Supervuoro Verkkolehti »

Manse PP - Pesäkarhut, finaali 2023

Viestejä
787
On tuo A. Linna ollut huikea tässä sarjassa ulkona ja nyt lyö mestaruuden. Täysin oikeaan osoitteeseen meni ja Pokela, vielä viimeinen ylläri sarjaan ja sieltä!!
 
Viestejä
640
Olipa ottelu. Ja sarja myös. Onnittelut Porille ja kummallekin joukkueelle.

Hyvät finaalisarjan sekä miehissä että naisissa. Kyllä pesis on naisten ykkösjoukkue laji.
 
Viestejä
1,308
Kylläpäs harmittaa, mutta onnittelut Poriin.

Manse alkaa olla naisten puolella varsinainen Kouvola, vaikka olis kuinka hyvä joukkue niin ei tuu millään mestaruutta. No toivottavasti opitaan että valmennusryhmään kannattaa panostaa enemmän.
 
Viestejä
362
Näkikö silmäni oikein? Menikö Hukka vielä heittämään pallon kohti kotipesässä juhlivia Porilaisia? Tanhua oli tuossa vaiheessa matkalla jo kopille.
 
Viestejä
894
Onnittelut Pesäkarhuille ja kannattajille mestaruudesta.

Loistava toinen jakso pelattiin. Supervuorosta puristettu juoksukin ISO juttu. Sitten vaan vastustaja oli vielä vähän parempi.

Kauden suurin ennakkosuosikki voitti ylivoimaisella valmennustiimillä mestaruuden. Saattoi jopa antaa tasoitusta pelaamalla ilman lyöjäjokeria.
 
Viestejä
90
Paljon on Pokelaa tälläkin foorumilla kauden aikana parjattu ja jotkut taisivat todeta, että ei teille siellä Porissa tule häntä ikävä, mutta eipä taida tämän finaalisarjan jälkeen tulla Pokalelle kuin ylistystä. Ja ihan aiheesta, kyllähän Pokela vei Pesäkarhut mestaruuteen tässä finaalisarjassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös