Supervuoro Verkkolehti »

Joensuun Maila 2023

Viestejä
337
Eikös Jomalla ja Kataja Basketilla ollut joku vuosi sitten vastaava yhteismyymälä?
Aikoinaan n. 10 vuotta sitten oli se Kannattajashop (tms) jossa oli kaikkien Joensuun alueen seurojen tuotteita myynnissä, mutta se ei pitkään pystyssä kestänyt. Muistaakseni oli ihan ulkopuolinen yrittäjä siinä?
 
Viestejä
63
Hyvä Atte! Siinä on muuten nopea kaveri kyseessä ja menee aika varmanoloisesti kentälle mitä seuraillut viime vuosina peliä. Tuo varmasti monipuolisuutta peliin ja leveyttä joukkueeseen jos pääsee pelaamaan ja saa niitä onnistumisia!
 
Viestejä
2,565
Kaikilla tulee kuivia putkia. Toivola onnistui tänään hienosti. Eiköhän itseluottamus ole palaamassa!
Toivolan ongelma kuivan putken aikana oli minusta siinä, että hän yritti itsepintaisesti vain kupperia, vaikka se ei silloin pudonnut.

Nyt on taas alkanut lyödä myös kovia ja hidastettuja, jopa pomppua (?) peruslyöntien kupperin ja näpyn lisäksi. Ulkokenttä ei enää tiedä, mitä on tulossa. Monipuolisuus näkyy tulostaululla.
 
Viestejä
9
Onko Tirkkosen tilanteesta kenelläkään mitään tietoa? Pelikuntoisena mies voisi olla se viimeinen palanen, jonka avulla voisi kärkeä haastaa syksylläkin.
 
Viestejä
1,674
Hyvän ulkopelin kautta tänään kahteen pisteeseen. Sisäpelissä parannettavaa !
Tänä suvena Joma ei ole rämpinyt suolla, kuten pari-kolmena ed. kesänä, mikä tietty
positiivista.
Voitto yhdestä päävastustajasta erittäin hyvä, oli peli sitten laadultaan sitä tai tätä!
👍
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös