Supervuoro Verkkolehti »

Siirtohuhut 2019

Viestejä
11,785
Taitaa Joni Lehikoinen siirtyä Haminasta kasvattajaseuraansa Jomaan, veikkaisin että Siepparin rooliin.

Lehikoisen kasvattajaseura toki on Tohmajärven Pomppu eikä JoMa mutta Jonin sopimus oli tämän(kin) kauden JoMassa ja pelasi HP:ssa vuokralla.
 
Viestejä
139
Mikko Mahlamäki siirtyy divariin ja Haminaan. Erittäin hyvä siirto molempien kannalta, HP saa hyvän ykkössarjapelaajan ja Mahlamäki vastuullisen roolin.
 

RaitaPaita

Ammatti vaihtuu pesäpalloilijasta myyntipäälliköksi. Kertoo siis siitä, että jos jossain vielä pelaa, niin ei pelaa enää ammatikseen, niinkuin tähän saakka.

Kyllä myyntipäällikkö voi ammatikseen pelata...ei ne toisiaan pois sulje
 
Viestejä
895
Joni Rytkösen sopimus purettu, kuten täällä on arvuuteltu useammalta taholta. Purku tapahtui ymmärtääkseni jo noin viikko sitten, mutta siitä kerrotaan vasta nyt. Tämä enteilee sitä, että Tahko olisi pian valmis kertomaan jotain muutakin...
 
Viestejä
1,811
Sotkamo julkistettiin samantien Tahkon uutisen perään.
Mitäpä lottoatte, oliko yhteistyössä ennalta suunniteltu julkistus?

Itseasiassa hauskaksi tämän Ryden siirron tekee vielä se, että viime syksynä puhuivat Ryden sanoneen Tahko- neuvotteluissa menevänsä Sotkamon Jymyyn kaudeksi 2019. Ja näinhän tässä sitten kävi.
 
Viestejä
449
Mitäpä lottoatte, oliko yhteistyössä ennalta suunniteltu julkistus?

Tuskin tähän mitään lottoa tarvitsee. Rytkösellä ja Tahkolla oli sopimus, joka piti purkaa ennen siirtoa. Rytkönen sekä Tahko odottivat asioiden varmistumista Sotkamon päästä ja käytännössä se tarkoitti Sotkamon kauden päättymistä. Ei Rytkönenkään halunnut tyhjän päälle jäädä. Sunnuntaina kausi loppui, paperiasiat kuntoon ja ihan looginen tarina. Sotkamo ei voi julkaista muualle sopimuksenalaista pelaajaa, pelaaja ei halua purkaa sopimusta ennen uusien haasteiden varmistumista. Paperiasiat kuntoon, eli sopimuksen purku ja uuden sopparin allekirjoitus. Ei oikeassakaan työelämässä kukaan irtisanoudu ennen uuden työpaikan varmistumista.
 
Viestejä
642
Jaa-a taitaako Iivarinen jäädä Kouvolaan sitten, hyvä jos niin. Onko muita joukkueita vielä etsimässä pelinjohtajaa?
Ipv ei ainakaan ole julkaissut, jotenkin tuntuu oudolta että jos Tuuva jatkaisi niin miksei olisi jo sopimus julkaistu. Saas nähdä.
 

Kuumis

K-T Huusko siis Sotkamosta Hyvinkäälle. Kouvolassa jokeriosastolta lienee lähdössä Korhonen ja Nurmio.
 
Viestejä
1,152
Jaa-a taitaako Iivarinen jäädä Kouvolaan sitten, hyvä jos niin. Onko muita joukkueita vielä vailla pelinjohtajaa?

Toivottavasti, mutta tuskin tämä on ihan 1+1, jos Vimpeli palkkaa Markku Hylkilän.

En alunperinkään uskonut, että Iivarinen hyppäisi lennosta ensi kaudeksi Vetoon. Henkilökohtaisesti en Matti Iivarista tunne, mutta minulle on jäänyt kuva miehestä, joka harkitsee ja puntaroi asioita huolella. Luulen, että menneen kauden purkaminen on vielä käynnissä oman siivilityön ohella. Hyytyminen kalkkiviivoilla varmasti korpeaa kokenutta pelinjohtajaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös