Supervuoro Verkkolehti »

Lukko 2016

Viestejä
307
Lukko saavutti historiansa ensimmäisen mitalinsa kauden 2015 päätteeksi. Tämän jälkeen ovet ovat käyneet vilkkaasti molempiin suuntiin. Pelaajistosta on vaihtunut kaksi kolmasosaa ja pelinjohtokin meni värikkään kauden 2015 jälkeen uusiksi. Siirtomarkkinoilta saatiin muutama iso haku: Jokiset Kankaanpäästä ja Suomen mestari Laura Kerola Lapualta. Menetykset olivat myös Lukon tasoiselle joukkueelle kovia. Uusiutunut pelinjohto on hieman kysymysmerkki. Antti Yli-Saunamäki on nuoresta iästään huolimatta kokenut ja on osannut ottaa malleja huippupelinjohtajista. Sitoutumisesta Lukkoon voi esittää vain arveluita. Suuri vaihtuvuus pelaajistossa merkitsee myös Lukon osalta sitä, että peli tuskin on valmista alkukaudesta.

Näilläkin eväillä Lukko menee kirkkaasti pudotuspeleihin, kotiedun saavuttamiseksi puolivälieriin vaaditaan onnistunutta perussarjakautta.

Lukko 2016:

Pelinjohto ja valmennus:
Antti Yli-Saunamäki 2+1
Tytti Lamppu
Tapio Nordvall
Petri Heikkinen

Pelaajat:
Jenna Kammi-Rahnasto 1+1
Miia Karppanen
Karoliina Koski 1+1
Enni Kylä-Kause

Tulleet:
Laura Jokinen (KaMa)
Niina Jokinen (KaMa)
Riina Juntti (B-tytöt, välivuosi)
Laura Kerola (Virkiä)
Meri Kontu (KeKi, välivuosi)
Juulia Kuusio (B-tytöt, välivuosi)
Eeva Mäki-Maukola (ViU) 2+1
Venla Olli (B-tytöt)
Henna Suominen (B-tytöt)
Kati Tanhua (Mynämäki)
Venla Tanhua (B-tytöt)
Jessi Vatanen (JyPe)

Lähteneet:
Tiina Andreassen
Ida Henriksson
Marika Karhu (ViPa)
Meea Lehtinen (Pesäkarhut)
Iida Möttönen (KeKi)
Venla Rapila (Pesäkarhut)
Mirka Rintamäki (Virkiä)
Kaisa-Maija Rosvall (lopetti)
Sini Starander
Hanna Väisänen (lopetti ?)
 
Viestejä
242
Vs: Lukko 2016

Raumalle katokset katsomoon, hyvä! https://ls24.fi/urheilu/hintayllatys-tuo-pesiskatokset-raumalle
 
Viestejä
307
Vs: Lukko 2016

Lukko emännöi viikonloppuna kahta harjoitusottelua. Tänään perjantaina Rauman talviharjoitteluhalliin saapuu Ykköspesiksen Hämeenlinna ja sunnuntaina vierailee Manse PP.
 
Viestejä
183
Vs: Lukko 2016

Kokoonpano oli seuraava

1. Miia Karppanen
2. Laura Kerola
3. Venla Olli
4. Eeva Mäki-Maukola
5. Laura Jokinen
6. Jessi Vatanen
7. Jenna Kammi-Rahnasto
8. Henna Suominen
9. Karoliina Koski

10. Enni Kylä-Kause
11. Meri Kontu
12. Niina Jokinen
13. Kati Tanhua

Lopullisessa kokoonpanossa jokeristo on varmaankin K-K, Kontu ja Tanhua.
Jokinen N ottaa numeron 3 ja Olli tappelee Tanhuan kanssa kolmannen jokerin paikasta?

Kopparit ja linja on ihan kärkipään tasoa, samoin jokerit K-K ja Kontu. Epäilykset osuu etukentälle Vatanen/Suominen. Paukkua vastaan Henna Suominen oli tosin loistava. Nuoresta tytöstä saattaa kuoriutua tulevaisuudessa todellinen tähti.
 
Viestejä
307
Vs: Lukko 2016

Kauden ensimmäinen SM-halliturnauksen alkulohko pelataan Raumalla. Lukon lisäksi yhtä ainutta lopputurnauspaikkaa tavoittelevat Manse PP ja ViPa. Lukko lähtee kotiturnaukseen ennakkosuosikkina, sillä se voitti harjoituspelissä pari viikkoa sitten Mansen. Voitto oli niukka, mutta selvä. Vihdiltä tuskin kukaan odottaa vielä kauden tässä vaiheessa mitään. Niin myöhään joukkueen kokoaminen jäi. Tosin Jarkko Pokela toteaa Supervuoron haastattelussa, että Vihdillä on sarjan inhottavin lukkari. Mielenkiintoista on myös nähdä, vaihtaako Manse lukkaria kesken pelin.
 
Viestejä
492
Vs: Lukko 2016

Niinpä Rosvall pyörsi lopettamisensa. Ei tullut yllätyksenä. Olisikohan seura kuitenkin ensiksi pyytänyt tappiollisen hallikarsinnan jälkeen?
 
Viestejä
183
Vs: Lukko 2016

Raumalaiset kävivät Lapualla viikonloppuna voittamassa ja häviämässä. Seinäjoki kaatui 2-0 (2-1, 11-0) ja Lapualle taasen tuli tappio 1-0 (1-1, 5-3).

Kokoonpano oli molemmissa peleissä:
1. Karppanen
2. Kerola
3. Olli
4. Mäki-Maukola
5. Jokinen L
6. Rosvall
7. Kammi-Rahnasto
8. Koski
9. Vatanen

10. Kylä-Kause
11. Kontu
12. Tanhua/Suominen

Niina Jokinen puuttui molemmista otteluista. On ilmeisesti jonkinlaista pientä vaivaa ja sen annetaan parantua rauhassa. Tällä tavoin Venla Olli saa tärkeää kokemusta naisten peleistä. Olli on yllättänyt ainakin minut hyvillä sisäpelisuorituksillaan. Ulkopelissä maksaa vielä hieman oppirahojaan kolmoskopparin tontilla.

Raumalaisilla vielä ylihuomenna ottelu Poria vastaan. Sen jälkeen viikko sarjan alkuun. Uskon, että mahdollisuuksia on olemassa.

Listasin hieman asioita, joita voisi seurata kevään ja kesän aikana.

- Kuinka kovaan juoksuun Karppanen, Kerola sekä Jokinen L pääsevät kesän aikana
- Eeva Mäki-Maukolan hyvät otteet sekä ulkona että sisällä
- Ennillä ja Niina Jokisella tärkeä roolia vaihtotilanteissa
- Mikä on Meri Konnun lyönti? (Harjoituspeleissä ollut hieman hukassa)
 

etulautanen

Vs: Lukko 2016

Vaihtaisin kyllä viime matseissa ollutta lyöntijärjestystä. 2,3 ja 4 eri naisten hihoihin. Voittoja on tullut mutta todella huonolla pelillä. Ja perinteisesti kovista (Jyväskylä, Pori, Lapua) neljästä matsista on vain yksi voitto, Jyväskylää vastaan varsinkaan ollut kahta sanaa.
 
Viestejä
4,768
Vs: Lukko 2016

http://www.fera.fi/?x118281=1626792

Lukolla on kaudelle 2017 sopimukset seuraavien pelaajien kanssa:

Jenna Kammi-Rahnasto
Karoliina Koski
Eeva Mäki-Maukola
Venla Olli
Henna Suominen
Kati Tanhua
Venla Tanhua
Jessi Vatanen
Heini Viitanen (tällä kaudella B-tytöissä)
 

Vieras

Vs: Lukko 2016

Eilisessä Lukko-Kajaanipelissä tapahtui pikku juttu. Kammi-Rahnasto hieman tuuletti. Selvisi ilmeisesti huomautuksella! Käsittämätön juttu. Ohessa videota https://www.youtube.com/watch?v=VaLldXBiEvY. Olisikohan joku muu nähnyt keltaista. Herätys otteluvalvojat.
 

Vieras

Vs: Lukko 2016

Taisi Kammi-Rahnasto selvitä huomautuksella. Onkohan tässä nyt provosoinnin suhteen kyse ennakkotapuksesta?
 

Lukkofani

Vs: Lukko 2016

Kyse ei ollut provosoinnista, vaan silkasta väärinkäsityksestä. Kammi-Rahnasto pelasi omassa mielessään jo 4 lopettavaa ja luuli pelin päättyvän tuohon juoksuun.
 

Vieras

Vs: Lukko 2016

Yle Puheesta voi kuunnella Yli-Saunamäen kommentteja. Manse ei ollut 7 vuoroparin aikana yhtään parempi. Paikalla olleena voin sanoa, että Lukko ei ollut lähelläkään voittoa ekalla jaksolla. Kolmostilanteet tais mennä 7-1 Manselle. Jotain rotia tohon kommentointiin vaikka pattiin ottaakin.
 

Ville

Vs: Lukko 2016

Vieras sanoi:
Yle Puheesta voi kuunnella Yli-Saunamäen kommentteja. Manse ei ollut 7 vuoroparin aikana yhtään parempi. Paikalla olleena voin sanoa, että Lukko ei ollut lähelläkään voittoa ekalla jaksolla. Kolmostilanteet tais mennä 7-1 Manselle. Jotain rotia tohon kommentointiin vaikka pattiin ottaakin.

Haukkuihan tuo Y-S viikonloppunakin Jyväskylässä syöttötuomarin linjan kun hävisivät 100-0. Ja siinä linjassa ei ollut mitään ihmeellistä, täysin oikeita tuomioita.
 

katsoja

Vs: Lukko 2016

Jaa a. Tämänpäiväiseen derbyyn Rauma lähtee järjestyksellä, jossa kakkonen on alle odotusten pelanneella hankinnalla, kolmonen ja nelonen taas kaksikolla joiden osaaminen on puhtaasti ulkopelissä. Joukkueen paras vaihtolyöjä puolestaan pelaa numerolla 7. En ymmärrä.
 
Viestejä
3,478
Vs: Lukko 2016

Niin, kolmatta vuotta satakunnassa asuneena, en todellakaan ymmärrä raumalaisia, juurikaan muissakaan arkipäivän asioissa aina! ;D

Eli ei sinänsä yllätä 8)

Mut tiukka derby tulos, jos oisin maisemis menisin varmasti paikan päälle tänäänkin. Kesäloma niin naatitaan meren ja mallaspanimon antimista ;)

PiVeen lykkäsin yli 10,5 juoksua, saas nähdä?
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös