Supervuoro Verkkolehti »

Naisten pudotuspelit 2020

Viestejä
484
Ei kai pesäpallossa tuo kopittelu/ pelkällä ykköskärjellä pelaaminen ole oikeastaan kuin materiaalikysymys? Jos riittävän tasokkaita sisäpelaajia olisi Suomessa esim. kolminkertainen määrä niin mitä ilmeisimmin tilannetta tehtäisiin myös lyöntijärjestyksen lopusta. Kyse on kai kuitenkin loppujen lopuksi enemmän todennäköisyyslaskennasta kuin säännöistä? Jos juoksun mahdollisuus suhteessa palojen mahdollisuuteen olisi osapuilleen sama kakkoskärjellä niin silloin pelinjohtajat tuskin kakkoskärkeä jättäisivät välistä/ kopittaisivat. Mutta se vaatisi sitä että joukkueessa on monia kokolailla tasavahvoja kotiuttajia, vaihtajia ja etenijöitä?
Miten niiden muiden (kun kärjen) pelaajien taso nousee, kun he eivät koskaan tositilanteessa saa taitojaan kokeilla, vaan heitetään sivuun??? Samahan on tapa jo ykköspesiksessä, jonka pitäisi kait osaltaan olla kasvattamassa nuoria pelaajia superiin.
Naisten superissahan ei tällä kaudella pelannut yhtään pelaajaa, jota olisi tarvinnut kopittaa sen takia, etteikö hän olisi kohtuullinen etenemäänkin, vaikkei nyt mikään millalindström olekaan. Eli hyvin voisivat pelata "koko joukkueella". Esimerkiksi Kirittärien sisäpeli ei totaalisesti heikkene, lähtee sisäpeli mistä numerosta tahansa!!!
On suorastaan pelleilyä jättää jotkut essiritolat, sirieskolat, annahonkalat jne "väliin" sen takia, että "roolina" on kotiuttaja!!!
 
Viestejä
154
Kotareissa jos menee ensimmäiset viisi yritystä molemmilta tasan niin käänteisenä lyöjät juoksee ja eteniät lyö.
 
Viestejä
307
Kehottaisin herra Liitonherroja kokeilemaan itse kolmea pudotuspeliä peräkkäisinä päivinä. Mahtaisiko onnistua?
 
Viestejä
11,794
Tuskin siellä arkipäivinä ensi viikolla sen pimeämpää olisi kuin ensi viikon viikonloppunakaan, jos aloittaisivat samaan aikaan.

Ensi viikonloppuna aloitetaan varmaan viimeistään klo 15. Vaikka koronan takia ei kovin moni pääsekkään katsomoon niin tuo alkamisaika on monelle työssäkäyvälle katsojalle arkipäivänä melko haastava.
 
Viestejä
727
Ensi viikonloppuna aloitetaan varmaan viimeistään klo 15. Vaikka koronan takia ei kovin moni pääsekkään katsomoon niin tuo alkamisaika on monelle työssäkäyvälle katsojalle arkipäivänä melko haastava.
Aivan sama, jos yhden pelin alkamisaika olisi jollekin katsojalle haastava Jyväskylässä. Parempi se niin olisi, kuin että pelattaisiin finaaleita 3 peliä putkeen perättäisinä päivinä.
 
Viestejä
11,794
Kyl ne lipputulot ovat varmaan tärkeitä molemmille joukkueille. Tämä on vuodenaikaan ja valittuun sarjajärjestelmään kuuluva riski ja kun valittu strategia on pudotuspelijärjestelmällä tukea isojen seurojen kassavirtaa niin riskin kanssa pitää vain elää.

Kysehän on valinnoista. Pelaatko ilman katsojia vai pelaatko peräkkäisinä päivinä vai voisiko kenties ratkoa paras ihan ilman pudotuspelejä.
 
Viestejä
500
Jos ensimmäistä peliä ei pelattaisi huomenna, niin Tampere pääsisi aloittamaan kotonaan finaalisarjan ja en usko Kirittärien tätä haluavan. Tuskin noita viikonlopun pelejä pystytään enää päittäin noin vaan vaihtamaan, kun lippuja on myyty kyseisille pelipäiville.
Puisto on lyönyt kolme juoksua eka jaksossa. Pää näyttää kuitenkin kestävän.:sneaky:
Kyllä. Karmeiden pronssipaineiden alla ;)
 
Viestejä
307
Veikkaus voisi alkaa vedonlyönnin ketkä pelaavat sunnuntain finaalin numerolla yksi. Tulihan kaikille selväksi mitä mieltä olen kolmen finaalin viikonlopusta?
 
Viestejä
138
Kolme peliä varmaankin onnistuu pelaajilta, ehkä su voi kärkietenijöillä tuntua jaloissa, mutta eiköhän molemmissa jengeissä hidastuta samalla tavalla.

Ennemmin voi kysyä miksi ykkösfinaali pidettiin torstailla, vaikka viisi päivää on kerrottu tulevasta myrskystä.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös