Supervuoro Verkkolehti »

Porin Pesäkarhut 2023

Viestejä
2,565
Siihen se Pesäkarhujen hyvä ulkopeli sitten taas suli toisella jaksolla. Jo neljä eri karhua pompotellut toka jaksolla.

Mestaruuden vie nyt se, kumman kantti kestää paremmin superissa.
 
Viestejä
496
Merkittävää toi Lähteen pomputtelu pallolla.. Miten joka pelissä pallo pomppii jostain räpylän reunasta?

Epätyypillisiä virheitä tullut Mintulla sekä Paunalle.
 
Viestejä
2,565
Onnea!

Eikös Annika Linna opiskele Oulun yliopistossa psykologiaa? Se oli psykologin kliininen ratkaisu tiukimpaan mahdolliseen paikkaan.
 
Viestejä
787
Kiitos myös faneille ja erityisesti Karhunkämmen, Pesäkarhujen kanssa yhteistyössä fanireissuja muutama runkosarjassa ja taisi olla jokaiseen vieraspeliin pudotuspeleissä. Nytkin Tampereella iso määrä porilaisfaneja katsomossa ja kannatus kuului joka pelissä.

Kiitos ja toivottavasti yhteistyö jatkuu ja tiivistyy vaan entisestään jatkossakin!
 
Viestejä
787
Finaalisarja:

10000+ katsojaa paikan päällä, television äärellä lukemattomia lisää. Viidenteen peliin venynyt sarja, yksikään peli ei ratkennut ilman Superia tai kotituslyöntejä. Mediahuomio, lippujen kysyntä ja ylipäätään peli itsessään parasta mahdollista mainosta sarjalle.

Voittajia on tietysti Pesäkarhut, mutta lisäksi koko naisten Superpesis. Tästä on erittäin hyvä jatkaa ensi kaudella! Katsomäärien nousulle uskaltaisin ennustaa jatkoa!
 
Viestejä
90
Vaikka Kankaanpääläislähtöisenä tulee lähinnä kettuiltua Porin ja porilaisten suuntaan, niin pakko nöyrtyä ja myöntää, että melkoinen "JES!" huuto pääsi, kun A. Linna löi superissa pallon väliin. Onpa hienoa että te voititte tämän finaalisarjan (tietty etenkin Itävalon ja Peltosen kannalta).

Onnea Pori, juhlikaa sydäntenne kyllyydestä!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös