Supervuoro

Kiteen Pallo-90 2020

Viestejä
47
Missä viipyy faktat maksamattomista palkoista ja seuroista,jotka ovat KiPalaisia kyselleet vaihtamaan seuraa.Olisi hyvä tietää,kun kausikorttikon on maksettu.
 

Elk

Viestejä
496
Vaikuttaa vähän siltä, että näissä pois jääneissä on pantu intressit sopimaan yhteen. Asuvatkos Kotro ja Sigvart Jyväskylässä? Ehkä matkamiehillä tai kesän siirtotyöläisillä ajatus kauden väliin jättämisestä tulee mieleen muita herkemmin. Tahkolla Tuikan tapauksessa aavistelen samaa. Silloin jos pelaajalla epäröintiä esiintyy, seura saattaa tarttua sekin tilaisuuteen nyt herkästi, kun säästöä on pois jääneistä luvassa. Omat juniorit pelaavat varmasti halvemmalla kuin kokeneet pelimiehet. Lisäksi, kun nyt ei ole pelkoa putoamisesta, voi turvautumisen omiin junnuihin huolta vailla tehdä, varsinkin jos tämän tapainen nuorennusleikkaus olisi joka tapauksessa edessä. Kiteen kohdalla tämä on aika selvä kuvio. Myös Tahkolla ringissä olleet junnut taisivat esiintyä talvella lupaavasti, joten Tuikasta luopuminen ei sekään ole niin dramaattista.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös