Supervuoro Verkkolehti »

KPL - Manse, puolivälierä 2023

Ottelusarjan voittaja?

  • KPL

    Ääniä: 54 57.4%
  • Manse

    Ääniä: 40 42.6%

  • Äänestäjiä
    94
Viestejä
76
Jos jotain hankintoja tekevät, nii 2 kappaletta ykköstilanteen purkajia olis kiva. Lammilaa hirveä ikävä. Olis nykykunnossaankin varmaa paras vaihtoehto
 
Viestejä
27
Jännä nähdä saako Kopla rivinsä kasattua vai oliko tämä tässä. Kuitenkin ensimmäinen vuoro vasta, niin ei pitäisi vielä kuulua naks.
 
Viestejä
15
Nyt ei onnistu enää mikään, meno on todella tylyä. Koplan pojat jo toivoo että pääsisi bussiin kotimatkalle ja siitä Aktiiville saunomaan.
 
Viestejä
24
Näkemiin Haimi. Ja seurajohto nyt ostoksille. Joku hyvä nro 2, kiitos. Joku toinenkin sisäpelin taitaja. Pelkällä ulkopelillä ei tässä lajissa pärjää. Etenkään kun sekään ei kulje.
 
Viestejä
621
Helteessä oleva lumiukkokaan ei sula yhtä pahasti, kuin Kopla tässä sarjassa. No jossitella sentään voi koko kaudesta. Entäs jos Pitkänen ei olisi loukkaantunut talvella, entäs jos muutaman pelaajan kunto olisi ollut parempi ilman loukkaantumisia ja näin edelleen.
 

LBC

Viestejä
3,633
No niin, Asiantuntijoiden veikkaama 4 - 2 Manselle toteutui. Koplan tämän kauden tapa toimia peleissä toteutui kannattajan kannalta aika tuskaisella tavalla.
Ei muuta kun tsemppiä Manselle Vimpelin kanssa, laittakaa kunnon välieräkahakka päälle.
 
Viestejä
8
Vielä jotain.
Hakin heittäminen pois joukkueesta, ei helevetti - Kiitos Hyttinen
Walstedin hommaaminen iso +
Jotenkin Haimin palo sammui täysin ja aivan käsittämätön Vartaman pito kakkosena, kun Vartama oli poissa ja Saukko korvasi niin peli kulki.
Nikkanen iso miinus
Tämä oli tässä mutta tulevaisuuteen tämä jättää
pahan jäljen.
Miten oli budjetoitu, aika monta kymmentä jollei sataatuhatta jää saamatta.
Pitkänen ei jatka kakkosena iso miinus
Tuleeko Kaikon Juho kakkoseksi ja tuo ponssirahaa
seuralle, rahat kelpaavat kyllä.
Muuten aivan käsittämätön sulaminen, sanoo Haimi
Tai pelaajat mitä vaan.
Hävisikö kopista jotain...
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös