Supervuoro Verkkolehti »

Haemme pesistoimittajia Supervuoroon

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,031
Haemme maan parasta pesistoimittajaa Supervuoroon

Pesäpallo kiinnostaa ja on mainiossa nosteessa. Tähän hetkeen Supervuoron yhteyteen perustetaan pesisverkkolehti, jossa julkaistaan uutisia, haastatteluja, artikkeleita ja kolumneja kaikista pesäpalloon liittyvistä aiheista.

Tarkoituksenamme on, että kuka tahansa voi kirjoittaa verkkolehteen, jos kynä/näppäimistö kädessä pysyy riittävällä tasolla. Tällainen vapaaehtoisuuteen, yhteisöön ja intohimoon lajia kohtaan perustuva malli on tuttu esimerkiksi Jatkoajasta jääkiekon puolelle.

Lisäksi haemme nyt palkattua osa-aikaista avustajaa ajalle 1.5.-30.9. Sinulla on tilaisuus nousta parhaassa pesisympäristössä vaikka valtakunnan ykköspesistoimittajaksi! Voit lyödä rajoista läpi, pommittaa luukkua tai pudotella koukkunäppejä - julkaisijana laitamme aina lentomerkin päälle.

Pesti sopii erityisen hyvin kehityshaluiselle ja eteenpäin menevälle lupaukselle.

Odotamme sinulta
- sujuvaa kirjoitustaitoa ja terävää kynää
- pesäpallon aktiivista seuraamista
- halua ja uskallusta: ottaa puhelin käteen ja soittaa seurapomoille, ottaa kantaa päivänpolttaviin puheenaiheisiin, kokeilla uutta ja haastaa itseäsi

Tarjoamme
- maailman parhaan pesissivuston julkaisualustaksesi, missä juttujasi luetaan laajasti ja saat tehtyä halutessasi itsellesi nimeä
- tukea, sparrausta, ohjausta ja neuvoja
- rahapalkkion

Voit kysyä lisätietoja yllapito@supervuoro.com ja samaan osoitteeseen voit jättää hakemuksesi. Kerro hakemuksesi yhteydessä palkkiotoiveesi, millaisen työpanoksen voisit kauden ajan antaa, liitä mahdollisia juttunäytteitä tai kerro ideoitasi siitä, mistä haluaisit tällä kaudella kirjoittaa.
 

Ylläpito

Ylläpidon jäsen
Viestejä
3,031
Nostellaanpa tätä viime kevään viestiä uudelleen esille, kun uusi pesiskausi lähestyy kovaa vauhtia.

Toimituksessamme jatkosopimusneuvottelut ovat jo pitkällä ja olemme luottavaisia sen suhteen, että viime kauden tiimistämme koko kolmikko olisi jollakin panoksella mukana jatkamassa.

Mukaan joukkoon kuitenkin mahtuu lisävoimia. Palkattujen osa-aikaisten avustajien osalta vaatimustaso on luonnollisesti korkeampi, kun taas vapaaehtoiskirjoittajia sakkiin mahtuu rajattomasti. Lisäksi autamme parhaamme mukaan kirjoittajia tiellään eteenpäin: juttujen ideoinnissa, haastattelujen tekemisessä, oikoluvussa, palautteessa.

Viime kauden lukijamäärät artikkeleillamme olivat suorastaan hurjalla tasolla. Jos siis sinua kiinnostaa koko Suomen pesiskansalle kirjoittaminen, ota yhteyttä meihin yllapito@supervuoro.com. Ja vaikka tässä nyt ensisijaisesti kirjoittamisesta puhutaankin, olemme myös avoimia kaikelle muullekin sisällölle ovat ne sitten video-, audio- tai missä tahansa keksimässäsi multimediamuodossa!

Matti Liljaniemi
Toimitusvastaava
Supervuoro
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös