Supervuoro

KiPa-90 2019

Viestejä
18
#83
Hämäläisen jatkon myötä joukkue lienee kasassa. Lyöjäjokerin puuttuminen pistää edelleen silmään, mutta muuten lähteneiden pelaajien tilalle on hankittu samojen roolien miehet.
Ihanne kokoonpano ensi kesälle voisi olla seuraava:
1. Hämäläinen
2. Hurskainen
3. Toikka
4. Ikonen
5. Pekkinen
6. Varonen
7. Kotro
8. Myyryläinen
9. Eskelinen
10. Liukku
11. Sigvart
12. Toropainen
Ahonen
Purmonen
Pippola
 
#89
Tarkkasilmäisimmät voivat havaita myös Nino Muuruvirran KiPan väreissä IPV:n uusimmassa videojulkaisussa. Jääköhän Redseihin enää pelaajia lainkaan?

Lattuhan on toki esiintynyt jo aiemmillakin kausilla myös Lippo-lippiksessä.
 
#90
Hienoa oli pitkasta aikaa kayda Joensuun areenassa katsomassa pesis peli. Puitteet on mahtavat ja hurjasti oli yleisoa. Kitee pelasi hyvan pelin ja lyojajokeri lukkarina sotki Joman pelaamista todella paljonl Hienoa Kitee!

Ps.anteeksi aakkoset on englantilaiset....
 
Viestejä
150
#91
Hienoa oli pitkasta aikaa kayda Joensuun areenassa katsomassa pesis peli. Puitteet on mahtavat ja hurjasti oli yleisoa. Kitee pelasi hyvan pelin ja lyojajokeri lukkarina sotki Joman pelaamista todella paljonl Hienoa Kitee!

Ps.anteeksi aakkoset on englantilaiset....
Tarkennuksena alla lainaus Karjalaisen jutusta. Kitee pelasi ok, mutta Joma kuitenkin voitti:

”JoMan voittolukemat kirjattiin jaksoin 1-0 (4-1, 5-5) ja joensuulaiset nappasivat kaksi pistettä kolmen joukkueen alkulohkon avausottelusta.
Lehtereille saapuneet 1 252 katsojaa näkivät avausjakson kaikki juoksut kahdessa ensimmäisessä vuorossa.”
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
150
#94
Kiteellä vaikuttaa usko KiPaan olevan kova. Stadion on niin upea, että olisi todella ikävää, jos KiPa sössisi lähivuosina sarjapaikkansa talous- tai pelillisten syiden vuoksi ja stadion jäisi alasarjojen pelien ja vähälukuisten katsojien kentäksi.
 
Viestejä
150
#96
Kipa ulkona lopputurnauksesta.
Ote Karjalaisen uutisesta:

”Joensuun Maila ja Siilijärven Pesis ratkaisevat sunnuntaina areenassa Kuopion SM-lopputurnaukseen osallistuvan joukkueen. Kiteen Pallon tie nousi pystyyn, kun KiPa hävisi Superpesiksen sarjanousijalle SiiPelle lauantaina 252 katsojan edessä jaksoi 1-2 (3-1, 2-3, 0-1).”
 
Viestejä
4,729
#99
Yritysten ja yhdistysten merkittävä > 10 000 € verovelka on julkista tietoa. Varsinaisestihan palvelu ei liene someuteliaisuutta tyydyttämään mutta toimii myös siihen.

Olen nyt pari kolme vuotta säännöllisen epäsäännöllisesi katsonut KiPan tilanteen ja kokoajan siellä on ollut merkintä yli kymppitonnin verovelasta. Käytännössähän se varmaan tarkoittaa, että KiPa on maksanut säännöllisesti vanhan velan pois ja antanut samalla syntyä uutta kun verottaja ei ole sen enempää kovistellut. Ja voihan se olla, että saldo on ollut ajoittain nollilla kun en ole mitenkään säännöllisesti sitä vilkuillut. Mutta eihän tuollainen jatkuvan maksuvelan pitäminen verottajalle ole verottajan kannalta mielekästä, siinähän verottaja osallistuu velallisen toiminna rahoittamiseen.

Pesäpallon kuvan kannalta noin ei minusta seuran kyllä sopisi toimia, ei ainakaan vuosikausia. Varsinkin jos on kyse noinkin pienistä summista.
 
Ylös