Supervuoro Verkkolehti »

Porin Pesäkarhut 2023

Viestejä
345
Tervaa ja höyheniä päälle?

Ja jos joku nyt väittää että tämä ei ole Janne Holmenin veroinen paukku niin.

Empä olis uskonut
Mutta hienoa, että kääntys näin. Hyvä Pori! On jännettä ja jännitettävää pitkin viikkoa, sekä viikonlopun tuplapelit.
 
Viestejä
1,344
1. jakso täysin Manselle 2. jakso Pesäkarhujen varmaan paras jakso tällä kaudella, pienellä Mansen avustuksella jaksovoitto. Supervuoro Mansella paloton ajolähtö: pj päättää sössiä koko setin. Kotiutuskisa Pesäkarhut juoksun parempi. Joten onnittelut voitosta ja la jatketaan.
 
Viestejä
4,768
Ei tätä usko vieläkään vaikka hetken sulatellut, mutta Poriin tullaan vielä kerran tällä kaudella. Huh huh!

Pesäkarhujen parhaat tänään ratkaisupaikoilla kovat suorittajat Vettenranta, Tuominen, Linna ja Vihtkari.
Hienoa Pesäkarhut! Eilen oli jo voitto lähellä, mutta tänään se sitten lopulta tuli. Viikon päästä sunnuntaina varmasti pelataan pesistä.
 
Viestejä
652
Rispektit Pesäkarhuille, kun eivät antaneet vihkoon menneen 1. jakson vaikuttaa 2. jaksolla. Ja heti kun mailassa onnistuttiin paremmin, tuossa tulos. Vettenranta oli loistava ratkaisuhetkillä.
Eipä taida Manse ottaakkaan mestaruutta ylivoimaisesti, Pori ei nahkaansa halvalla myy. Toki Manse antaa tasoitusta hurjasti pelinjohdossa, mutta hattua päästä Porin suuntaan 👍
 
Viestejä
787
Fanireissu Tampereelle launtaina 16.9, lähtö Karhuhallilta kello 10, matkan hinta 30€ sis. liput ja kuljetuksen. Ilmoittautumiset torstain aikana viimeistään.


Mikäli ei ensi viikonloppuun malta odottaa, on Pesäkarhujen tytöillä peli tiistaina 12.9 kello 16:30 Erkulla. Ratkaisevassa välierässä vastassa Ylivieskan Kuula, voittaja menee finaaliin Laitilan Jyskeen seuraksi. Rohkeasti vaan paikan päälle kannustamaan tai vaihtoehtoisesti Ruudun kautta seuraamaan!
 
Viestejä
11,790
Vettenranta oli muuten tänkin pelin kurotuksessa reilusti pesässä. Eikö kannattaisi mennä niin reunalle kuin vaan mahdollista?

Riippuu ehkä miten tiukka tilanne on tulossa ja mistä heitto tulee.

Jos menet heti niin reunalle kuin mahdollista ja kurkotat ulos ja heitto ei tulekkaan ihan kohti ja joudut siirtymään sivusuunnassa niin joudut tekemään uuden kurotuksen ja varmistaa että olet yhä pesässä jne.

Jos aikaa on on ehkä varmempaa olla kurottamatta ja ottaa pallo pesässä kiinni pystyssä jää enemmin aikaa reagoida virhepomppuun tms. Tosin se laudasta pomppaaminen ei ole koskaan helppoa.

Mutta jos pesäkilpa näyttäisi olevan tiukka silloin on pakko mennä sinne etureunaan.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,041

– Olemme tällä kaudella pystyneet näyttämään todeksi, että olemme sitkeä ryhmä ja pystymme pelin edetessä oppimaan ja löytämään keinot pärjätä. Loppuviimein tulos 1-1 on varmaan aika oikea tästä viikonlopusta, Jarkko Pokela kertoi.

Koetko, että Manse hieman jopa sekoili tai hölmöili? Oletteko finaalijoukkueista kovapäisempi porukka?

– Kyllä minä sen näin näen kanssa. Tietenkin jotkut asiat naapurilla puoltavat heitä tässä sarjassa, mutta pesäpallo monesti osoittaa, että tosipaikan tullen on sitten eri tilanne. Niillä juoksuilla, mitä on heinäkuussa lyöty häntäpään jengejä vastaan ei tee enää mitään.

– Ensimmäisestä viikonlopusta jäi sellainen olo, että heille ei riitä se voittaminen, vaan heidän pitää osoittaa olevansa ylivertaisia. He luottivat etenkin sisällä, että pesiksen lainalaisuuksista ei tarvitse välittää.
 
Viestejä
496
P. Harinen taas kokoonpanossa täytyy ihmetellä että millä perusteilla....? Aivan järkyttävä viime peli Tampereella, eikä mikään puolla sen puoleen että kuuluisi kokoonpanoon.
 
Viestejä
787
Sisäpeli on edelleen todella vaikeaa, nyt ei päästä edes yrittämään kotiutuksia enään.

Toisaalta ulkopelissä on kyllä Vettenrannan johdolla ollut todella vahvaa suorittamista. Manse on päässyt paremmin rakentamaan tilanteita, mutta juoksu ei ole ollut vielä lähelläkään.

Nyt olisi kyllä tärkeä pitää Manse nollilla ja lähteä sitten tosissaan hakemaan sitä yhtä tarvittavaa. Kun sisäpeli on ollut näin haastavaa, voi se yksikin juoksu Manselle riittää vallan hyvin.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös