Supervuoro

KPL 2020

Viestejä
21


Kokeilut jatkuvat tänään. Mielenkiintoista nähdä miten homma toimii.
 
Viestejä
476
Matti on kaiketi haluttu ulkopeliin paikkaamaan Lammilaa joka siirrettiin koppariksi Hacklinin ollessa poissa, ja Mäentaustalla varmaan taas kramppaa jalka kuumalla kelillä niin jättää juoksematta.
 

LBC

Viestejä
685
Tuosta Koplan jutusta: "Toni Laakso ja Jere Dahlström ovat edelleen poissa, mutta heistä ainakin Dahlström nähdään perjantaina sarja-avauksessa. "

Minusta hyvä uutinen, tai ilmaisu. Sekä Dallan, mutta nimenomaan Tonon puolesta. Saataisiko kuitenkin nähdä kokoonpanossa piankin. Laaksohan oli yllättävän hyvin esillä Kainuun poikien Top -listoissa, eli potentiaali on tunnistettu asiantuntijoidenkin joukossa. Tosin myös loukkaantumisalttius.
 
Viestejä
21
Olipa ponnetonta peliä sisällä. Kotiutukset olivat aivan tussuja. Tosin Hakki, Dalla ja Laakso puuttuivat. Ulkopeli eka jaksolla ok, toisella ote repsahti. Sisällä oli aika erikoisia ratkaisuja, mutta syssymällä pelin pitää vasta olla uomissaan.
 
Viestejä
476
Onko pelinjohtajan vika kun KPL ei pärjää IPV:lle? Molemmista peleistä turpiin tuli. En katsonu näitä pelejä. Joko on Mattia ikävä?
Vähän hassua peluutusta Haimilta mutta tuollaiset voi mennä harkkapelin kokeilujen piikkiin, perjantainahan se Matti tulee Kouvolaan niin nähdään miten käy :)

Vaan kyllä tuossa suorituksetkin sakkasi, ja nimenomaan sisäpelissä, se harmitti.

Ulkopelissä puolestaan ei ollut oikein mitään vikaa yleisesti.
 
Viestejä
239
Ei tuntunut olevan ihan kaikki pelissä tänään. Kaaripeli oli hukassa vai mistä tuo johtui kun Sikiö sai vietyä aika pahasti lyöjiä. Ainakin kaksi kahden palon lyöntivalintaa (Luomalla ja Lammilalla) jotka söivät sisäpeliä. Näpyt meni myös Sikiölle kopiksi, ja tuntui kun hän olisi tietänyt merkin kun heitteli vääriäkin aika sopivasti. Hieno peli Sikiöltä mutta kyllä Kopla antoi siihen mahdollisuuden omalla toiminnallaan.
Kokeilujahan tuossa tehtiin aina paljon ja Anssilla taisi olla taas pomputon peli.
Vanha rosteri toimii varmasti, uusien kuvioiden sisääntuonti ottaa aikansa.
Taitaa tuo Hakki olla kuitenkin sellainen henkinenpäälikkö joka ei olisi tuollaista lepsuilua sallinut.
 
Viestejä
29
Paikan päällä olleena huokui valitettavasti, etteivät ihan kaikki porukassa olleet täysillä mukana tekemisesä.
Hieman myös Haimin peluuttamisessa muutamat asiat herättivät hämmennystä, mutta laitetaan se kokeilujen piikkiin.
Perjantaina, kun on ns. päärosteri kehissä, niin eiköhän ne "3 x Hosaa" huudot kuulu
 
Viestejä
476
Paikan päällä olleena huokui valitettavasti, etteivät ihan kaikki porukassa olleet täysillä mukana tekemisesä.
Hieman myös Haimin peluuttamisessa muutamat asiat herättivät hämmennystä, mutta laitetaan se kokeilujen piikkiin.
Perjantaina, kun on ns. päärosteri kehissä, niin eiköhän ne "3 x Hosaa" huudot kuulu
Siltä tosiaan vaikutti omastakin mielestä että pää on nyt jossain muualla.


Mäentausta antoi sapiskaa joukkueen asenteesta sunnuntaina 451 katsojan edessä.

– Oli vähän sellainen olo, että halusimmeko voittaa vai ei. Puoliunista touhua ja sen mukaisia ratkaisuja. Lauantain peli Imatralla oli kokonaisuutena parempi.
Ehkä perjantaina syttyy paremmin kun on katsojiakin (toivottavasti) kolminkertaisesti kannustamassa 🔥
 
Viestejä
287
Huolestuttaisi, jos Hacklin olisi joukkueen henkinen päällikkö. On kuitenkin sulanut juuri henkisellä puolella käytännössä joka syksy.

Voihan tuosta peli-ilmeestä olla huolissaan, mutta täytyy vielä luottaa siihen, että kokeneet pelaajat ei niin syttyneet näihin harjoituspeleihin.
No ei tietenkään tarvitse olla huolissaan. Harkkapelit on harkkapelejä, ja ykköskotiuttajat vielä pois, hyvinkin jo nuo olisivat voineet napsia niitä vapauttavia pinnoja. Ja kun KPL tosiaan mitaleista pelannut jo vuosia putkeen, niin ihan normaalia, ettei harkkapeleissä vielä oikein syty.

IPV:n kannattajana silti lupaavat ottelut, ei nämä mitaliehdokkaat nyt kuitenkaan ihan ilmaiseksi kaadu harkkapeleissäkään. Ulkopeli oli suht mallikasta, kun vielä viime keväänä tämä osa- alue oli meillä ihan retuperällä(sarjan eka kolmannes taisi mennä yli 10 juoksun keskiarvolla annetuissa).
 
Viestejä
476
Mikä sakkasi, no lyönnit.
Ketä puuttui näistä peleistä, no ne kovimmat lyöjät :)

En ole huolissani, perjantaina se todellinen suorituskyky nähdään.

Siitä huolimatta IPV on tänä vuonna hyvässä vireessä harjoituspelien perusteella. Ja oikea joukkue idän lohkoon ettei Jomalla ole pelkkiä pisteautomaatteja vastassa, uskon että Imatra voi hyvin viedä pisteitä Joensuulta ja myös voittaa otteluita.
 
Viestejä
476
Pekalla on ainakin kovat odotukset tämän vuoden Koplalle. Niin kyllä varmasti faneillakin (y)

 
Viestejä
2
Pekalla on ainakin kovat odotukset tämän vuoden Koplalle. Niin kyllä varmasti faneillakin (y)

Itse joukkuekin lähtee erittäin kunniallisin tavoittein kauteen....
Noh, pessimisti ei pety.
Screenshot_20200630-141734~2.png
 
Viestejä
476
Kaikki ennakot ovat aika vahvasti sivuuttaneet nuoret etenijät Löppönen ja Pesu, jotka näyttivät hyviä otteita harjoituspeleissä ja vauhtia piisaa. Toisessa ketjussa mainitsinkin että Mäentaustaa pitäisi säästellä ja toivoisin näkeväni esim. Löppösen kärjessä joissain peleissä.

Viime kaudellahan Santeri taisi kellottaa joukkueen nopeimmat ajat testeissä ja kentälle meno on kokemukseen nähden varmaa, kehitystä on hyvin tapahtunut ja pieni lisävastuu kasvattaisi entisestään.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös