Supervuoro Verkkolehti »

Joensuun Maila 2024

Viestejä
561
Herra tasavallan presedentin fanitusasteesta ei parempaa tietoa, mutta hienoa maakunnalle, kun ensimmäinen (?) kotimaan maakuntamatka suuntautuu sinne ja kansallislaji positiivisessa mielessä, edes pienen piirin nähden, esillä.

Menee vahvasti ohi aiheen. Voi toki olla niin, että reissun isännät olivat huomioineet Niiralan raja-asemavierailulla naapurikylän tehtaan hittituotteen NATO-suksien esittelyn, mutta vähän pienelle huomiolle jäi. Kyllä olisi voinut tuoda paikalle itse Hartsan (ja vaikkapa Kaisan) hiihtämään kimpassa presidentin kanssa. Olisi saatu kuviin niin urheileva valtionpäämies kuin myös positiivista mainosta seutukunnan vaikeissa olosuhteissa puurtavalle yritystoiminnalle. Noin muutoinhan urheilu oli haastattelijaa myöten hyvässä mielessä esillä.

Siihen en osaa ottaa kantaa, minkätyyppiseltä leiriltä JoMan joukkue on ollut tulossa syksyllä 2022.
Ne sukset ei tainneet olla Nato sukset, vaan Rajavartiolaitoksen käyttämät Peltosen sukset, siltä ainakin näyttivät.
 
Viestejä
394

Karjalaisen Aitiopaikalla-podcastissa keskustellaan tällä viikolla Joensuun Mailan pelaajan Samuel Tirkkosen, 21, kanssa. Tirkkonen käy läpi paluutaan pelikentille, tulevan viikonlopun Talvisuperin Joensuun SM-lopputurnausta ja viime vuoden selkäongelmiaan, jotka aiheuttivat hänelle välivuoden pesäpallosta.

Tirkkonen selvittää ohjelmassa, millainen loukkaantumisvuosi hänellä on alla, mikä on hänen nykyvireensä ja mitä hän ajattelee tulevasta roolistaan ja tulevaisuudesta pelikentillä.

Tirkkonen kertoo myös kokemuksensa elämäntaparemonttia vaatineesta 75 Hard Challenge -haasteesta, jonka hän veti läpi talven aikana. Tirkkonen selvittää lisäksi, miten päätyi aktivoitumaan sosiaalisessa mediassa, josta on alkanut saada tulojakin.

Jaksossa käsitellään myös Tirkkosten urheiluperhettä eli Samuel Tirkkosen salibandysta ja tenniksestä tuttuja veljiä sekä 52-vuotiaana menehtynyttä Sami-isää.
 
Viestejä
394

JNS MLA -podcast saa vieraaksi tällä kertaa JoMa-kasvatti Justus Niemeläisen, jonka kanssa jutellaan miehen uratarinan lisäksi viikonloppuna pelattavasta Talvisuperin finaaliviikonlopusta sekä kopparipelaamisesta!
 
Viestejä
394
Olenko ainut jota ärsyttää Joman poscastia kuunnellessa, joka jaksossa Kempeleen mainitseminen ja edeltävä playoff sarja?
No en voi sanoa, että tuo olisi häirinnyt. Jos jotain olen vähitellen alkanut ihmettelemään, niin sitä isäntien jatkuvaa kettuilua Kiteen suuntaan. Mun on vaikea kuvitella, että Koplacastissa auottaisiin samalla tavalla päätä vaikka Tahkolle tai Jokipallossa Jymylle. 😀 Mutta joka tapauksessa onpa tosi hauskaa, että näin kevättalvella tulee niin paljon eri pesispodcasteja, ettei millään edes ehdi kaikkia kuunnella.
 
Viestejä
682
Vähän alkaa jo tympiä Kiteen suuntaan kuittailu 😄 Näin Pohjois-Karjalan asukkina kuitenkin toivoo myös toiselle punamustanuttujoukkueelle menestystä.

Mutta asiasta toiseen, talvisuperin perusteella todella innolla jään odottamaan, miltä näyttää Joosua Rätön otteet kesäolosuhteissa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös