Supervuoro Verkkolehti »

KPL-SoJy, välierä 2018

Viestejä
56
Läpilyöntejä päästettiin kolmoselta, kakkoselta ja keskeltä. Ja sitten se on yhden miehen linkkujen puutteen vika, kun vihulainen tekee kahdeksan. Ei tarvinnut Kivipellon heittää avausjaksolla yhtään linkkua, kun muu ulkopeli ei ollut reikäjuustoa.

Kieltämättä tuo pahentaa tilannetta.
 

Pallo muuntajalle

Ja sitten ensimmäinen linkku. Ja palo. Olisihan näitä voinut aikaisemmin...
Heitti toki n. kolme syöttöä aiemmin puoli metriä takaväärän, jolla pilasi edeltävän tilanteen. Mutta kun se ei ollut se LINKKU.

Sisäpeli tässä nyt Jymyllä sakkaa. Yhden juoksun vielä voi riipiä jotenkin kasaan, mutta miten saisi useamman - vaikeaa on.
 
Viestejä
382
Antakaa nyt monoa tuolle kaverille, joka näyttää aina hidastuksia, kun otteluita ratkaistaan! Sama homma joka pelissä.

Hyvä Kopla!
 
Viestejä
56
Heitti toki n. kolme syöttöä aiemmin puoli metriä takaväärän, jolla pilasi edeltävän tilanteen. Mutta kun se ei ollut se LINKKU.

Sisäpeli tässä nyt Jymyllä sakkaa. Yhden juoksun vielä voi riipiä jotenkin kasaan, mutta miten saisi useamman - vaikeaa on.
Eikä pelkästään se yksi LINKKU, vaan onhan tuo nyt ollut kusta ja paskaa kokonaisuudessaan. Ei rytmiä, aika vähän heittoja, etukentän ohjaaminen mitätöntä. Ja sitten vielä ne muut suoritukset ulkokentällä. Niko Korhosen alavire on yllättävää.
 

Hiukkahikeä

Onnittelut Kouvolan Pallonlyöjät ja sen kannattajat finaalipaikasta!
Paremmuudesta ei ollut pienintäkään epäselvyyttä tässä viidennessä pelissä.
 
Viestejä
496
Kouvola oli hyvä ja Sotkamo puolestaan täysi lapanen. Pesikselle tämä tekee hyvää; uusi finaalipari suuremmilta paikkakunnilta.
 
Viestejä
347
Onnea Kouvola. Ei vikassa pelissä mitään rakoa.

Oli Jymyltä semmoista paskaa pelin aloitus, ettei mitään rajaa. Kun piti pelata kauden parasta peliä, niin Piiponniemi tarjoilee vastustajalle unelma-alun. Sen jälkeen ajoittain väläyteltiin, mutta ei riitä kun kaverin suoritukset hipoo täydellisyyttä. Kyllä sylettää.
 
Viestejä
49
Tämä kausi on ollut parasta, mitä Miesten Superpesiksessä on tapahtunut vuosiin jo tähän mennessä: Oikeat tippujat ja nousijat, mielenkiintoiset karsinnat ja pudotuspelit ja mikä parasta, niin valtias vaihtuu. Onnittelut Kouvolaan (Ja Joensuuhun), kova juttu hei!
 

Pallo muuntajalle

Koplalta upea, liki täydellinen, peli tuohon paikkaan. Niin sisällä kuin ulkona ihan timanttia ja onnistumisia laajalta rintamalta. Ja tietysti Korhonen on huimassa lyönnissä. Kun se pallo Korella keskimailaan kolahtaa, niin melkein voi tulostaululle jo juoksun laittaa saman tien.

Onnea siis Kouvolaan ansaitusta finaalipaikasta. Yleisömääräkin tosi hieno, kun vielä arkipeli ja noin aikaiseen alkamisaikaan. Varmasti finaaleissa katsomot pullistelevat ja seuran kassa kilahtaa.

Jymyllä taas ei sujunut oikein mitään. Sisäpeli aivan tukossa, eikä sieltäkään voi edes poimia hirveästi mitään yksittäisiä asioita, mistä se olisi erityisesti kiikastanut. Yhdellä juoksulla per jakso harvemmin näitä pelejä voitetaan.

Runkosarjaa vielä taaksepäin katsoen, olisi finaaliin suoriutuminen toki Jymyltä ollut kova tasonnosto. Sinällään runkosarjan voittaja Kopla pistettiin niin koville kuin mahdollista, mutta ratkaisupelissä tasoero olikin yllättävän suuri. En nyt tiedä kannattaako Sotkamossa päätä puskaan laittaa, mutta ei kai se pronssipeli koskaan Jymylle mikään hyvä tai riittävä suoritus ole. Saas nähdä mitä muutoksia tuohon joukkueeseen tulee ensi kaudelle.
 
Viestejä
3,554
Toiveet toteutuivat: voitto, ei tuomarivirheitä, eikä Koplalla mokia. Jymyn selkäranka nitkahti Hiukassa. Jotenkin Koplan pelaajien huumori ja viime tingassa saavutettu voitto kantoi tämän päivän peliin. Joukkue oli rento ja uhkui pelihaluja. Kaikki lähti alusta saakka natsaamaan. Se ja yleisön tuki ruokki onnistumisia. Kore oli mahtava, tienasi tänään palkkansa. Hän löi läpärit molempien jaksojen alkuun ja ne olivat jaksojen kulminaatiopisteitä. Jymy oli tosi vaisu. Mutta eihän tällaisia pelejä ole nähty Kouvolassa kuin viimeksi Oulu-sarjassa vähän sinne päin. Silloin oli muuten Kodekin yleisön suosikki ja liekeissä. Kaikki kunnia hänelle. Toivottavasti saa mennä eläkkeelle ilman ikävää kuittailua. Kaikki kestää vain aikansa ja hänen kohdallaan on kestänyt kauan, kauan. Hattu päästä.
 

Kumuralla kotiin

Hyvä juttu pesikselle, että uudet joukkueet pitkästä aikaa loppuottelussa. Onnea siis KPL ja JoMa.
Pesis tulee etelämmäksi ja idemmäksi. Lähestyy pääkaupunkiseutua, mutta pääseekö koskaan perille.
Ja yksi tärkeä asia: onneksi KPL:n ottelukuuluttajan rasittava ääni ja puhetapa kuuluvat loppuottelulähetyksissä paljon vähemmän telkkarista kuin fanikameralähetyksissä. Tänäänkin KPL:n loistokasta peliä oli siksikin hienoa seurata.
 
Viestejä
1,709
Jo vain; jos joku olisi tosissaan ylemmän jatkosarjan jälkeen julistanut ViVe-Jymy pronssimatsia,
olisi se hyvin monien taholta lytätty saman tien!
Nyt ei tuolle enää hymähdellä, ainakaan Vimpelissä eikä Sotkamossa..
Mutta: Tässä se juuri todistetaan, pitkä ja loistokas historia ei takaa käsillä olevia pelejä ja jatkuvuutta.
Joma nimettiin useilta nickeiltä ikuiseksi pronssiporukaksi, samoin Koplan ennusteltiin sulavan viimeistään välierissä. Nämä ennustajat saivat ainakin maistaa nyt heille itselleen karua todellisuutta !

Ei muuta kuin hyviä finaaleja Koplalle ja JoMalle !!
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös