Supervuoro Verkkolehti »

JoMa Naiset 2024

Viestejä
653
Ei pysty ei. Ja tästähän saatiin tälläkin kaudella hyvä esimerkki kun ennakkoon tälläkin palstalla jaettu mestaruus menikin jonnekin muualle. Mutta ennakkospekulointi kuuluu asiaan, vaikka useimmiten päin persausta meneekin.
Juu, samoin kävi mm Hutunkeittäjät podgastissa, missä kaikki kolme asiantuntijaa 'tiesivät' mestarin väärin. Eikä varmaan ollut kiinni asiantuntemuksesta 😁 Kyllähän se niin vaan on, että vasta kauden loppuessa selviää, kuka on mestari. Ja hyvä niin!
Hieman taisi käydä samoin myös miesten superin suhteen: selkeä ennakkosuosikki ei pystiä nostanutkaan!
 
Viestejä
281
N
Sisäpeliin hyvä lisä. Nähtäväksi jää, pystyykö ottamaan itselleen paikan ulkopeliin.
Niin, se tosiaan jää nähtäväksi. Mutta siinä mielessä JoMalle hyvä tilanne, että ulkopelipaikoista on ensi kesälle ainakin kilpailua. Taitaa olla niin että oikeastaan ainoat ns. "varmat" paikat ulkona on ykkösvahti Nupponen, kolmoskoppari Pasi ja lukkari Toikka. Ainakaan itse en löydä syitä miksi heidän tarvitsisi olla huolissaan ulkopelipaikoistaan. Tietysti tilanteet voi aina muuttua, mutta lähtökohtaisesti mielestäni näin.
 
Viestejä
2,565
Mielenkiintoista tässä oli se, että vielä viime kaudella KeKi pyyteli Puistoa lyöjäjokeriksi.

Asuu nyt Joensuussa ja istuu peleissä JoMan vaihtopenkillä "arvioimassa lyöntejä", mutta ei lähde ainakaan vielä mailamieheksi.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös