmentämään, en ainakaan muista. Toki huippujoukkueilla on paremmat etukentät tekemään pienistä paloja ja painekin kasvaa, mutta mielenkiinnolla odotan, miten vire pysyy.
 
Viestejä
588
Kausi on alkanut hyvin. Tahko tosin ainoa kova vastus tähän asti. Aleksi Lassila on pelannut todella hyvin, mutta olen jo vuosia katsonut B-pojissa, että hän on loistava ykkösvahti ja erinomainen lyöjä. Lauri Vihriälä on ollut ulkona erinomainen, mutta sisällä ei ole paljon roolia ollut vielä. Odotin Mikko Vihriälältä askelta eteenpäin, mutta hän on ottanut suorastaan ison harppauksen ja ollut ensimmäisten kierrosten paras kärki.

Myös Eemeli Lassila on hyödyntänyt nämä muutamat pelit ja tehnyt hyvän vaikutuksen. Toki osasin odottaakin sitä B-poikien pelien perusteella.

Joukkue on uudistunut ja nuorentunut, ja se tuntuu tällä hetkellä yllättävän hyvältä. 💪
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös