Supervuoro

Kannuksen ura 2019

Semmosta

#4
Olihan tuolla viimeisen pelin kokoonpanossa ykköspesiskokemusta aika monella pelurilla. Ylikulju, Jämsä, Järvenoja, Lundström, Määttälä, Ylipahkala eli nopeasti laskettuna puoli joukkuetta. Ja tilastojen valossa pari viimeistä peliä aika selkeästikkin voittivat Loimaan.

Ensikaudelle tarvitaan toki vahvistuksia, jos haluavat pärjätä.
 
#5
On ne muutaman vuoden tainnut ykköspesistä jo tavoitella, eli suotakoon tämä nousu Uralle!
Kyllähän tuolta ykköspesiksestä löytyisi Kannuksen kasvatteja, vaikka kuinka paljon- Keski-Petäjät, Nivala, Torppa, Märsylät... Olisi kohtuullisen kova joukkue ykköspesikseen! Keski-Petäjät on ilmeisesti molemmat superin porukoissa ensi kesänä, mutta Märsylät/Nivala varmasti mielellään kasvattajaseurassa pelaisivat..? Lukkaria tuo porukka taitaa kuitenkin kipeimmin kaivata?
 

Ropsukopsusalminen

#8
Omasta mielestä hyvä lukkarivaihtoehto olisi vuokrata Kempeleestä Joona Kauppinen. Pitkä ura ykkösessä ja pelasi loistavasti myös superia 2017. Realistinen vaihtoehto, eikö?
 
Viestejä
15
#9
Ketäs tuolla pelasikaan. Ainakin Tuomas äh no se joka Kuulassa pelasi. Mutta millä ilveellä nuo onnistui nousemaan. Eivät varmasti ikinä ole noin korkealla olleet?
Kannus on pelannut kyllä suomensarjaa silloin, kun se oli toiseksi korkein sarjataso, mutta tästä on aikaa.

Sukujuuria tuolla päin, joten kiva kun löytyy vihdoin suosikkiseura ylempiin sarjoihin!
 
#10
Sopimustilanne verkkosivujen mukaan:

Aleksi Alanko
Tommi Angervisto (Loimaa/Pöytyä)
Eetu Isohanni
Joonas Jyrkkä (Ylivieskan kuula)
Marko Järvenoja
Miika Kanala
Markus Kemell
Aleksi Lahti (Veteli Pesis)
Joonas Lahti (Veteli Pesis)
Sami Lundström
Miro Märsylä (Ylivieskan kuula
Niko Märsylä (Sotkamon Jymy)

Pelinjohtaja Eetu Rekonen

"Kannuksen Ura julkistaa lähiaikoina vielä lisää sopimuksia, mutta odottaa sovitusti niiden osalta sopivaa ajankohtaa. Uran pesäpallojaoston puheenjohtaja Jukka Kivelä sanoo, että joukkue täydentyy vielä muutamalla nimellä. Nyt julkistettuja nimiä on 12. Papereissa on 16 pelaajan nimet. "
 

Sanonpa vaan

#13
Kannus tipahtaa takaisin suomensarjaan ensi vuodelle. Sellainen pikavisiitti ykkösessä. Viime vuonna lohkovaiheesta tuli vähän liian helpolla voitto kun APV suli yllättäen jatkopeleissä.
 
Ylös