Supervuoro Verkkolehti »

JoMa 2017

Viestejä
2,680
Vs: JoMa 2017

Tilastoniilo sanoi:
Kaikkein helpointa lienee kasata juniorijoukkue A-poikiin, koska yläikäraja on peräiti 21 vuotta ja jopa 16- vuotiaatkin voivat menestyksellä sellaisessa pelata (P Ruuska ym.). IPV:llä ja JoMalla oli oma B-poikajoukkue. Siten olisi ollut kait mahdollista kasata kohtalainen A-poikajoukkuekin.

JoMa olisi ehkä voinut järkevän joukkueen saada omin päinkin, mutta IPV:llä olisi ollut parhaassakin kokoonpanossa puolet C-poikia, joiden taso ei kovin korkealle B:ssäkään riittänyt. Perttu Ruuska nyt ei taida tasoltaan edustaa ihan keskivertoa 16-vuotiasta, vaikka pelasihan samanikäinen Kurikkakin toki KiPan porukassa välieriin saakka. Ongelmistahan tämä tilanne kielii, mutta pitää toisaalta olla tyytyväinen, että tällainen joukkue sentään pärjää sarjassa. Sehän se vasta huolestuttavaa olisi, jos ei menestystä näinkään tulisi.

Kannattaa myös huomata, ettei tässä mitään tasollista kvanttihyppäystä tapahtunut IPV:n noustua Superiin, sillä viime kaudella tuli samalla yhdistelmällä hopeaa kuten myös 2015 pelkästään KiPan ja silloisen divariseuran IPV:n joukkueella. Itse asiassa KiPa IPV:n kanssa haastoi kärkeä varsin hyvin jo 2014, vaikka lopulta jäikin neljänneksi.
 

pk-pesis

Vs: JoMa 2017

Kummasti tämä keskustelu ryöpsähti heti sen jälkeen kun kitee voitti mestaruuden.jos olisi käynyt toisin , näinköhän asiaa olisi ruvettu näin ahkerasti puimaan.hienoa toki että mielipiteitä riittää ja parannusehdotuksia satelee.ei kun vaan liittoon yhteyttä.Summa summarum : KIPA -90 ON SUOMENMESTARI nuorten super pesiksessä !
 
Viestejä
1,238
Vs: JoMa 2017

Tämä malli mahdollisti Konsta Kettusen ja SK Varosen pelata b-poikia, a-poikia ja Superia. Kyllä etenkin JoMalle erinomaisen hyvä malli kehittää näitä junnuja tasokkaan pelaamisen kautta.
 
Viestejä
646
Vs: JoMa 2017

Tänään oli taas tuota perushyvää ulkopelissä esillä. Ei tuo kärki kyllä oikein toimi. Väiski on vain aivan loistava lukkari, joten iso lovi jää kun lopettaa. Jokerikaksikko Niemi- Rautiainen on todella hyytynyt loppupeleissä.

No huomenna mennään taas taistelemaan pronssista. Se ei ole mikään häpeä. Toivottavasti joukkue pelaa yleisölle ja varsinkin Väiskille. Väiski ansaitsee kunnon loppuseremoniat.
 

Jomah

Vs: JoMa 2017

Joko se on varmaa että Puhtimäki on Joman ensi kauden lukkari? Puhti nähty ilmeisesti myös Vedon toimistolla?
 

pensionäär

Vs: JoMa 2017

Ei mahdu Vedon rosteriin - joka nuorentaa yhä jatkossa joukkuettaan -eikä ole kiinnostunut eläkeläisistä.
Joman senioreihin menossa ja sinne sopii kuin eläkeläinen vanhainkotiin.
 

Veikko357

Vs: JoMa 2017

Veikko1 sanoi:
Puhti menee Vimpeliin.On tuo Vimpelin lukkari ollut aivan surkea. ;)

Aina kuitenkin Väisäsen voittaa joka vuodesta toiseen pelannut jämämitalista.
 
Viestejä
434
Vs: JoMa 2017

Väisänen, Heimonen ja Puhtimäki paremmuusjärjestyksessä lautasella, mutta mailassa ensin P ja sitten tasavahvat kopittajat V ja H. Ei se Väisäsen vika ole, että aina vaan pronssia tarjolla, ulkokentänkin täytyisi pelata omalla tasollaan, se pystyy nykyistä parempaan. Nyt näyttäisi taas mitali olevan lähempänä, kannattaisi taistella siitä, koska ensi vuonna se on nykytiedoilla jo paljon vaikeampaa, ilman lisäpanostusta. Oikeita pelimiehiä ei vaan taida olla paljon liikkeellä, hyviä junnuja voi saada, mutta se vie sitten taas oman aikansa tehdä heistä miesten mitalisteja ??? Oman tason nosto olisi hyvä keino mitalikarkeloissa taas ensi syksynä, ainakin säilyttää edes olemassa oleva taito koko ensi kauden ajan :-\
 
Viestejä
1,250
Vs: JoMa 2017

Arvostamani pesäpallomies Pekka Arffman kirjoitti Elmo lehdessä, että Mika Väisäsen osuus JoMan parantuneeseen ulkopeliin kausi kaudesta oli paljon suurempi kuin Pennasen ulkopeliviuhkan heiluttelut.

Pitää paikkansa ja nyt tämä top3 lukkari lopettaa tai pistetään lopettamaan (Arfffmanin mukaan JoMa ei tarjonnut jatkoa).

Joku kirjoitti että lyöjäjokerit ovat hyytyneet täysin. Tämäkin osin totta paitsi että täysin hyytyi välierissä vain Niemi. Sitä ei 0-5 tilanteessa lyödyt lohdutusjuoksut muuksi muuta. Aina kun oli mahdollisuus avata peli 0-0 tilanteessa tai ottelun ratkaisuhetkillä niin eipä onnistunut vaan munattomia antautumisnäpyjä ja keskipompun takomista tai laittomia viimeisellä.

Allun kumura putosi ja putoaa nytkin hyvin väliin mutta kun eivät ole ikinä merkattuja niin milläpä niillä kotiin ehtisi.

Pelinjohtajan pitäisi pistää rohkeasti merkkiä Allulle ekalle ja katsoa mitä tapahtuu.

Muuten ei ole väliä kuka pronssin vie kunhan se on JoMa.

Ja Väiskille patsas uuden stadionin eteen tai ainakin valokuva.
 

Otto

Vs: JoMa 2017

Onnea Jomalle kaupunkijoukkueiden finaalin voitosta ja KPL:lle hyvästä vastustuksesta!

Pari parannusehdotusta ensi kaudelle Joensuuhun ja Kouvolaan:
Joensuu: Sijoittakaa fanikamera niin, ettei se sietämättömästi tärise ihmisten taputusten ja pomppimisten mukana.
Kouvola: Vaihtakaa sarjan ylivoimaisesti ärsyttävin kenttäkuuluttaja.
 

Djbobo

Vs: JoMa 2017

Erikoista on uutisointi yle urheilussa. Tuntuu tuo Puten soppari jo olevan selvä tuon mukaan.

https://yle.fi/urheilu/3-9837201
 

Rännärillä

Vs: JoMa 2017

Olin v.2003 katsomassa lipon peliä raksilassa tuolloin oli lukkarina nuori Väiski,pelinjoht.K.Kallio.Ja voitte vain kuvitella sitä ohjeitten määrää mitä Kari antoi nuorelle Väiskille,minkälaista nostaa mihin heittää jne.Ajattelin että tuosta nuoresta pojasta ei koskaan tule huippulukkaria.Metsään hän ne minun ajatukset meni,niin se Väiski vaan kiilasi itsensä eliittiin vaatimattomalla olemuksellaan.On ollut mielenkiintoista seurata Väiskin ja Joman taivalta nämä vuodet.Onnea Jomalle, mitali on aina mitali ja erityisesti Väiskille onnekasta matkaa uusiin haasteisiin.
 

satunnaisempi kulkuri

Joman lukkari asiat

Olipa Isompi J:llä oikeaanosunutta ja asiantuntevaa tekstiä JoMa sta ja Väiskistä. Kuten ollut aina r.i.p.

Väiskin pään kesti tiukoissa pudotuspeleissä loistavasti verrattuna kallispalkkaisiin runkomiehiin.
Aliarvostettu ja viimeisen vuoden aikana nöyryytetty. Voi ihmetellä miten noin hyvät pudotuspelit
kykeni pelaamaan. Kolmannen pronssipelinkin viimeisessä vuorossa hoiteli JoMalle yksin. Jatkosopimusta Puhtimäen kiimassa ei tullut, vaikka Puhtimäkihän olisi huonompana lukkarina loistava jokeri ja toisi silti sitä johtajuutta joukkueeseen.
Ei sitä puolen minuutin video muuksi muuta.

Ymmärrettävästi JoMan oli tietysti jotain tehtävä, nyt sitten näin. Parempaa jatkoa silti
 

Djbobo

Vs: JoMa 2017

Totta puhut Väiskin tason pysymiseatä, verrattuna muihin runkopelaajiin. Yksikään sarja ei Väiskiin ole aiempinakaan vuosina kaatunut. Nöyrä hieno mies, jonka olisin mielelläni nähnyt vielä jatkavan. En tiiä noista Pekka Puupään jutuista, aikamoinen suodatin niihin täytyy olla. Jotenkin en jaksa uskoa ettei seura olisi jatkoa tarjonnut. Väiskihän oli puhunut jo aiemminkin lopettamisesta. Ja jonkinlaista käsivammaakin on taustalla, josta monikin on ollut tietoinen.

Olisi Väiskille ottajia muuallakin ollut, jos hän olisi katsonut tarpeelliseksi Joman "hylkäämänä" uraansa jatkaa. Vaikkapa esim tuossa naapuri seurassa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös