Supervuoro

Joensuun Maila 2020

Mikäli joma päätyy taas suvereeniin mestaruuteen kauden päätteksi niin pesäpallo tulee kokemaan talven aikana suurta myllerrystä ja ensi kesänä tullaan näkemään varmasti erilaista pesäpalloa monen joukkueen osalta (joukkueet joilla on resursseja modernisoida peliä).
 
Viestejä
104
Tuo hyvien käytöstapojen kuulutus herätti tosiaan huomiota. Mistähän lie ollut kyse? Tuollaista kuulutusta en ole koskaan kuullut. Niistä "Alas" yms. möläytyksistä joutuvat joskus mainitsemaan.

Katsomosta kuului: ”heitä sitä päähän”. Pallo oli pallopojalla ja Sotkamon etenijä oli palaamassa ykköseltä kotipesään. Oli juuri heittolinjalla. Hyvä kuulutus kenttäkuuluttajalta, peukku sille.
 
Viestejä
49
Minusta Maamme-lauluun suhtaudutaan ihan liian vakavasti urheilutapahtumissa. Kyllä tuollainen soveltaminen sopii asiaan ihan hyvin.
Niinhän se on, mutta toisaalta turhaa tuollainen mölyäminenkin, joka on kopioitu suoraan jääkiekosta ja näyttää vieläkin pahoittavan joidenkin mielen. Osa Jymyn kannattajista hoilasi tuota pohjoinen-sanaa finaalisarjassa Vimpeliä vastaan muutama vuosi sitten. Samaa tekivät myös Suomen kannattajat jääkiekon Mm-kisoissa.
 
Viestejä
557
JoMa hurjasteli voittoon loppuunmyydyllä Kerubi Stadionilla, Jymyn momentum jäi käyttämättä

Tosiaan, kuten tässäkin muistutetaan, Tirkkosen Piiros-kotiutuksessa oli totisesti tyyliä ja asennetta. Joman nuoriso-osasto on kyllä aika dimanginen! Kuosan kotiutus oli ihan parhaita hetkiä myös. Höpsö juttu vielä: läikähti eilen niin lämpimästi, kun luulin hetken nähneeni Jussilan kentällä. Se oli kyllä Hurskainen, joka näyttää tietystä kulmasta ihan Tumelta. :)
 
Viestejä
18
Kyllä on JoMa hurjassa iskussa jälleen kerran. Tuolle joukkueelle on kasvanut sellainen voittamisen kulttuuri, josta Sotkamo on tunnettu vuosikymmenet. Vaikka kuinka kaveri tulisi rinnalle tai jopa edellekin välillä niin sieltä löytyy vielä ylimääräinen vaihde tai kaksikin. Leveyttä löytyy hurjasti ja isot nimet ovat ratkaisuhetkillä isoja.
Vaikea on tuota joukkuetta syksyllä kaataa valtaistuimelta.
 
Viestejä
741
Vielä viitaten tuohon ed. rajaviivan viestiin: Vaikka Joma pelaa voitokkaasti, niin usein ottelun sisään
mahtuu heikkojakin hetkiä, eilenkin eka jaksolla pari huonotasoista sisävuoroa -- ja silti jakso
päätyi tasuriin, eikä hävitty peliä toisen hyvien sisä-/ulkovuorojen ansiosta! Eli joukkue on hyvin kestänyt
ns "heikot hetket" häviämättä matseja!! Sekin on omalla tavallaan hyvän joukkueen merkki.

Eilen vähän huvitti pieni yksityiskohta, kun eka jaksolla Iippa Kuosa löi pallon läpi, olisi vissiin kiertänyt kunun - jollei pallo
olisi osunut pääsponsorin mainosaitaan... ;)
 
  • Tykkää
Reaktiot: Joe
Viestejä
440
Puhtimäki on lähtötelineissä. Kaiken takana on nainen, joka ihanasti rakastaa, jota ei voi vastustaa.

Paljon saa tapahtua et Putte jää

Putte täyttää ens vuonna 36 joten vääjämättä ura kääntyy kohta laskuun. Vaikka onki kuningas äijä nyt nii kukaan ei oo korvaamaton. Jos ei viihdy joensuussa niin nuorennusleikkausta vaan lukkarintontille, eikä mitään mottipäisiä tarjouksia. Kyllä siitäki selvitään. Niinku selvittiin tumen ja nisun lähdöstä
 
Viestejä
689
Kouvola olis Putelle ihan hyvä kun rakas anoppikin on täällä, hyvä ravirata ja noita vanhuksia muutenkin pelaamassa, mutta lukkarin paikka on vähän niinku jo varattu :unsure:
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös