Supervuoro

Imatran Pallo-Veikot 2020

Joe

Viestejä
227
Jussila on kieltämättä lievä pettymys, sisäpeli kohtuullisen hyvää läpi kauden, mutta etenkin ulkopelissä olen odottanut enemmän.
Suurin tekijä Jussilan ilmiömäiseen ulkopeliin Jomassa oli kaksikko Kemppainen Kettunen. Tai sanotaanko näin, että kolmikko ennemminkin tuki toisiaan.
 
Viestejä
2,183
Suurin tekijä Jussilan ilmiömäiseen ulkopeliin Jomassa oli kaksikko Kemppainen Kettunen. Tai sanotaanko näin, että kolmikko ennemminkin tuki toisiaan.
Päästettyjä on kuitenkin melko vähän, mikä tuskin on pelkästään Sikiön ansiota. Jussilahan nyt joka tapauksessa helpottaa vierellä pelaavien kaverien pelaamista, kun tontti on melkoisen iso. Eko tietysti kova tekijä myös, vaikka fysiikka onkin mitä on.
 
Viestejä
729
Tämän päivän pelistä näin toisen jakson. Surakka oli vierasjoukkueen ylivoimaisesti paras ulkona. Yhden pelin perusteella nyt ei tietenkään Sikiötä syrjäytä lautaselta, mutta kun on noin korkea ja varma tolppa ja käsi kova, niin kannattaa jo nyt kiinnittää 10-vuoden pahvilla ettei toiset vie. 😊

Hanhisalo on ihan hyvä laina ulkokentälle, mutta sisällä ei kyllä mitään käyttöä. Numero 6 hihassa on lähinnä vitsi, mutta kun katsoo keitä oli numeroilla 7,8 ja 9, niin eipä noiden järjestyksellä ole merkitystä.

Imatran on pakko saada paletti kasaan niin, että Toivola on jokeri. En oikein ymmärrä Vallen aivoituksia muutenkaan, mutta miksi Hämäläisen loukkaannuttua ja Latun poissaollessa ei laitettu Sikiötä/Räsästä aina Nurmion eteen? Kyllä Nurmio ykkös-kakkosvaihdon saa tehtyä ja jos ei saa, niin pääsee itse perässä kentälle. Sitten normaali peluutus. Kun Imatra nyt ei kuitenkaan saa "kakkoskärjestä" mitään aikaan, niin se on ihan se ja sama, onko jokeri-Nurmio-Jussila-Partanen-Toivola-Kosonen jälkeen 0,1,2 vai kolme paloa. Kun kakkoskärkeä ei kuitenkaan ole. Turhaan niitä paloja siis ykköskärjestä pelätään.
 
Viestejä
97
Ei noita Vallen ajatuksia tunnu ymmärtävän kovin moni muukaan. Ei ole hauskaa antaa kritiikkiä täällä, mutta toisaalta pelataan lajin pääsarjaa ja toivoisi edes kohtuullista pelinjohtamista.

Vaikeaa tuosta on mitään uskottavaa rakentaa, jos miehet ovat niin heikossa hapessa, kuten nyt näyttää olevan. Sisäpelissä mennään nyt 4 pelaajan voimalla, eikä Nurmion kuntokaan vaikuta hyvältä.

Nuorista Miitri on mielestäni lahjakkain Surakan lisäksi, muilla nousu vaatii todella paljon työtä vielä, tietysti myös näillä kahdella vastaavasti.
 
Viestejä
157
Erittäin vahva esitys nuorelta Rasmus Surakalta. En näe mitään järkevää syytä, miksei hänellä IPV jatkaisi. Hyvä heittokäsi, ennakkoluuloton kaveri, sopivasti räväkkyyttä. Päivän positiivisin IPV -pelaaja ehdottomasti.
Kaverihan esittelee taitojaan kolmessa eri joukkueessa.
 
Viestejä
62
Vaikka Valkeapää on tehnyt valtavan hyvää duunia IPV:n eteen, niin nyt katseet kääntyy sinne suuntaan.

Isot rahat kiinni Jussilaan ja samaan aikaan kotiutusvoima kauden alkaessa todella heikko. Toivola on pelannut yli odotusten, mutta Mikko Kososesta ilmeisesti odotettiin isojakin apuja, mutta millä näytöillä? Entä muut, kenen piti juoksut lyödä?

Puolustukseksi sanon, että Vilanderin loukkaantuminen on minun mielestäni yksi tämän kauden rämpimisen suurimmista syistä. Sen takia kakkoskärki on täysin turha, koska siellä on superin tasolle lyöntitaidoton lyöjä. V-M Kosonen on ulkona pelannut ihan ok, mutta sisällä olisi tarvittu Vilanderin lyöntivoimaa.
 
Viestejä
729
Vaikeaa tuosta on mitään uskottavaa rakentaa, jos miehet ovat niin heikossa hapessa, kuten nyt näyttää olevan. Sisäpelissä mennään nyt 4 pelaajan voimalla, eikä Nurmion kuntokaan vaikuta hyvältä.
Ja juuri siksikin Nurmion kuormaa pitäisi vähentää niin, että joku ravaisi hänen edellään. Takaeteneminen on paljon helpompaa ja "täysiä" ei tartteisi tulla kuin kolmoselta kotiin.

Vallea ja Komulaisen Jania yhdistää näköjään se, ettei kumpikaan uskalla peluuttaa joukkuettaan niin kuin materiaali edellyttäisi. Kun kakkoskärkeä ei ole, niin ykköskärjen ei ole mitään järkeä säästää paloja kakkoskärjelle. Kun sitä ei ole. Jos kuitenkin pelinjohtajan näkemys on, että kakkoskärki on olemassa ja siksi ei peluuta ykköskärkeä tarpeeksi rohkeasti, niin sille kakkoskärjelle pitäisi sitten antaa myös vastuuta. Sotkamossa pelataan ykköskärjestä varovasti yksi palo, jotta kakkoskärki saisi yrittää mutta sitten kuitenkin kakkoskärki kopittaa itsensä/menee kentälle mutta vaihtaja kopittaa kolmannella molemmat pois. Sitten on 2 tai 3 lyöjää jäljellä ja yksi palo taulussa, ei mitään järkeä. Imatralla taas palottomassa ajossa Partasella pitää aina olla merkki päällä ekalla tai tokalla ja jos onnistuu ja tulee vielä takavaihto, niin kolmannella uudestaan. Sama Toivolalla tai Toivolalla oikeastaan paloista viis, useampi yritys. Eritoten jos on väärä alla alusta lähtien, niin lentomerkki perkele jokaiselle lyönnille. Kun ei siellä ole muitakaan kotiuttajia, joilke tilannetta pitäisi säästää ja odotusarvoisesti myös parhaat jalat on Partasella/Toivolalla edessä joka kerta.

Toki tuolloin saattaa ja tuleekin joskus vuoroja, jolloin on käynyt 5 tai 6 lyöjää ja 3 paloa tauluun, mutta mitä sitten? Ainakin olisivat yrittäneet parhailla miehillään, jolloin onnistumisen todennäköisyys on korkein.
 
Viestejä
175
Suurin tekijä Jussilan ilmiömäiseen ulkopeliin Jomassa oli kaksikko Kemppainen Kettunen. Tai sanotaanko näin, että kolmikko ennemminkin tuki toisiaan.
Tämä! Vaikka Jussila on varmasti yksi parhaista linja pelaajista, jos ei paras niin ei hän yksinään tuon tasoista jengiä kuitenkaan yksinään voi kantaa ylemmäksi. Jomassa nyt oli/on joka pelipaikalla lähes suomen parhaat pelaajat niin helppo siinä oli tumenkin suorittaa. Täytyy muistaa että pesäpallo on edelleen joukkuelaji.
 
Viestejä
107
Jos meillä on näinkin nuhaisella sisäpelisuorittamisella lyöjätilaston kolmannella paikalla kaveri, kuka on vielä kohtuuttoman paljon joutunut vaihtotilanteita purkamaan niin on helppo yhtyä palstaveljien näkemyksiin että Toivolalla aina niin monta kotiutusyritystä kuin mahdollista. Se nyt vain on aivan tyhjän kanssa vaikka kakkoskärki rakentelisi tilanteen, kun sieltä mailanvarteen astelee nuorempi Kosonen joka muuten voisi joku kerta vaikka näpin lyödä niin joutuisi ulkokenttä edes hieman suorittamaan.
 
Viestejä
62
Surakka jatkaa lukkarina ja Sikiö jokerina. Mielenkiinnolla seuraan Surakan otteita.

Toivola numerolla 4.
Nurmio - Jussila - Partanen + jokereina Lattu, Sikiö, Raami eli eiköhän Juholle ruokaa saada eteen. Ilahdutti Toivolan tuuletukset ulkokentällä viime pelissä.
 
Viestejä
337
Olennaista olisi nyt saada niitä ajoja myös Partaselle. Luulisi noilla ukoilla sen ajon syntyvän. Toivottavasti ei säästellä jokereita "kakkoskärkeen".
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös