• Rekisteröidy nyt ja osallistu keskusteluun - rekisteröityminen on helppoa, nopeaa ja yksinkertaista!

Imatran Pallo-Veikot 2019

Vilander tuli toistaiseksi vain try-outille, mutta eiköhän tuo tule kesälläkin mukana olemaan. Ainakin tuo lisää vaihtoehtoja polttolinjaan ja takakentälle ja kykenee myös kotiuttamaan ajoittain.
Kuulostaa juuri sopivalta hankinnalta IPV:lle! Lisää vaihtoehtoja ulkopeliin polttolinjalla ja kopparina, ja ennen kaikkea käyttökelpoinen vaihtotilanteissa ja kotiutuksissa.
 
Viestejä
16
Mites palstaveljet näkee Ipv:n tilanteen? Tärkeitä jätkiä lähti, mutta tärkeitä vahvistuksiakin on tullut. Olenko ainut kenen silmiin tilanne ainakin paperilla näyttää paremmalta kuin viime kaudella
 
Eipä taida minkään muun seuran ympärillä olla yhtä paljon tappiomielialaa tässä vaiheessa vuotta. SiiPellä nyt ehkä, mutta vaikeaahan sillä materiaalilla on menestyäkään. Tosin niinhän se aina menee, että tässä vaiheessa on paljon voittajia, kauden jälkeen vähemmän.
 
Viestejä
4,254
Pelataan nyt muutama halliottelu tai vaikka se hallisarja ennen kuin jaetaan säkit ja tuhkat. Oma osaaminen on niin rajallista, että noita nimilistoja katsellessa ei pysty lainkaan laittamaan joukkueita järjestykseen. Tai no pystyy nimeämään kolme joukkuetta joista vähintään kahden uskoo olevan kolmen tai hmm neljän parhaan joukossa.

Mutta sitten tulee tosi pitkä keskikasti joka saattaa pelata miten vaan.

Eli just nyt tuntuu siltä että IPV voi päätyä helposti mihin tahansa sijoista 5 .. 10 ja jopa tuon ulkopuolellekin kumpaan päähän tahansa. Toivottavasti kuitenkin pienempiä sijanumeroita kauden jälkeen kuin suuria.
 
En antaisi hallipeleille hirveästi painoarvoa, sillä onhan JoMakin ollut Aviasportilla yleensä vaikeuksissa. Joka tapauksessa IPV pääsee haastamaan Tahkoa ja KaMaa siellä helmikuussa. Jos tulee turpaan kotiedusta huolimatta, niin luodaan sitten yhdessä lisää kriisitietoisuutta.
 
Ylös