Supervuoro Verkkolehti »

KPL 2021

Viestejä
4,130
Jos ei pelaajat syttyneet niin ei syttynyt oikein yleisökään. Eilen näkyi kaikin tavoin karulla tavalla se pakkopulla joka muodostuu liian isosta joukkuemäärästä ja isoista tasoeroista. Rehellisesti sanottuna aika tiukkaa teki itselläkin katsoa tuo peli loppuun asti vaikka lukemat olivatkin melko tiukat. Väkinäinen puurtaminen ilman tunnetta turhauttaa varmasti kentällä sekä katsomossa.

Ja tämä ei tietenkään ole SiiPen eikä Koplan vika.

Juu itsekin olin tämän viikon peleissä paikan päällä lähinnä siksi että en ole vuosikausiin yhtään kotipeliä jättänyt välistä ja sinne vaan mennään, satoi tai paistoi. Vastustajat eivät olleet juurikaan kiinnostavia kun Dallakaan ei pelannut.

Lähinnä loistavat ulkopelisuoritukset ja V. Luoman tuuletukset saivat pysymään loppuun asti.

En tiedä pelattiinko eilen Kouvolassa historian nopein sisävuoro kun kolme kääkkää tuli tauluun silmänräpäyksessä, mutta se sytytti yleisönkin ja taputukset jatkuivat pitkään vuoronvaihdon aikana.
 
Viestejä
4,130
Arttu ulos, Saukko sisään.
Nokkala etukentällä paikkaamassa.

D9382539-6E0D-4446-AECD-E7A817595166.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
1,393
Mitäköhän Hacklin juuri ajatteli?

En muista, että olisin edes E-junnuissa tehnyt yhtä älytöntä virhettä.

Hacklin siis löi toisella lyönnillä Saukon kakkoselta kolmoselle ja katsoi pallon palattua kotipesään, että voi lähteä ykköselle, kun ykköspesällä ei ole ketään. Hakki otti noin pari metriä irti kotipesästä ja sitten katsoi, että ei hitsi - joku vihuhan hölkkäilee kohti ykköstä - ja kääntyi takaisin kotipesään. Tosin pallo oli lukkarin kädessä ja ja tietäähän sen mitä seuraavaksi tapahtuu!? Piip-piip. 😳
 
Viestejä
101
Ihan hirveitä vaihtoyrityksiä tullut nyt sekä Saukolta että Nokkalalta. Ja sitten hölmöilee J. Luoma. Todella raskasta katsottavaa, kun ulkopeli toimii kuin unelma, mutta sisäpeli ei sitten toimi ei millään.
 

LBC

Viestejä
3,644
Seuraavassa saisi jo sisäpeli kulkea, vai liekö IPV:n johto jo tavoittamaton.
 
Viestejä
1,385
Riittäskö? Mahtavaa äijät
Ihan ansaitusti tulee lunta tupaan. Ei ole selittelyille sijaa.
Hyvä ulkopeli piti teidät pelissä ja pisteissä kiinni, sisällä tökki koko ajan, kuten vähän meilläkin. Peli kesken vielä, mutta eihän sekään sitten voittavaa tekemistä ole, jos tämä menetetään. Teille pikku takaisku ja muikkari jatkoon, meille tämä olis ISO voitto.
 
Viestejä
101
Kaikki kunnia IPV:lle, mutta olihan tuo tekeminen ihan hirveän näköistä etenkin sisäpelissä. Ulkopeli kesti melkein loppuun saakka. Paljon saa tapahtua, jos mielitään jostain mitaleista pelata tällä kaudella.
 
Viestejä
11,817
Alkaa telakalle olla tunkua jos Kohonen ja Saukko tarvitsevat oikeasti toipumislepoa - Saukkohan se oli jolle tuli kramppi/revähdys toisen jakson lopussa? Pudotuspeleihin on onneksi vielä aikaa.
 
Viestejä
4,130
Taas ei mitään uutta että Saukko kramppaa mutta pahaan paikkaan tuli sekä se että Kohosen tälli. Kyllä sen tiesi ettei superissa ole jakoja kun nuo kävi.

Noh, jos jollekin joukkueelle pitää pisteitä menettää niin olkoon se IPV. On ansainnut pudotuspelipaikan.

Mitenkähän kipsissä Ossi on nyt sitten kun on Kohosenkin telonut..
 
Viestejä
424
Sisäpeli kulkee nyt vain niin huonosti, että tekisin muutamia vaihtoja seuraavaan peliin.
Elias syöttämään ja Janne jokeriksi koska parhaimpia lyöjiä tällähetkellä.Saa samalla huilia lukkaroinnista kovassa otteluruuhkassa.
Ossi saisi keskittyä nyt harjoitteluun ja palaa sitten riviin kun on annettavaa joukkueelle.
Jos Saukkokin loukkantui näytti vähän siltä. Niin Lammila tuuraamaan. Toivotan että Kohonen ei saanut pallosta pahasti palasi kyllä osuman jälkeen peliin. Silloin menee jo vaikeaksi jos Toni jää telakalle. Artun tilanteesta ei olla vissiin tiedotettu tarkempaa. Pesu on tällähetkellä joukkueen paras kentällemenijä. Kakkosena ei ole onnistunut oikein kuin Saukko jos hän on poissa niin kuka tilalle. Lammila taitaa olla tällähetkellä hidas ykköskärkeen. Miten Jasperi onnistuisi kakkosena ?

1. Pesu
2. J Luoma
3 Latvala
4 Pitkänen
5 Kohonen
6 Mäentausta
7 Lammila (Saukko)(Nokkala)
8 V Luoma
9 Hämäläinen
10 Kivipelto
11 Hacklin
12 Nokkala (Saukko)

Lammilahan pelasi tänään Loimaalla onnistuukohan tuo tulo seuraavaan peliin ?
 
Viestejä
11,817
Lammilahan pelasi tänään Loimaalla onnistuukohan tuo tulo seuraavaan peliin ?

No sääntöjen suhteen ei ongelmaa. Määräaikainen Siirto Loimaalle purkautuu huomenna ja Lammila on vapaa pelaamaan Koplassa. Ja jos puhutaan Koplan superin joukkueesta niin ylemmälle sarjatasolle siirtymisessä ei ole mitään karanteenia ja yksittäisistä peleistä ei taida helposti tulla alemmaksikaan.
 
Viestejä
674
Kyllä noiden kumuralyöjien aika alkaa olla ohi.Koplalla niitä on liikaa.Kyllä nuo pystärikotiukset on paljon vaikeimpia ennakoida.Kyllähän Nikkanen tuo lyöntivoimaa ensi kesäksi kuten Vartamakin,joka on kyllä enemmän vaihtaja.Mutta se ei auta tähän kauteen.Olisin kyllä tehnyt jo kauden alussa Kodesta yleisjokerin.Olisi kyllä kannattanut ottaa Juho Toivola jo pari vuotta sitten.Mies on halunnut tulla,muttei ole kelvannut.Kyllä tuolla kaikki alisuorittaa ei vain Ossi.Meriläisellä on kahden vuoden soppari ja on aika kallis.Noita vapaita jokereita ei vain oikein ole.Ihmeitä saa tapahtua että mennään edes puolivälieristä jatkoon.Ruuskan poissaolo on aika iso heikennys,on ollut aivan parhaita sieppareita.Sitä en ymmärrä miksi Ville ei saanut jatkaa siepparina.Ymmärrän, että etenijäjokeria tarvitaan,mutta silti.Jos on pelannut hyvin niin olis kyllä ansainnut ulkopelipaikan tänään.Ei muuta kuin kohti uusia pettymyksiä.Lirissä ollaan tuolla pelillä Tahkoa vastaan ja torstaina Sotkamossa tulee teurastus.Pakko se on vain tunnustaa tosiasiat.Lehto ja Sburatura vaihtoon.Ainut hyvä hankinta Lehdon aikaan on Ruuska omien paluumuuttajien kanssa.Kaikolla oli aikanaan todella hyvät yhteydet eri seuroihin, Lehto vain mesoaa somessa.Latvalan Matti seurapomoksi kun ura loppuu.Fiksu ja sivistynyt.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös