Supervuoro

Imatran Pallo-Veikot 2020

Viestejä
49
Piipahdin stadionilla juuri kun karsinoita Superpesistä ajatellen oltiin rakentamassa. Jeesasinkin hetken. Näillä näkymin katettuun katsomoon tulee kaksi lohkoa omine sisäänkäynteineen ja kioskeineen. Jos väkeä tulee yli 1000, niin sitten täytyy hyödyntää kattamonta osaa.
 
Viestejä
476
Viestejä
70
Nyt Arffman latasi tekstin, josta en voi olla missään kohtaa eri mieltä. Kolme kysymysmerkkiä joukkueessa ja ne ovat Valle, Sikiö ja kotiuttaminen, järjestyksen voi jokainen arvioida itse.

Vallen kehittymiseen en jaksa enää itse uskoa, mutta jospa mies kuuntelisi Partasta ja Jussilaa, mikä voisi auttaa pelinjohtamisessa. Sikiön ongelmaksi nostan erikseen vielä 0-tilanteen, jossa hän oli ehkä superin top3 heikoimmasta päästä, lisäksi se 1- ja 2-tilanne menee juuri tuon analyysin mukaan. Sikiön kannalta lohdullista on, että nuori pelaaja kehittyy, mutta tapahtuuko se riittävän nopeasti?

Kotiuttaminen on ollut tavallaan ongelma ja mitään perusvarmaa lyöjää siihen ei taida löytyä tälläkään kaudella. Toivotaan silti, että Toivola, Partanen ja kumppanit pelaavat elämänsä kauden kotiutustilanteissa.
 
Viestejä
271
Huomenna alkais sitten kausi harjoituspelien osalta ja ens torstaina jo virallisesti sarjakausi. Hellettä luvassa ja onhan se lähdettävä katsastamaan IPV:n vire. Toivottavasti molemmat olis huomenna liikenteessä ykkösmiehistöillä, sunnuntaina pelatkoon sit kakkosukoilla Kouvolassa.

Valle oli paikallislehden haastattelussa valanut uskoa kannattajiin ja sanoi Toivolan olevan riittävä ykköskotiuttaja. Samalla paljasti sen, että kakkospelinjohtajaa ei tulevalla kaudella ole. Se nyt ei varmasti helpota ainakaan IPV:n tilannetta. Onko siellä sit joku jokereista mailamiehenä jne. onhan siinä pelinjohtajallekin enemmän hommaa. Jännä, ettei edes seuran sisältä löytynyt ketään halukasta tuohon rooliin

Tässähän jo innolla odottaa kauden alkua, olisko tää nyt se vuosi......
 
Viestejä
2
Jos joku oli katsomassa, niin kertokaapa tunnelmia pelistä. Kuka löi? Kuka toi? Kuka oli mailamiehenä?

Harmi kun eivät napsauttaneet fanikameraa päälle. Huomenna sitten!
 
Viestejä
271
Aika vaisua peliä oli molemmilta nimenomaan sisällä. Lattu oli tänään IPV:n kompastuskivi keulassa. Alku mentiin Nurmio-Jussila-Lattu marssijärjestyksellä, mut nopeesti vaihdettiin Nurmio-Lattu-Jussila versioon.

Toinen jakso lähti hyvin käyntiin, kiitos Jussilan ja Partasen röyhkeiden kakkospuolen ratkaisuiden.

Löppösen kunnari meni puhtaasti nuoremman Kososen piikkiin, mut muuten poika selviytyi kohtalaisen hyvin takana.
 
Viestejä
2,090
Viikonloppu pelailtu, ei tuossa nyt mielestäni mitenkään jyrän alla oltu. Olisivatko Jussila ja Hämäläinen jopa tuoneet jotain ulkopeliin, vai pelasiko KPL vain runsaasti alle tasonsa? Takatilanne piti hyvin koko viikonlopun ja saatiinhan tilanteentekoakin sotkettua. Olihan tuossa tänäänkin jonkinlaista kokeilua, kun Jussila näytti ekalla jaksolla olleen etukentällä kakkostilanteessa.

Kotiuttajiahan meillä ei periaatteessa ole, mutta jotenkin sieltä vain tarvittavat juoksut lyötiin. Merkkivirheitä nyt tietysti tuli tänään ihan liikaa, mutta onhan kyseessä kuitenkin IPV ja pelinjohtajana Valle.
 
Viestejä
287
Syön kaikki aiemmat pahat sanani Sikiöstä, tämän viikonlopun perusteella näyttää että kehitystä on tapahtunut lukkaroinnin osalta! Tästä on hyvä suunnata kohti ensi viikkoa ja sarja-avausta.
Joo, on kehittynyt, eikä nyt anneta enää ekalla sarjapuolikkaalla samanlaista tasoitusta kuin viime kaudella. Ei mikään huippulukkari silti edelleenkään, ja vastustajan etenijät saa edelleen turhan paljon löysää,mikä helpottaa tietysti paljon tilanteen tekemistä. Takatilanteessa polttolinjalla onneksi 2/3 ihan huippu-ukkoa, joten se helpottaa sitten takatilanteen pitoa.

Toivola oli iloinen yllätys, kannattaako peluuttaa ihan numerolla jopa jatkossakin,minusta ehkä kannattaa. Kosonen sitten kotiuttaja-jokeri.
 
Viestejä
2,090
Oikea havainto Jymäkältä, että Sikiö kehittyi jo viime kauden aikana. Ei ole varmaankaan huippulukkari, mutta eipä sellaisia ole päävastustajillakaan. Tänä viikonloppuna kuitenkin ajoittain ihan mallikastakin tekemistä. Näyttäisi Sikiöllä olevan roolia kaarellakin melko paljon.

Toivolan ja Kososen peluutukseen en lukitse vielä kantaani, mutta sehän on pelkästään hyvä asia, jos on vaihtoehtoja ja pystytään hiukan jakamaan kuormitusta. Jussilaa ja Lattua on toistaiseksi käytetty ykköstilanteen purkamiseen aika lailla vuorotellen. Tavallaanhan olisi hyvä, jos tulisi rutiinia omaan rooliin, mutta ihan laadukkaita ykköstilanteen kavereitahan nuokin molemmat ovat keskikastin vertailussa. Hyötyläisellä lienee jotain pikkuvammaa, kun on jätetty välistä nollassa jne. Tulevaisuus näyttää, miten tuota on tarkoitus peluuttaa.
 
Jotta voit kirjoittaa viestejä, sinun täytyy rekisteröityä foorumille. Rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Rekisteröidy tästä.
Ylös